• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok az arada kasıkta agrı oluyor batma gibi seğirme gibi, dün akşam baş ağrım vardı, az da akıntım var ama bunlar belirti mi emin değilim yoksa ben mi öyle olmasını istiyorum :)
Geçen ay bir sürü belirti siralamistim 🤣🤣 inşallah seninkiler gerçektir kuzum 🤲💜

Bendekiler de belirti sayılır mı bilmiyorum. Adet öncesi olan şeyler de olabilir. Yumurtlama erken oldu galiba cuma test yaptığına göre. Hayırlısı olsun hakkımızda canım ,🤲🥰
Yumurtlama 20 subat tanilmus canim bende enfeksiyon vardi o yüzden tahlil verdik o arada beta da baktirdim

Ayyy hayırlısıyla inşallah kırmızıları görmeyelimde pozitif haberleri bizde verelim :KK36: valla test konusunda geçen ay çok hevesliydim, 7 gün kala başladım 4 gün erken regli oldum. bu ay da cuma bir cesaret kanda baktırdım çıkmayınca korkuyorum açıkçası

Valla normalde hiç umudum olmazdı ama burda daha düşük değerle pozitif haberi verenler olduğunu görünce, insanın kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmemesi gerektiğini gördüm, inşallah hayırlısıyla bizde veririz güzel haber :KK36:
Amin canım inşallah 😍😍

birde 2 günde yaklaşık 2 kat artıyor ya değer, cuma günü 2 çıkmıştı, 2 kat artışa göre hesapladığımda perşembe 16 cumartesi 32 oluyor. kaset testte çıkmaz dimi? ben erken gebelik testi mi alsam
Eğer ki gebelik varsa ve düzenli yükseldi ise çıkar canım. Kaset testte 20 üzerini gösteriyor. Kaset testte bile görebilirsiniz.

Back
X