• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk idrarla yapılan gebelik test sonucum. Sıvı alımı olmadan ovü testimi de yapar yapmaz paylaşacağım Mavigrill Mavigrill

Eklentiler

• IMG_20220302_092254.webp
    IMG_20220302_092254.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar herkese günaydın 🌹

Uyku haram oldu bugün bana 🤕 İlki gebelik testi sabah saat 4 te yapıldı hiçbir sıvı alınmadan, göründüğü üzere kocaman bir tek çizgi, onun altındakiler ovü testleri ilki bugün yapılan en alttaki dün yapılandı. Yine hiçbir sıvı alınmadan yaklaşık 2-3 saat sonra yaptım (az önce) kocaman iki koyu çizgi hatta durdukça iki çizgide dahada net koyulukta oluyor. Mavigrill Mavigrill dün yumurtlama diye değerlendirdim bugün yine değerlendiremem muhtemelen 😂😂 yarın yine aynı saatte testlere devam 😂 (Bat 4 Mart)

Eklentiler

• IMG_20220302_112450_edit_53738615220966.webp
    IMG_20220302_112450_edit_53738615220966.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar herkese günaydın 🌹

Uyku haram oldu bugün bana 🤕 İlki gebelik testi sabah saat 4 te yapıldı hiçbir sıvı alınmadan, göründüğü üzere kocaman bir tek çizgi, onun altındakiler ovü testleri ilki bugün yapılan en alttaki dün yapılandı. Yine hiçbir sıvı alınmadan yaklaşık 2-3 saat sonra yaptım (az önce) kocaman iki koyu çizgi hatta durdukça iki çizgide dahada net koyulukta oluyor. Mavigrill Mavigrill dün yumurtlama diye değerlendirdim bugün yine değerlendiremem muhtemelen 😂😂 yarın yine aynı saatte testlere devam 😂 (Bat 4 Mart)
Günaydın kuzum bekle sen burdan dönebilir olay hic belli olmaz 🌸

Kızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce?

Back
X