- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.161
Yaaa çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşAllahKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla dünyaya getirsin inşAllahKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()
Ben Chrome dan giriyorum canım
Yok ac olmak gerekiyormus zatenAy bilemedim ki bence yanına al bir parça peynir orsa hemşireye sor evde yeme ne olur ne olmaz
Kız e nabızdan bak düngece hiç aklıma gelmedi onu demek devlet hastanesi sonuçta nabıza düşerAaa açıldı sayfa ama sonuçlar yok? Alt alta dizili mi olmalı?
Hormon testi olacağı için hiçbi şey yiyip içmemen gerekiyorKızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce?
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()
Çok sevindim canım sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Darısı başımızaKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()
Ozaman temiz hava al belki iyi gelirYok ac olmak gerekiyormus zaten![]()
Kızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce
Hemşireyim bu aradaHormon testi olacağı için hiçbi şey yiyip içmemen gerekiyor![]()
Gözün aydın olsunKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()
Hormon testinde aç mı olmak gerekiyo yeni öğrendimYok ac olmak gerekiyormus zaten![]()
tebrik ederim canım gözünüz aydınKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()

Yemedim geldim bekliyorumHormon testi olacağı için hiçbi şey yiyip içmemen gerekiyor
Arabaya oturunca biraz da olsa gectiOzaman temiz hava al belki iyi gelir
Evet canım öyleymiş Allahtan acele edip yememişimHormon testinde aç mı olmak gerekiyo yeni öğrendim![]()
yok canım ya sorun olmazKızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce?
Bana tanesini galiba 30 veya 40 a sattıGünaydın canım ben internetten 4 lüsünü 35 ₺ ye almışyım
Ac olmak gerekiyormus kuzumyok canım ya sorun olmaz
Özellikle bu testi yaptırmadan 10-12 saat önce aç kalmanıza gerek olmadığını unutmayınız. Yani, tok karnına da AMH test yaptırmanız mümkündür.Kızlar acil cevap istiyorum adetin 3. Günü hormon tahlili vermeye gidicem inanılmaz midem bulanıyor birşey yesem sorun olur mu sizce?