- 5 Ocak 2012
- 587
- 653
- 303
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.761
jahsjshsjshsjs kıyamam ya sanaAy varya 9 doğurdum burda neler neler yazdım hiç biri gitmedi yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jahsjshsjshsjs kıyamam ya sanaAy varya 9 doğurdum burda neler neler yazdım hiç biri gitmedi yaa![]()
Akıntım yok canım şuan. Enfeksiyonum olduğunu düşünmüyorum bı ağrım sızım yanma kaşıntı filan yok çok şükür.Oo maşallahbende de aynı ama bende idrar yolu enfeksiyonu cikti ondanmis ağrılarım. Akintin varmi
biraz yakından çeksene kuzum sen gözle görebiliyor musun, birde alttan flash tutsana o uzun ince çubuğaŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity @Ballgrill @HEYECANLIYIM @Eflatun1Kelebek
Pasha22 ve etiketliyemediklerim,yine hüsran sanırım bu ayda
Eki Görüntüle 3017965 Eki Görüntüle 3017966
netleştirip çekermisin canım
Ohhh bana bekle diyenler stokcu çıkıyor anamBen de sipariş verdim ondan sordum canım 2 tane söylemişim o markadan on tane test aldım toplam Çifter Çifter yaparım artık![]()
7 martta canımGeçti mi günün canım gecmediyse biraz daha bekle
E zaten enfeksiyon kendi belli ediyor canim anlardin. Hadi inşallah bebis vardir dualarim seninleAkıntım yok canım şuan. Enfeksiyonum olduğunu düşünmüyorum bı ağrım sızım yanma kaşıntı filan yok çok şükür.
Kolay gelsin kahvelimKızlar bugün ben aranızda fazla olmayacağım akşama misafirimiz varmış bişeyler yapayım ara ara gelicem![]()
Martsa ee daha varmis ya7 Şubat'ta canım veya 9 Şubat'ta![]()
Oy canımjahsjshsjshsjs kıyamam ya sananeyse geldn hoşgeldin diyelim BATdaşım
![]()
Amin canimmm sağolasınE zaten enfeksiyon kendi belli ediyor canim anlardin. Hadi inşallah bebis vardir dualarim seninle![]()
şanslısın ki uzaktalar, benimkiler burnumun dibine. ben görümcemle aynı ay hamile kaldım. ertesi ay ben düşük yaptım kürtaj oldum, 15 gün sonra diğer görümcem kardeşi için toplu whatsapp grubundan yaşasın kızımız geliyor diye mesaj attı. benim canımın ne kadar yandığını bile bile. ben de üzerine hayırlı olsun, sağlık doğsun yazdım yaptığı terbiyesizliği fark etsin diye. kusura bakma bile demedi. bırak Allah'a havale et. ben öyle yapıyorum Allah görüyorHiç sorma canım telefondan konuştuk Allahtan uzakta yurt dışında eşime patladım zaten ararsa açmayacağım artık bahanem olsun![]()
Bekle demesi kolay ondanOhhh bana bekle diyenler stokcu çıkıyor anam![]()
CanımŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity @Ballgrill @HEYECANLIYIM @Eflatun1Kelebek
Kuzum bende bugün dayanamayıp yaptım benimde çıkmadı gibi yani emin olamadik. Bı oynayalım senin fotoğraflarla bakalimŞimdi yaptım kızlarbakın bakalım H Hello Kity @Ballgrill @HEYECANLIYIM @Eflatun1Kelebek
18 şubat cuma yumurtlamıştım canım 2 gün sürdü. 14. Günüm bugün. Ama regl olcam heralde yada bilmiyorum psikolojikKaçıncı günün ovulasyon sonrasi
Aynen canimbiz seni zaten hamiş saydık canım ya :) amin inşallah hepimizin değerleri artar tatlım :)
7 Şubat'ta canım veya 9 Şubat'ta![]()
Bakın bakalım canım daha bata varda işteCanım
Kuzum bende bugün dayanamayıp yaptım benimde çıkmadı gibi yani emin olamadik. Bı oynayalım senin fotoğraflarla bakalim