- 12 Kasım 2021
- 3.655
- 4.442
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #5.561
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
250 vuruldum ben. Amh dusuk bende. Tek yumurta gelişti malesef. Drum riske atmak istemedi. En son 20 mm oldugunda catlatma ignesi oldum. Ertesi gun toplamaya gidecektim ki supriz kovit pozitfKaç doz kullandınız büyüttü mü yumurtayı acaba
Hayirli olsun canim ay ne guzel. Maşallah masalah. Saglicakla gelsin inslalahKızlar bakar mısınız bugün yaptım
Eki Görüntüle 3016168
Ben kullandım canımAramızda gonalf kullanan yada kullanmış olan kimse yok mu![]()
İnşallah teşekkür ederim sizde müjdeli haberi verin inşallah en kısa zamandaO zaman az daha sabredeyim. 2.5 ay da cikmamasi cok ilginc. Gec dollenme dedikleri sey sanirim bu. Benim ilk hamileliğimde bende ustune gördüm. Ama adet gibiydi. Bu hem erken hemde leke seklinde olunca kuskulanmadim degil. Saglicakla alin kucağınıza. Hayirli haberlerle gelin insallah canim.
Evet canım sen yinede bak belli olmaz bu işler . Takib et yineHiç bu kadar kısa sürede olmadığım için imkan veremedim. Öyleyse bile inşallah çatlamamıştır zira nöbetteyim değerlendiremediovulasyon testi alıp bakcam bakalım bugün
![]()
İşte kurban olduğum Rabbim yeter ki ol desin :)Yani aslında adet değil de riskli bı dönemden geçmiş ara ara düşük kanamaları yaşadığı için ve adetleri düzensiz olduğundan ve 6 senedir deneyip olmadığı için ihtimal vermediğinden anlamadı![]()
Saol canım benimHayırlı olsun canım benim![]()
Hayırlı olsuncivciv geliyor civciiivv
![]()
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışlarını duyduğumuz günler de gelir bat ne zaman?Amin canım darısı hepinizin başına sizlere dua edeceğim![]()
Saol canım benim darısı senin başınaHayirli olsun canim ay ne guzel. Maşallah masalah. Saglicakla gelsin inslalah![]()
Insallahİnşallah teşekkür ederim sizde müjdeli haberi verin inşallah en kısa zamanda
Bat ne zaman benim de böyle çıktı hcg testimEki Görüntüle 3016366
Kızlar herkese fikir olması aracıyla test yaptım şimdi
6 Mart normalde ama yumurtlamam 3 gün erken oldu adette3 Mart gözüküyorBat ne zaman benim de böyle çıktı hcg testim
Kaç mm kadar büyüdü yumurtan canım kaç gün kullandınBen kullandım canım
Ben teste göre hamileyim ama belirtim yokAy kızlar belirti olmasada insaAllah hamileyizdir hayırlısıyla![]()
Aa benim de 5 gün var bat a,bende regl sonrasında hamile kaldım sanırım çizgilerin rengi bile aynı6 Mart normalde ama yumurtlamam 3 gün erken oldu adette3 Mart gözüküyor
İnsAllahBenim de hiç belirtim yok şuan 5 gün var ama testim pozitif çıktı regl olana kadar ümitsiz olmayın lütfen![]()