• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah ama cidden çok yorucu bir süreçmiş ya ben yoruldum bile🤣🤣
Ben bir de yorucu blr hamilelik geçireceğim erken doğum riskim var serklaj atılacak sürekli yatacağım 30lu haftalara gelebilecek miyim diye sürekli endişe stres hamile kalma süreci stres hamilelik apayrı stres🙈

İnşallah olur 🙏🏻 ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
hemen yapabilirim ama erken öğrenince hastaneden çıkamıyorum 2 günde bir doktorlar artık kızıyor :D geçen ay kavga ettim doktorla sağlık ocagında yaptırmak zorunda kldım.

Ben bir de yorucu blr hamilelik geçireceğim erken doğum riskim var serklaj atılacak sürekli yatacağım 30lu haftalara gelebilecek miyim diye sürekli endişe stres hamile kalma süreci stres hamilelik apayrı stres🙈
Yaa aman dikkat gelirsin tabi neden gelmeyesin ama sürekli dinlenmen gerekicek 😇😇

Ben bir de geçen nisan ayında erken doğum yaşadım bebeğimi kaybettim üzerine sağlık sorunları yaşadım kendi menopoza girdi diye bende gireyim istiyor herhalde🤣
Çıldırmış o çok üzüldüm kuzum ya Allah hayırlı güzel sağlıklı bir bebetoyla doldursun kucağını inşallah 😇

Hiç sorma canım telefondan konuştuk Allahtan uzakta yurt dışında eşime patladım zaten ararsa açmayacağım artık bahanem olsun🤣
ne gebelik öncesi ne de sırasında modunu moralini düşürecek kimseyle iletişime geçme canım, o da senle konuşmaya merakından değil laf sokmak istemesinden arrıyodur 😒 eşinle de boşuna aranı bozmamış olursun görüşmessen, yurt dışından buraya mı yetişiyomuş kadına bak yaaa

Papatyamelo Papatyamelo H Hello Kity kahvelihatunn kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum 😅 bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim 🙏🥰 çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere 🤭 ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma 😊
canımmmm bat ne zamannn, bende gordum cızgııyı:KK200:

2014 yılında eylül ayında bir rüya gördüm ikiz bebeklere hamilemiyim ve doğum yapıyorum ama sadece kucağıma bir bebeğimi veriyorlardı diğerini vermediler o orda kalıcak dediler. sonra ekim ayında özel bir hastaneye gittik evet kesin hamilesin dedi kan tseti vs vs yapıldı daha sonra ultrasndan baktı doktor elime kağıt verdi. çok sevndim tabi bu arada daha sonra verdiği ultrason kağıdına bakarken 2 tane kese olduğunu gördm doktora söyledim sen benden daha iyi mi bilceksin dedi tersledi eve yolladı :D tabi herkes müneccimmisin sen bilmem vs gülüyorlardı bana. :D neyse haftalar ilerledikçe kusma mide bulantısı vs vs arttı bu sırada hastaneye kaç defa yatıp çıktım bilmiyorum 12. haftaya gelene kadar. 13. hftadamda kanam geldi devlet hastanesinin kadın doğum aciline gittim hiç unutmam o günü doktor bana bebeğini kaybettin dedi ben şok oldum. nasıl yani dedim buz kestim bana dönüp teki duruyor ikizlere hamilemişsin dedi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. eve geldim ilaç vs verdi serüvenim başlamş oldu benim. 20. haftalıkken hastaneye yattım 34. haftada hastaneden çıktım yeter artık beni eve yolladın dedim :D bu arada doktorlar bana bakıyor herkes birseyler söylyor birisi suyu fazla birisi bilmem ne kafam allak bullak oldu. imza atıp eve geldim dedim temizliğimi yaptım derken 17 mayıs geecesi dua ettim yarın doğurayım diye :D 18 mayısta sabah 11.02 de doğum yaptım. :D o hastanede yatma serüvenim doktorların kafamı karıştırmaları , beni strese sokmaları hepsi boşunaymış :)

yani bunu anlatmak istedim hiç stres yapma kendine ve bebeğe iyi bak güzel beslen hiç birseycik olmaz. stres çok etkiliyor insanı ::)

Back
X