• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baaaaaaakkkk yine sapladınız bıçağı kalbime 😍😍😍 ay ciddi misin ya ağrılarına iyi gelmedi mi? Benim belirtisiz giden sürecim az önce tam adet olacakmış gibi bir ağrıyla bozulmuş bulunuyor sağ kasık bel ve bacak uyuşması hepsini adet olurken yaşarım zaten sıklıkla
Tüm belirtiler ikisinde de aynı zaten kuzum.. bi iki gün sabret bakalım.. 😇😇

Eklentiler

• CFAE92E0-2F13-49C9-B551-91903436AE05.webp
    CFAE92E0-2F13-49C9-B551-91903436AE05.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 68
Ahh canım benim önemli olan sağlık sonra da huzur vallahi.. bu ay herkese bir nazar değdi yaa noldu böyle 🥺🥺 hiç korkma yarın güzel haberler alacaksın.. kötüyü düşünme içini ferah tut canım.. benim şafak 9-10 😬😬 bu ay birileri şoklanacak kesin, ama kim çok merak ediyorum 😅😅
Cnm kontrolume gittim bugun. Iltihap kontrol altinda veeee altindan bisey cikmadi cok sukur 🤲 Kendimi en kotusune hazirlamistim. Kesip bicecekler, patolojiye gonderecekler diye dusunmustum. Sukur sac koklerim de varmis cihazla bakti ama cikmalari uzamalari zaman alacak. Muhtemelen daha seyrek cikar tabi ama napalim. 2-3 hafta daha merhem kullanmaya devam edecegim. Kapanmasi biraz guc oluyor ama buna da sukur. Bu surecle birlikte gecen aylarda gebelik olusmadigi ya da vay efendim yasiniz gecmis mevzusunu kafama takip bunalima girmenin coook manasiz oldugunu anladim 😓

Kızlar reglime 3 gun var şimdi gebelik testi yapsam cıkar mı yoksa sabah mı yapmalıyım

Back
X