• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inan varya en ufacık bir ağrım olmadı Avokado o kadar etkili yani kesinlikle gün aşırı bir tane tüket 🚨 ben ağrıdan hastanelik olanlardanım sen düşün. Bu ay gözlemlemeye devam ediyorum yarından itibaren 3 gün kalmış olacak az kaldı
Tamam canım denerim bende çok kötü olurum adette helede ilk üç gün yatalak olurum

Evet senle konuşmuştuk doktorum banada letu verdi ama senle ben dışında kullanaman olmamaış galiba birde doktorum bana multifolüküler yapıda yumurtalıkların dedi canım sıkıldı
O ne demek mutifolukuler eski gruplarda vardı gebe kaldılar gittiler

Varmı????

Eklentiler

• ED10C60F-9A20-4778-AB81-AA62AF482FD1.webp
    ED10C60F-9A20-4778-AB81-AA62AF482FD1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 93
Kuzum bat on geçti mi geçmedi 🤓🤓🤓 o zaman.. ben 3 aydır hergün avokado yiyorum hiç de ağrısız falan olmadım yani regli 😁😁
baaaaaaakkkk yine sapladınız bıçağı kalbime 😍😍😍 ay ciddi misin ya ağrılarına iyi gelmedi mi? Benim belirtisiz giden sürecim az önce tam adet olacakmış gibi bir ağrıyla bozulmuş bulunuyor sağ kasık bel ve bacak uyuşması hepsini adet olurken yaşarım zaten sıklıkla

Canım herkes fal diye biliyor ama bilinçaltı okuması, düşünceler duyguları okur🙏🏻 fal değil yani ben azından bu şekilde bakmıyorum. Birilerinin bilinçaltına inerim yollarına ışık tutarım 🌺
Merak ettim şimdi 😅

Back
X