• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testlerinde açlık istenmez canim.
Tsh da falan istiyolar canım benim ailem hep verir acken veriyolar o yuzden sordum

Google amcada da "Genel olarak bütün hormon testleri sabah ve aç karnına yapılmaktadır."
Böyle yazıyordu.

bi de şu gebeliğe yardımcı jeli ilk defa denicem inş ekstra bi fayda sağlıyodur 😂

evet yaa nolur olsun sağlıklı olsun bizim olsun
çok istiyorum hepimiz çok istiyoruz herkesin gönlüne göre olsun inşallah 🥰
İnşallah faydası vardır kız spermleri ileri ileri atsıınn 😂🤭🤲🏻
Evet canım Rabbim hepimize nasip eylesin o duyguyu merakla bekliyorum 🤩

Gebelik testini harcama kuzum 14 gün sonra yapicaksin, bat'in 4 Mart değil catlamayi gördükten 14 gün sonrası bat tarihin olacak şuan ovü yap..Düne göre daha hafif ama çatlama olup olmadığı net değil bugunude değerlendirin ya da eşinde değer düşüklüğü ihtimaline karşı bugün ara verin yarini değerlendirin..Çatlamaya kadar gün aşırı değerlendirin ve ovü testlerine devam bakalım hergün böyle 🤲
kuzu nasıl 4 Mart değil onu anlayamadım eğer adet olmazsan sat 30 Ocak eğer Mart'ta hasta olmazsam iki ay olur 🧐🧐 çok kafam karıştı ya

arada ovülasyon testleri de karışıyor 😅 bir de sabırlı gebelerimiz var illaaa da BAT'ı bekleyecem diyenler😅 bir gebemizin kan tahlilini bekliyoruz falan filan 😍
Biri d benim bu sabırlıların Cumayı bekliyorum. Akşam yatarken diyorum burada milleti görünce sabah gidip aile hekimliğinde kan vereyim sabah olunca tekrar üşeniyorum 🤣 2 gün daha bekleyelim bakalım belağrısı, göğüslerde ağrı ve şişkinlik, iştah , tansiyon düşmesi, halsizlik ve sabah ilk uyandığımda bulantı var

kuzu nasıl 4 Mart değil onu anlayamadım eğer adet olmazsan sat 30 Ocak eğer Mart'ta hasta olmazsam iki ay olur 🧐🧐 çok kafam karıştı ya
Sen yumurtlama catlama tarihini biliyor musun canım catlamadan sonra 14 ya da 16 belki daha az gun sayısında adet oluruz tıbben

Biri d benim bu sabırlıların Cumayı bekliyorum. Akşam yatarken diyorum burada milleti görünce sabah gidip aile hekimliğinde kan vereyim sabah olunca tekrar üşeniyorum 🤣 2 gün daha bekleyelim bakalım belağrısı, göğüslerde ağrı ve şişkinlik, iştah , tansiyon düşmesi, halsizlik ve sabah ilk uyandığımda bulantı var
Bekle canım inşallah hamilesindir 🥰 güzel haberler alırsın bu ay 🤲🏻

Tsh da falan istiyolar canım benim ailem hep verir acken veriyolar o yuzden sordum

Google amcada da "Genel olarak bütün hormon testleri sabah ve aç karnına yapılmaktadır."
Böyle yazıyordu.

Doktorum prof. Aç olmana gerek yok der hep. Vermişsindir zaten tahlili canım. Hayirli guzel sonuclarla gel insallah🤲🤲

Dün piki görünce heyecan yaptık değerlendirdik ama bugün hiç halim yok kolumu kaldıracak durumda değilim
Dün yapmışsanız tamam canım gün içerisinde insan yoruluyor zaten ucunda bebiş olmasa😅
İnşallah testlere gerek kalmaz canım 🤲☺️
İnşallah canım😍
Cok iyi yapmışsın kız 3 gün dinlenin yine gün asırı devam edin bende su mfk 3-2-3-2 diyor ya ondan gitcem herhalde 😂😂
Belki de tutar hepimizin ki bu aayy baharla beraber bizde cicekler acarız inşallah 🤲🏻
Hastaneye giderken gördüm agaclar ciceklerini acmıs bizde acalım ciceklerimizi 🥳
Kaydedeyim bunu bir de böyle denerim olmzsa 🤭

Merhaba kızlar ben de 2 aydır ovulasyon testi ile hemhal oluyorum. İlk defa bu ay gerçekten tam bir pik ve catlama gördüm. Değerlendirmeye çalıştım ama bakalım inşallah hamileyimdir.
Keşke dollenmeyi algılayan bir test olsa beklemek çok zor.
Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hepimizi sevindirsin insallah ❤️💐

Merhaba kızlar ben de 2 aydır ovulasyon testi ile hemhal oluyorum. İlk defa bu ay gerçekten tam bir pik ve catlama gördüm. Değerlendirmeye çalıştım ama bakalım inşallah hamileyimdir.

Bende hep bunu istemisimdir. Yada ultrasonda yumurtaya giden yolculuğu falan görsek🙈😁. Sabrın sonu selamet olsun insallah.

Ben de bu belirtiler olsa dayanamaz yapardım tebrik ediyorum seni sabrını🤩 İnşallah güzel sonuçlar alırsın yaptığında canım🥰

Bende iki aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bat ne zaman. Ve Yumurtlama ne zaman oldu 🤩💜

Hangilerine ac bakınıyormuş?
Proliaktin ölçümü gene aç karnına ama bir gün önceden cinsel ilişkiye girilmemesi ve meme başı uyarısının olmaması gerekmektedir.

Tsh da ac diye biliyorum ailemden
Ac gitmek en iyisi gibi canım

Back
X