• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aralıklı oruç yapıyorum, 2 öğün yiyorum. Dayananamam diyordum ama şimdilik çok iyiyim halsizlik falan yok :halay:tabi bunu aldığım vitaminlere bağlıyorum :KK48:
Aralıklı oruç yaptım ben de ama bu sefer olmuyor niyeyse ama güzel kilolar gidiyor if el canım sen de inşallah bol bol verirsin🥰

İnşallah yerleşmediiirrr benimde bu ay şkinci ayım deniyorum dha yeni bittş regll bende haberler için erken🤭❤️
İnşallah öyledir ama daha önce bir iki kez adetim böyle başladı 😥 o yüzden korkuyorum yine adet olucam diye

Aa heyecana bak buralar ısınmaya başladı 😄😄
Kız öyle de daha önceki aylarda iki kez filan adetim böyle başladı o yüzden pek emin olamadım. Tabi en son Ekim ya da Aralık ayında olmuştu böyle 🥴 o zamanlar bebek bile denemiyorduk

ya aslında gaza gelmemek kendine hakim olabilmek güzel, mesela ben şu an her haltı ama aklınıza gelebilecek her haltı belirti sayma potansiyeline sahibim😆 BAT yaklaşsın hele sen o zaman gör beni 😂😂😂
Sen benim geçen ayki halimsin o zama 🥴🥴🥴 rüzgar esse hamileyim diyordum 😃😃😃

İç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da 😃
az önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demi:KK35:

Maşallah:nazar: tebrikler nasıl verdin cnm ya ameliyat mı oldun?
Yok canım aralıklı oruç ve sporla verdim nasıl oldu bilmiyorum ama blr istek bir azim geldi 2 senemi aldı tabi ama 120 kiloydum neredeyse niye daha önce akıl edemedim bilemiyorum😅
heh aferin doğumdan sonra yaparsın :KK68:
Aynen canım ya kilo almayacak kadar yemeye çalışıyorum yoksa bir 5 kilo daha alırım hamile kalmadan🤣🤣

Pozitif olan bacılar size birşey soracağım. Benim diğer gebelik lerden hatırladığım en net belirti göğüs uçlarının aşırı acımasıydı kıyafet yada havlu falan değince yara gibi acıyordu ama ilk haftalarda mı yoksa daha ileri tarihte mi oluyordu onu hatırlamıyorum. O yüzden memişlerinize bi bakar mısınız acı var mı acı ? 🤣🤣

Sen benim geçen ayki halimsin o zama 🥴🥴🥴 rüzgar esse hamileyim diyordum 😃😃😃
muhtemelen 😅 daha ilk ayım ya onun verdiği gaz, kocam beyin kendine aşırı güveni ile birleşince ben oldum gazman 😂😂😂😂😂 ay üf ne var ya gaza geliyosam ayın bir kısmını mutlu umutlu geçiririm en azından napayım yani
bi de ben ilk evliliğimde baya sorunlar yaşadım, sıfır sperm durumu vardı falan, bebek ihtimali eksi 1500 dü.. yani o durumları da gördükten sonra böle pozitifleştim heralde 🥰 bu evliliğimde olmazsa diyelim ki, o zaman anne olmamam gerekiyormuş derim ne yapayım, köpeğim var kedim var takılırız ailecenek 😊

az önce aynı şey banada oldu benimde çamaşırım pembe fakat ben ıslatmadım peçeteyle baya bi sildim 2 3 kere gelcekmi diye bişey gelmedi birazzdan tekrar bakcam adet olmaz daha 16 gün var bu kadar erken gelmez demi:KK35:
Canım tam zamanını bilemiyorum yerleşme kanamasının ama benim daha önce iki kez filan adetim böyle başladığı için korkuyorum aslında adet olucam diye 😥

Pozitif olan bacılar size birşey soracağım. Benim diğer gebelik lerden hatırladığım en net belirti göğüs uçlarının aşırı acımasıydı kıyafet yada havlu falan değince yara gibi acıyordu ama ilk haftalarda mı yoksa daha ileri tarihte mi oluyordu onu hatırlamıyorum. O yüzden memişlerinize bi bakar mısınız acı var mı acı ? 🤣🤣
Hamile miyim henüz bilmiyorum ama memisler fena, memisler felaket,memislere el sürülmüyor 🤣

İç camasirimda bı lekelenme olmuş bir damla kadar ama iç camasirim pembe lekenin ne olduğunu anlamadım sadece normal ıslaklık mi diye başka kısmını ıslattım farklı oldu. Resmen pembe bı leke inşallah yerleşme filandir artık bu da 😃
Ay yerleşme kanaması bence bu 😍😍

Back
X