- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.821
Amin canımkesinlikle moral bozmak yok Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımkesinlikle moral bozmak yok Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)
Kız test yapmaya korkar oldum haaa yetti gayriAman acele etme pazartesi yap bende pazartesi yapıcam artık tam adet günüm![]()
bu ay ilk kez ovülasyon testi denedim canım.Insallah canım, yumurtlama takıbı yapmısmıydın ?
Ay inşallah inşallahhhÜzerinde oynayınca benimde öyle oldu kafayı yedik evet ama yine de inşallah gercektir çizgiler![]()
Cumartesi yada yarın batım olabilir mi böyle bişii normalde çıkması gerekmiyormydu 12 gün içindeAaa var gibi kuzum bat ne zaman dı
BakalımmmBekle o zaman bakalım
Ben anlasam o işlerden yapardım valla.Kizlar kasım anneleri grubunu açan yok mu totem yapılırdı her ay grubu açan hamile kalır diye![]()
Malesef öyleKız test yapmaya korkar oldum haaa yetti gayri
harıka ya, masallaahhbu ay ilk kez ovülasyon testi denedim canım.
sat 9 şubat
yumurtlama ovü testinde 20 şubat ta pik gördüm biz 18-20-21 i değerlendirdik.
21 inde ovü de çizgi silikleşmeye başlamıştı.
İnşallah güzel haberleri paylaşacağızMalesef öylesonu hüsran olmasında
Kız yoksa ay maşallah valla bende böyle hayalet çizgi gördüm inşallah vardırAyyy o gözlerin ömrün boyu hep güzellikler görsün kuzum. İnşallah gercektir![]()
Şu haberi aksam ben hemen açarımKizlar kasım anneleri grubunu açan yok mu totem yapılırdı her ay grubu açan hamile kalır diye![]()
İnşAllah tek umudumİnşallah güzel haberleri paylaşacağız![]()
Karauzumum ya vardır dimi olmasa niye bu çıksın ki ilk 5-10 dk da çektim fotolarıKız yoksa ay maşallah valla bende böyle hayalet çizgi gördüm inşallah vardır![]()
Ay ben de hic bilmiyorum tablo falan yapılıyor ama nasıl oluyor bilemiyorum icimizdeki bilen hamisler belki acarBen anlasam o işlerden yapardım valla.Daha siteye yeni geldim hemen bu işleri öğrenemedim
![]()
Ay hadi inşallah kuzum toplarsın hepimizi az kaldı pozitife dönecek inşallahŞu haberi aksam ben hemen açarım![]()
Dur hele nereye gı Allah'tan ümit kesilmezNisan Başlığına transfer olacak gibi hissediyorum kendimi bendeBaşlığı açacak olan arkadaşa Hayırlı günler Diliyorum ❣
![]()
İnşALLAH kuzum tek duam pozitife dönmesiAy ben de hic bilmiyorum tablo falan yapılıyor ama nasıl oluyor bilemiyorum icimizdeki bilen hamisler belki acar
Ay hadi inşallah kuzum toplarsın hepimizi az kaldı pozitife dönecek inşallah![]()
Ne kadar düşüncesiz insanlar ya bu kadar olmaz öyle Allah’a havale ediyoruz ne çektiğimizi biz biliyoruz ama biraz düşünür insan ne dediğini karşıdaki kırlır mı alınır mı diye inşallah en yakın zamanda hamilelik haberi alıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canımşanslısın ki uzaktalar, benimkiler burnumun dibine. ben görümcemle aynı ay hamile kaldım. ertesi ay ben düşük yaptım kürtaj oldum, 15 gün sonra diğer görümcem kardeşi için toplu whatsapp grubundan yaşasın kızımız geliyor diye mesaj attı. benim canımın ne kadar yandığını bile bile. ben de üzerine hayırlı olsun, sağlık doğsun yazdım yaptığı terbiyesizliği fark etsin diye. kusura bakma bile demedi. bırak Allah'a havale et. ben öyle yapıyorum Allah görüyor
İnşallah dönecek canım daha bata var güzel haberler gelecekİnşALLAH kuzum tek duam pozitife dönmesi![]()