- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.521
ay evet bende merak ettim ovülasyonda hamile olan birinde nasıl sonuç çıkıyoTamm yaparım canım suan hasta ziyaretindeyizim 1 saate gecerim eve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet bende merak ettim ovülasyonda hamile olan birinde nasıl sonuç çıkıyoTamm yaparım canım suan hasta ziyaretindeyizim 1 saate gecerim eve
Ya maşALLAH canım kan testini ne zaman bereceksin
Hem pik görmüşsün hem çatlamış bolca da değerlendirmişsin maşallah. Hiç bir problem olmaz. Doktor aksini söylemediği sürece gebeliğin her aşamasında birliktelik normal. Başlangıçta da sonda da.kızlar merak ettiğimiz bişey var eşimle şimdi ben ovülasyon testinde 25 şubat ve 26 şubat pik gördüm değerlendirdik ve 27 sinide değerlendirdik 28 inde yumurta akı gibi akıntım oldu sanırım çatladı az önce ovülasyon testi yaptım çok silik çıktı T sanırım negatife döndü asıl sorum şu bat 19 mart bu tarihe kadar ki süreçte olası bir birliktelik Allah nasip ederse döllenen yumurtaya kötü etkiler yapar mı?Papatyamelo @Selizay H Hello Kity @nediyimkidaha
Yapmaz tam tersi daha iyi olur bencekızlar merak ettiğimiz bişey var eşimle şimdi ben ovülasyon testinde 25 şubat ve 26 şubat pik gördüm değerlendirdik ve 27 sinide değerlendirdik 28 inde yumurta akı gibi akıntım oldu sanırım çatladı az önce ovülasyon testi yaptım çok silik çıktı T sanırım negatife döndü asıl sorum şu bat 19 mart bu tarihe kadar ki süreçte olası bir birliktelik Allah nasip ederse döllenen yumurtaya kötü etkiler yapar mı?Papatyamelo @Selizay H Hello Kity @nediyimkidaha
Perşembe kadın doguma gidecem canım o zaman kan testi verecem ama yarın bidaha yapacam testYa maşALLAH canım kan testini ne zaman bereceksin
Gecen ay kulandim benAramızda gonalf kullanan yada kullanmış olan kimse yok mu![]()
Seni tabloya hamile diye kaydettim pozitif enerjiler gelsinPerşembe kadın doguma gidecem canım o zaman kan testi verecem ama yarın bidaha yapacam test
Hem pik görmüşsün hem çatlamış bolca da değerlendirmişsin maşallah. Hiç bir problem olmaz. Doktor aksini söylemediği sürece gebeliğin her aşamasında birliktelik normal. Başlangıçta da sonda da.
artık negatiflerden bıkınca birde böyle ufacık bir ilçede yaşayınca kadın doğum doktoru bile yok herşeyi doğru yapmak istiyorum çok teşekkür ederimYapmaz tam tersi daha iyi olur bence
İnşallah hayırlı haberler verirsin sende canımartık negatiflerden bıkınca birde böyle ufacık bir ilçede yaşayınca kadın doğum doktoru bile yok herşeyi doğru yapmak istiyorum çok teşekkür ederim![]()
İnşallah canım herkez çift çizgi görsün güzel haberler alsınSeni tabloya hamile diye kaydettim pozitif enerjiler gelsin![]()
inşAllah hepimiz verelim bu ay o tablo hamişlerle dolsunİnşallah hayırlı haberler verirsin sende canım![]()

Hemen hemen ayni seyler benimkide 10 11 gun kala leke oldu. 3 gun surdu bitti. Dunku test negatif. Erken dollenme yi ilk defa duydum.simdi daha cok umitlendim sanki.Benim yerleşme kanamam adete 13 gün kala oldu sanırım erken döllendi,8 gün kala test yaptım negatif 5 gün kala yaptım gebelik testi pozitif çıktı belli olmuyor yani o işler, yerleşmeden 1 hafta 10 gün geçe çıktı yani
Benim kasık ağrılarım ve bel ağrım mide yanmam var kuzum ama bel ağrısı belirtimi bilmiyorum kısa süre önce covid geçirdim çünkü test içinde daha erken diye yapmadım. sende varmı belirti
Ben beklemedeyimBat tarihleri 1 Mart olan hanımlar nerdesiniz hiç sesniz çıkmıyor durumunuz ne oldu![]()
Benim dün geceden beri mide yanmam var kuzum birde goguslerim çok hassaslastı. Çok acıyorlar. Bende test için bat gününe kadar bekleyeceğim inşallah. Güzel haber vermek istiyorum artık buradaBenim kasık ağrılarım ve bel ağrım mide yanmam var kuzum ama bel ağrısı belirtimi bilmiyorum kısa süre önce covid geçirdim çünkü test içinde daha erken diye yapmadım. sende varmı belirti
Bende şuan belirti yok canım daha. Ara ara kasık ağrım oluyordu oda geçti
canım H Hello Kity ile birlikte adet geçince yapalım birlikte beni yalnız bırakmayınBenim kasık ağrılarım ve bel ağrım mide yanmam var kuzum ama bel ağrısı belirtimi bilmiyorum kısa süre önce covid geçirdim çünkü test içinde daha erken diye yapmadım. sende varmı belirti
Bı an diyorum ki tamam hamileyim kesin. Sonra hemen modum düşüyor yok neerrdeeee diyorumBende şuan belirti yok canım daha. Ara ara kasık ağrım oluyordu oda geçti