• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıyız sanırım seninle, şuan çıkmaz test için 6 marta kadar bekle..benimde normalim 6 martti ama çatlama erken oldu o yüzden 2 yada 3 Mart diye düşünüyorum yinede 6 martı beklicem
Aynen benimde öyle yumurtlamadan sonra 14 gün 3 marta denk geliyor ama normalde 6 da olmam lazım

Gaz dışında başka belirtilerin var mı ayaklarindan usutmus olabilirsin sağlam gaz yapar ama umarım gebesindir 🤲
yok kuzu bu ara dikkat ediyorum hatta üşütmemek için yediğim içtiğimden stresimden psikolojik herşey olabilir ama. Bakalım ya hayırlısı

doğru diyorsun ben gebeliği gösteren hiçbir şey yaşamadım açıkcası sadece normal ağrılarım olmayınca acaba buda bir belirti olabilir mi diye düşünmedim değil 🧐 Çarşamba belli olur benimkide bakalım
Eski topiklerde o kadar çok şey gördük ki arkadaşlardan hatta kendim bile yaşadım bildiğin gebeliğin tüm belirtilerini gösterdim ama negatif çıktı..Hiç bir belirti göstermedim ne adet ne gebelik yine negatif gördüm aynı şekilde olan çok kisi var..Ben o yüzden belirtileri pek umursayip biseylere yormuyorum ne zaman adet geçer testte görürüm o zaman tamamdır benim için onun dışında belirtileri gebeliğe yorup sonunda negatif çıkınca hem ben hem eşim çok üzüldük. 1 buçuk senedir her ay aynı şeyler olup uzulunce artık biseye yormuyorum burdada kimseye umut vermek istemiyorum test yapın demiyorum..O hayalkırıklığıni çok iyi bilirim..Adetiniz 2 3 gün geçince kan testi yapın 1 hafta geçince idrar yapın ki üzülmeyin 🤲

Eski topiklerde o kadar çok şey gördük ki arkadaşlardan hatta kendim bile yaşadım bildiğin gebeliğin tüm belirtilerini gösterdim ama negatif çıktı..Hiç bir belirti göstermedim ne adet ne gebelik yine negatif gördüm aynı şekilde olan çok kisi var..Ben o yüzden belirtileri pek umursayip biseylere yormuyorum ne zaman adet geçer testte görürüm o zaman tamamdır benim için onun dışında belirtileri gebeliğe yorup sonunda negatif çıkınca hem ben hem eşim çok üzüldük. 1 buçuk senedir her ay aynı şeyler olup uzulunce artık biseye yormuyorum burdada kimseye umut vermek istemiyorum test yapın demiyorum..O hayalkırıklığıni çok iyi bilirim..Adetiniz 2 3 gün geçince kan testi yapın 1 hafta geçince idrar yapın ki üzülmeyin 🤲
bende bir yıldır evliyim dediğin aynı süreçleri az çok yaşadım 30 küsür yaşında olan insanlarız zaten bizde çok kez hayal kırıklığı yaşadık ama ben hala ümit etmekten vazgeçmedim eminimki Rabbim hayırlı bir zamanda herkese nasip edecektir etmezse de yapcak zaten bir şey yok. Benim ise tek korkum 5 yıl dolmadan ümitsizliğe kapılmak. Çünkü evet bu süreç yorucu ve stresli ama bir o kadarda heyecan verici bu süreçler duygular bile güzel.😊 İleride bile bir anı belkide. Hem adet olan insanlarız çok şükür her ay yeni bir şans demek.

Sizin fikriniz tabi saygım sonsuz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Aynen oyle canim lafim saka zaten☺️ Sen ne zamandir dusunuyorsun bebis? Bir sorunun var mi? Merak ettim ☺️
benim kistim vardı doktor iki ay doğum kontrol hapı kullan gel demişti kullanıp gittim geçmiş dedi üzerinden yıllar geçti hiç kontrole gitmedim bir yıldır da evliyiz denemelere devam 😊

Hiçbir fikrim yok 🤔sebepsi olmayınca insanın aklına bin türlü şey geliyor. Aslında dinlenmem kafa dinlemem gerekiyor ama bu ayda kendimi bu grupta buldum düşünmemek nasıl olacak bilmiyorum.🤣🤣siz de çıktımı bir sağlık sorunu.
Yok şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor ama bebim yaş faktörü var 36 bitti 🙈🙈🙈

Back
X