• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20220228_225625_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker_edit_1525088671641.webp
    Screenshot_20220228_225625_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker_edit_1525088671641.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhabaa henüz yeni katıldım.. Ama birşeyi çok merak ediyorum geçen ayın 17sinde korunmasız ilişkimiz oldu kocamla ve bugün kasıklarımda ağrı ve ekstra idrarda yanma kaşınma koku var,bulantı hissimde var. Ekstra şeker hastasıyım birkaç kişiye sorduğumda gebelik olabilir dediler ama emin değilimm bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Belirtiler enfeksiyon belirtisi mutlaka bir doktora başvurun

şaka bir tarafa kuzum da sen sen ol 4 gün öncesi paranı boşa çöpe atma test yapma zaten erken testler bile 4 güne kadar ancak biliyor gerisi hikaye. Bazı şanslı kadınlarımız var oda çok çok azı erken bir hafta kala anca öğrenmişler. 4 gün sonra gerekirse her gün test yap ❤️
bilmiyorum nası durucam daha bat'a 21 gün kala böyleyim fol yok yumurta yok 😂😂😂 delieicem heralde heyecandan 😂 ya evlilk yıldönümümüze denk geliyor olması beni bu kadar heyecanlandırdı galiba 😍😍 içimde hep güzel hisler var ay inş olsundu lütfen çünküüüü😆😆🥰🥰🥰

ya kuzumm yapma böyle hiç düşünmemeye çalış adetin gecikince test yap hiç takmamaya çalış çünkü takınca olumsuz sonuç çıktığında yıkılıyoruz kıyamam sana bende 3 aydır düşüşteydim psikolojik olarak bu ay saldım olursa olur olmazsa evlat edinicem napayım :KK66:
Canım sadece bu değil ki bir iki gündür eşim de sağolsun moralimi bozmak için elinden geleni yapıyor. Böyle olunca bebek için de heves kalmıyor.

bilmiyorum nası durucam daha bat'a 21 gün kala böyleyim fol yok yumurta yok 😂😂😂 delieicem heralde heyecandan 😂 ya evlilk yıldönümümüze denk geliyor olması beni bu kadar heyecanlandırdı galiba 😍😍 içimde hep güzel hisler var ay inş olsundu lütfen çünküüüü😆😆🥰🥰🥰
İnşallah inşallah neden olmasın dimi ❤️ hayırlı haberlerini bekliyoruz😍

Canım sadece bu değil ki bir iki gündür eşim de sağolsun moralimi bozmak için elinden geleni yapıyor. Böyle olunca bebek için de heves kalmıyor.
Şu eşlere bazen çok kızıyorum, zaten süreç çok zor en büyük destekçimiz onların olması gerektiği yerde birde kızmaları 😒 benim de eşim yeter artık bırak şu takipleri testleri yemeyi içmeyi testleri dedi 😟

Benimde ayın 21 pikti. 22 de çatlama oldu. Bence bir gün ile bişey farketmez hangisinden istersen :) bat 8 Mart benim. Herhangi bir belirtin var mı
Haklısın bir günden Bişey farketmez, benimde 8 Mart gözüküyor hadi bakalım ya inşallah pozitifleri görürüz 🙏🏼
Belirtim yok aslında kasıklarda batmalar var ama onlar geçen aylarda da oluyordu belirtiye yormuyorum o yüzden sende durumlar nasıl

Haklısın bir günden Bişey farketmez, benimde 8 Mart gözüküyor hadi bakalım ya inşallah pozitifleri görürüz 🙏🏼
Belirtim yok aslında kasıklarda batmalar var ama onlar geçen aylarda da oluyordu belirtiye yormuyorum o yüzden sende durumlar nasıl
Benim sadece gaz problemim var başka da belirti bulamıyorum. Geçen ay bir sürü belirti siralamistim burada tutmadı. İnşallah pozitifleri görürüz buna şuan gerçekten çok ihtiyacım varmış gibi hissediyorum.

Şu eşlere bazen çok kızıyorum, zaten süreç çok zor en büyük destekçimiz onların olması gerektiği yerde birde kızmaları 😒 benim de eşim yeter artık bırak şu takipleri testleri yemeyi içmeyi testleri dedi 😟
Bir tek biz çabalıyoruz güzel seyler için. Onlardan bişey gördüğümüz yok. Birşey beklediğim de yok açıkçası anlayış dışında. 🙄

Canım hanımlaaar, ben regli olduktan sonra çok fena sistit oldum🤦🏻‍♀️ ilaç içmek, ya da maydanoz kaynatıp içmek zarar verir mi yumurtaya vs şu dönemde? Ya da neler yapılabilirrr, yumurtlama haftam bu haftaaa

benim buraya girdiğimi görünce bile hoşuna gitmiyor hissediyorum, bazen neden bu kadar rahat olmasına da anlam veremiyorum ben
Benim esimde öyle buraya girince aklıma daha cok taktıgımı dusunuyor ama ben zaten stresli bi insanım aklımdan hic cıkmıyor ki buraya girince aklıma daha cok gelsin 😅😅

Back
X