• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr , Sabah 10 da yapmıştım akşam baktığımda böyle olmuş. Ama tabii üstünden saatler geçti kuruma çizgisi olabilir demi. Sabah yaptığımda ilk 10 dakkada bişey cıkmayınca koydum köşeye bidaha bakmadım işe gittim falan akşam eve geldim bidaha baktım böyle ince çizgi vardı. Ama kurumaya benziyor demi 🥲

Eklentiler

• 858ECAD8-BCA0-4F9F-B38A-7DDB17117193.webp
    858ECAD8-BCA0-4F9F-B38A-7DDB17117193.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 86
Cnm kontrolume gittim bugun. Iltihap kontrol altinda veeee altindan bisey cikmadi cok sukur 🤲 Kendimi en kotusune hazirlamistim. Kesip bicecekler, patolojiye gonderecekler diye dusunmustum. Sukur sac koklerim de varmis cihazla bakti ama cikmalari uzamalari zaman alacak. Muhtemelen daha seyrek cikar tabi ama napalim. 2-3 hafta daha merhem kullanmaya devam edecegim. Kapanmasi biraz guc oluyor ama buna da sukur. Bu surecle birlikte gecen aylarda gebelik olusmadigi ya da vay efendim yasiniz gecmis mevzusunu kafama takip bunalima girmenin coook manasiz oldugunu anladim 😓
Biz kendimizde olmadıktan sonra bebek olsa ne olur valla önce hem bedenen hem zihnen kendi sağlığımız önemli. Gerçekten her şeyi biz kadınlar çekiyoruz. Bugün bir öğrencimin uzun süredir okula devam edememe sebebini öğrendim ve çok üzüldüm annesi doğumdan sonra bunalıma girip tedaviye başlamış bu da bir başkasının evinde annesi olmadığı zamanlar kardeşine bakıyormuş. Bazen bilmiyoruz bazı şeylerin olmayışının gerçekten bir karşılığı olduğunu. Takmıyorum artık önce ben geliyorum bu hayatta

Kızlarrr , Sabah 10 da yapmıştım akşam baktığımda böyle olmuş. Ama tabii üstünden saatler geçti kuruma çizgisi olabilir demi. Sabah yaptığımda ilk 10 dakkada bişey cıkmayınca koydum köşeye bidaha bakmadım işe gittim falan akşam eve geldim bidaha baktım böyle ince çizgi vardı. Ama kurumaya benziyor demi 🥲
Geçen ay beni çok yanılttı o sonradan cıkan cizgiler ne yazik ki canim kuruma cizgisidir buyuk ihtimal ilk 10 dk da cikmayinca dikkate almayin yaziyor zaten testlerin ustunde. Bir kaç gün sonra tekrar denersin umarım ilk dakikalarda iki cizgiyide gorursun 🙏🙏

Canım ben birşey göremiyorum hemde ilk dakikalarda cıkmadıysa cok önemseme benimde kuruma cizgisi olmustu adet oldum..

Yok cnm, oyle dusunme hemen. Bu kadar uzun sure mesele oluyorsa onun bakis acisindan bakmayi dene, onu anlamaya calis. Sonra da ona boyle dusunmekle ne kadar haksiz oldugu konusunda tekrar konusun. Konuyu bilmiyorum ama yiprandigini ve iliskinizin de yiprandigina isaret et. Hayati birbirimize kolaylastirabiliyorsak eger iliski anlamlidir, aksi halde cekilmez gercekten. Cunku hayat yeterince zor bence. Birbirinize yardimci olun, her iki taraf da istenen ya da istenmeyen sey hususunda kendini biraz torpulerse orta yolda bulusursunuz insallah.
Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum kuzum sağol 🙏 ama benim eşimde iletişim sıkıntısı var zaten, monologtan öteye geçemiyoruz. Etrafımızdaki herkes defalarca konuştu ama bakış açısı hiç değişmiyor. Aile terapistine de götürdüm ama cıksss yine olmadı. Bugün tekrar kendi kuzeni çağırdı onlarla birlikte konuşucaz bakalım ya hepten kopucaz ya da çözümleyeceğiz. Hayırlısı bakalım...

Geçen ay beni çok yanılttı o sonradan cıkan cizgiler ne yazik ki canim kuruma cizgisidir buyuk ihtimal ilk 10 dk da cikmayinca dikkate almayin yaziyor zaten testlerin ustunde. Bir kaç gün sonra tekrar denersin umarım ilk dakikalarda iki cizgiyide gorursun 🙏🙏
Amiiin inşallahhh hepimiz görelim allahım 🙏🏻🙏🏻 Bencede kuruma canım ya hiç hevesimde kalmadı

Canım ben birşey göremiyorum hemde ilk dakikalarda cıkmadıysa cok önemseme benimde kuruma cizgisi olmustu adet oldum..
Evet canım bencede kuruma çizgisi ya ben bakınca görüyorum da çekince gözükmedi ama yinede heveslenmiyorum tabili cunku 10 dk içinde cıkmadı belki 4 5 saat sonra cıkmıstır o yüzden heveslenmedim ama böyle ince bile görmek garip bi his hiç göremedikki çizgi

Cnm kontrolume gittim bugun. Iltihap kontrol altinda veeee altindan bisey cikmadi cok sukur 🤲 Kendimi en kotusune hazirlamistim. Kesip bicecekler, patolojiye gonderecekler diye dusunmustum. Sukur sac koklerim de varmis cihazla bakti ama cikmalari uzamalari zaman alacak. Muhtemelen daha seyrek cikar tabi ama napalim. 2-3 hafta daha merhem kullanmaya devam edecegim. Kapanmasi biraz guc oluyor ama buna da sukur. Bu surecle birlikte gecen aylarda gebelik olusmadigi ya da vay efendim yasiniz gecmis mevzusunu kafama takip bunalima girmenin coook manasiz oldugunu anladim 😓
Ahh çok sevindim valla, baya sıkıntılıydın bu konuda. Şükür diyelim 🙏☺️ bişeyler yolunda gitmediğinde her konuda olumsuz düşünmeye başlıyoruz ama sonra ne kadar gereksiz yere canımızı sıktığımızı farkediyoruz. Gelecek o minnoş, insanlar ne yaşlarda doğuruyor

Evet canım bencede kuruma çizgisi ya ben bakınca görüyorum da çekince gözükmedi ama yinede heveslenmiyorum tabili cunku 10 dk içinde cıkmadı belki 4 5 saat sonra cıkmıstır o yüzden heveslenmedim ama böyle ince bile görmek garip bi his hiç göremedikki çizgi
Haklısın canım bende cantama atmıstım baktım ince cizgi var ama olmadı..
İnşallah vardır tabii simdi gözükmüyordur öyle dusunelim 🤲🏻

Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum kuzum sağol 🙏 ama benim eşimde iletişim sıkıntısı var zaten, monologtan öteye geçemiyoruz. Etrafımızdaki herkes defalarca konuştu ama bakış açısı hiç değişmiyor. Aile terapistine de götürdüm ama cıksss yine olmadı. Bugün tekrar kendi kuzeni çağırdı onlarla birlikte konuşucaz bakalım ya hepten kopucaz ya da çözümleyeceğiz. Hayırlısı bakalım...
Eminim sen tüm kapıları zorluyorsun canım.. umarım bir yol bulursunuz ve bu günler geride kalır. İki insan da bir araya kolay gelmiyor, hele yuva kurmak ne kadar zor.. insallah çözümlenir herşey 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ohh bee bütün gün yazmadı bu kız diyip durdum.. çok güzel haberler getirdin 🤗🤗🤗 sağlık herşey gerçekten diğer hiç bir şeyin önemi yok 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Kısa zamanda iyileşir inşallah. Çıkan saçların çoğalır da.. prp vitamin bakım falan yaptırırsın çoğaltırsın sen merak etme güzelim 🤗
Cok beter biseydi cnm. Bir de gebelik nedeniyle 2 ay oteledim, ilac kullanmayayim diye, akla bak. Kendi kendine nasil gececekse. Cok sukur, derin bir nefes aldim 🙏

Biz kendimizde olmadıktan sonra bebek olsa ne olur valla önce hem bedenen hem zihnen kendi sağlığımız önemli. Gerçekten her şeyi biz kadınlar çekiyoruz. Bugün bir öğrencimin uzun süredir okula devam edememe sebebini öğrendim ve çok üzüldüm annesi doğumdan sonra bunalıma girip tedaviye başlamış bu da bir başkasının evinde annesi olmadığı zamanlar kardeşine bakıyormuş. Bazen bilmiyoruz bazı şeylerin olmayışının gerçekten bir karşılığı olduğunu. Takmıyorum artık önce ben geliyorum bu hayatta
Allah evlatlarimizla, sagligimizla sinamasin cnm. Cekemeyecegimiz yuk yuklemesin. Klişe ama oyle. Herseyin başi saglik. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Insallah iyiye evrilir cnm. Benim esimde de kriz yonetimi sifir. Kilitleniyor resmen, bizde de monolog oluyor yani. Ben sinirliysem susuyor da susuyor. Bi yerden sonra da ben kilitliyorum kendimi. Sonra konusmak istese de bana ulasamiyor, ben iptal. 10 yilda kismen ogrenebildik, o noktaya gelmesin diye ikimizde cabaliyoruz ama 1 ileri 2 geri yani. Senin tavrin herseye yon verecektir 🍀🍀🍀

Back
X