• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy testim kurumuş bı güzel çizgi oluşmuş. Şöyle bi ilk 10 dkda goreydim nolurdu ya ☹️

bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim canım.
sat 9 şubat
yumurtlama ovü testinde 20 şubat ta pik gördüm biz 18-20-21 i değerlendirdik.
21 inde ovü de çizgi silikleşmeye başlamıştı.
harıka ya, masallaahh
benımde sat 11 subat- 23 şubat pıktı bakalım 3 - 4 gune bı test yaparım belırtım vs de yok gercı pek umutlu degılım
senın varmı belırtın canım ? ya da ne zaaman basladı belırtın

Ay ben de hic bilmiyorum tablo falan yapılıyor ama nasıl oluyor bilemiyorum icimizdeki bilen hamisler belki acar 😅

Ay hadi inşallah kuzum toplarsın hepimizi az kaldı pozitife dönecek inşallah 🌸
İnşALLAH kuzum tek duam pozitife dönmesi 😕

şanslısın ki uzaktalar, benimkiler burnumun dibine. ben görümcemle aynı ay hamile kaldım. ertesi ay ben düşük yaptım kürtaj oldum, 15 gün sonra diğer görümcem kardeşi için toplu whatsapp grubundan yaşasın kızımız geliyor diye mesaj attı. benim canımın ne kadar yandığını bile bile. ben de üzerine hayırlı olsun, sağlık doğsun yazdım yaptığı terbiyesizliği fark etsin diye. kusura bakma bile demedi. bırak Allah'a havale et. ben öyle yapıyorum Allah görüyor
Ne kadar düşüncesiz insanlar ya bu kadar olmaz öyle Allah’a havale ediyoruz ne çektiğimizi biz biliyoruz ama biraz düşünür insan ne dediğini karşıdaki kırlır mı alınır mı diye inşallah en yakın zamanda hamilelik haberi alıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım😍

Kızlaaarrr teste şimdi baktım T Çizgi silik çıkmışş ama beyaz renkli gibi duruyo fotoğrafta göstermiyoo 😳,bu test hiç kuurma çizgisi çıkarmazdııı o kadar yaptım hiç böyle görmedim

Son düzenleme:
Back
X