• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kesin bu ay da regl olurum 13 martla yerimi ayırtayım 😂
Daha başlamadan umudu kesmek yok 😅 umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririmde hemen yazıyorum 😊

Tıpış tıpış geldim yine 4 martı işaretleyelim bizde eşimle pozitifiz regli bitsin çalışmalara devam 😎🤪
Geçmiş olsun hoşgeldin 😅Umarım bu ay hayırlı haberler alırız birbirimize umut oluruz şans getiririz 😊

Merhaba sonunda bir topiği başında yakaladım sonradan girmeye hep çekindim aylardır 🤗 benim bat 8 Mart. klomen ve dostinex başladım bu ay bakalım hayırlısı herkese uğur getirsin inşallah bu ay 😊
Benimde 8 Mart. Hayırlı olsun canım. Cekincek hiç bişey yok güzel güzel muhabbet edip sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz 🤗💙

Ben bugün bi ağlama krizine girdim 🤦🏼‍♀️ zor çıktım 🙄 birden hastalık gelince erkenden beklenmedik durumda alt üst etti beni @Hello Kity @esil2837 @Eflatun1Kelebek 🤦🏼‍♀️

Ayy evet canim yaaa her ay başka aya transfer olunca durum bu 🤩
Malesef ki öyle inşallah bu ay hayırlı gelir bize canım,hem hayırlı haberler duyarız hem hayırlı haberler veririz umarım 😊

Ben bugün bi ağlama krizine girdim 🤦🏼‍♀️ zor çıktım 🙄 birden hastalık gelince erkenden beklenmedik durumda alt üst etti beni
Ben ağlamadım ama yataktan da çıkmadım bugün hiç. Canım hiç bişey yapmak istemedi. 😐

Back
X