• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben nerelere gideyim söyleyin bugün görmüş olduğunuz gibi pikleri yaşıyorum ve üstüne eşim covid bide üstüne Kandil valla deliricem ya bu nedir 🥺🥺🥺🥺Allah aşkına bana bir yol gösterin
Eki Görüntüle 3014994
Değerlendir gitsin belli olmaz kaç gün oldu kovıde kovıtte eskı kovıt değilki eskisi gıbı o nedenle sen degerlndır

Yaa bisey sormak istiyorum çok çok yeniyim mesajları okumaya yetismeye çalışıyorum ama yakalayamiyorum bir türlü. Son 1 haftadır böyle tatlı tatlı kasıklarım ağrıyor sanki afedersiniz lavaboya gitsem adet olcakmisim gibi ama 15inde oldum bat 17 mart bazen bacaklarıma bile inebiliyor agri ama şiddetli değil yada psikolojik mi anlayamadım erken belirtilerde karin kasik agrisi olur diye okudukça karnım ağrıyor 😂😂😂

Yaa bisey sormak istiyorum çok çok yeniyim mesajları okumaya yetismeye çalışıyorum ama yakalayamiyorum bir türlü. Son 1 haftadır böyle tatlı tatlı kasıklarım ağrıyor sanki afedersiniz lavaboya gitsem adet olcakmisim gibi ama 15inde oldum bat 17 mart bazen bacaklarıma bile inebiliyor agri ama şiddetli değil yada psikolojik mi anlayamadım erken belirtilerde karin kasik agrisi olur diye okudukça karnım ağrıyor 😂😂😂
Yumurtlaman oldu mu canım yoksa 1 haftadır deyince sanki biraz erken gibi belki o ağrı yumurtlama zamanı ile alakalı olabilir

Helal sana yaaa bir şey olduğunda şunu diyebilen yemin ederim çok az kişi kaldı artık insanlar bu sözü bile bilmiyor.durduk yere yumurtası gidecek
Ben de sabah değerlendirmiştim okuduktan sonra tedirgin oldum hemen internete yazdım caiz mi diye🙈

Ben hala regli olmadım ne regli belirtim var nede pozitif test başta yumurtlama tahmin ettiğim vakitte göre bakarsak erken gebeliğimde hafif gölgemsilik vardı Sonra oda gitti.sonra ben bir kaç gün sonra yine uzayan akıntı görünce değerlendirdim belli mi olur 2 kez yumurtluyorsam dedim.ne olacak bu halim bilmiyorum 4 martta tahmini 2. Yumurtlamanın 15. Günü Allahtan kan testi verecem son reglimden sonra 6 hafta olduğu için tahlil yapacaklar yoksa yapamıyorum bakalım bu değerlendirmelerden bir şey çıkacak mı ama belirti 00000 hiç yok 🤣🤣🤣 öyle saf saf bekliyorum

Helal sana yaaa bir şey olduğunda şunu diyebilen yemin ederim çok az kişi kaldı artık insanlar bu sözü bile bilmiyor.durduk yere yumurtası gidecek
Aynen bende söyledim hatta eşler istedigi zaman nr olursa olsun hemrn birliktelik oneriyor dinimiz nefsi öldürmek icin kalkipta kandillerdr yasak derse celismez miydi? O nedenle dusunmek lazim bazj seyleri ortada hoca hoca kilikli beynamazlar var.

Ben hala regli olmadım ne regli belirtim var nede pozitif test başta yumurtlama tahmin ettiğim vakitte göre bakarsak erken gebeliğimde hafif gölgemsilik vardı Sonra oda gitti.sonra ben bir kaç gün sonra yine uzayan akıntı görünce değerlendirdim belli mi olur 2 kez yumurtluyorsam dedim.ne olacak bu halim bilmiyorum 4 martta tahmini 2. Yumurtlamanın 15. Günü Allahtan kan testi verecem son reglimden sonra 6 hafta olduğu için tahlil yapacaklar yoksa yapamıyorum bakalım bu değerlendirmelerden bir şey çıkacak mı ama belirti 00000 hiç yok 🤣🤣🤣 öyle saf saf bekliyorum
Iyi iyi olmadın çok şükür 😁

Belli olmaz kız.. hormonal bir durumda olabilir elbet .. neyse kanda çıkar zaten kesinlikle.. mutlaka kontrol ettir ama baksınlar ne oluyor ne bitiyor..

Iyi iyi olmadın çok şükür 😁

Belli olmaz kız.. hormonal bir durumda olabilir elbet .. neyse kanda çıkar zaten kesinlikle.. mutlaka kontrol ettir ama baksınlar ne oluyor ne bitiyor..
Muayenede edecek inşallah umarım bir sorun yoktur havasal gecikmededir ( bebek değilse)

Muayenede edecek inşallah umarım bir sorun yoktur havasal gecikmededir ( bebek değilse)
Ben sanmmam sorun olacağını.. İnshaAllah hayırlısı.. bende geçen ay boyleydim benim testlerde çıkmadı da doktora gidince kadin direk keseyi gördü 😅 belli olmuyor bu işler .. başıma geldi yani..

Bu arada bu sabah öyle bir ruya gordum ki cok hoş bir ruyadi. Hayatimda tesetture girmeme vesile olan ruyayi birde bu ruyayi unutmayacagim gercek cikarsa...

Her sey o kqdar ayan beyan gosterildi ki anlatamam.. dogru cikacak eminim...
Çok sevindim MashaAllah canım... İnshaAllah hayırlara çıkar 🤲🏻🤗

Bence şuan yumurtlama döneminizdesiniz verdiğiniz tarih onu gösteriyor. Çünkü bu kadar erken belirti vermez diye biliyorum

aynı süreçleri yaşamışız 😂😂 bende de hala hiçbir belirti yok yumurtlamadan 5gün sonra beyaz akıntı geldi bir iki damla ben bu ikinci yumurtlama olabilir diye 😍 yine değerlendirdim. 4 mart benim ilk yumurtlamanın 15. günü ve tahmini bat günüm, hala belirtisiz şeklinde devam ediyorum. Yarın bi erken gebelik yapmayı düşünüyorum.
Öyle deme kız hiçbir belirti olmadan nice hamile kalabilen kadın var Allah büyük, kan testinde çıkar zaten, güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🙏

Back
X