• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz Ankara'da hangi doktora gidiyorsunuz? var mı gittiğiniz birisi. ben ilk gebeliğimde medicalparkta doçent bir bayana gittim ama çok memnun kalmadım. Şimdi yeni doktor arayışındayım.
İşte benim sorunum ben hayatımda daha hiç kadın doğumcuya gitmedim. Hiç muayene bile olmadım bırakın hamileliği. Of neden böyle yaptım bilmiyorum hiç. Ve doktor da bilmiyorum asla : (

O ney kızz ilk defa duydum
ben kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum aşırı kuruluk var. piyasada satılanlar da gebeliği engelleyebiliyormuş hani yüzde 100 engellemez de, neden 1 ihtimali bile kaçıralım değil mi 😂
birkaç marka var gebelik için uygun olan jel formunda. ben bunu almıştım. açıklaması da şöyle:
Prefertil Kayganlaştırıcı Jel hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri kayganlaştırıcı jeller kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve üretkenliğe zarar vermektedir. Prefertil Kayganlaştırıcı Jel' in doğal ana maddesi olan Arabinogalaktan bitki şekeri, büyük moleküllü bir şeker olduğu için, bakteriler tarafından parçalanamaz ve sindirilemez. Bu nedenle en hassas bölgelerden biri olan vajina içinde herhangi bakteri üremesine izin vermez.

Eklentiler

• Screenshot_20220302-115432_Chrome.webp
    Screenshot_20220302-115432_Chrome.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 30
Tesekkür ederim canım adete 2 gün kala yaptırdım testi doktor da herhangi Bişey soylemedi yarında kadın doguma gideceğim acaba kese gözükür mü bilmiyorum
Tekrardan tebrikler değerin de harika maşallah

Tesekkür ederim canım adete 2 gün kala yaptırdım testi doktor da herhangi Bişey soylemedi yarında kadın doguma gideceğim acaba kese gözükür mü bilmiyorum
Deneyimli arkadaşlar bilirler onu. Duyduklarım kadarıyla daha erken kese için galiba

Beta en az 1000 olması lazım ki bazı kadınlarda 2000-3000 den sonra kese gözüküyor göremezsen korkma yani 🤩
Hayırlı olsun bu arada tebrik ederim hayırlı saglıklı kucagınıza aldırsın 🤲🏻

Daha önce hamile kalmadım ama okuduklarımdan öprendiğim 5 ya da 6. Haftada kese gözüküyordu diye biliyorum

gugıl amca diyor ki : Gebelik kesesi 4.5-5. haftalarda vajinal ultrason ile görülebilmekte iken 6. haftalarda da kesin karından görülmesi gerekmektedir. Gebelik kesesinin çapının transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır.

ben kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyorum aşırı kuruluk var. piyasada satılanlar da gebeliği engelleyebiliyormuş hani yüzde 100 engellemez de, neden 1 ihtimali bile kaçıralım değil mi 😂
birkaç marka var gebelik için uygun olan jel formunda. ben bunu almıştım. açıklaması da şöyle:
Prefertil Kayganlaştırıcı Jel hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri kayganlaştırıcı jeller kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve üretkenliğe zarar vermektedir. Prefertil Kayganlaştırıcı Jel' in doğal ana maddesi olan Arabinogalaktan bitki şekeri, büyük moleküllü bir şeker olduğu için, bakteriler tarafından parçalanamaz ve sindirilemez. Bu nedenle en hassas bölgelerden biri olan vajina içinde herhangi bakteri üremesine izin vermez.
Neler çıkarmışlar 🧐 daha bilmediğimiz çok şey vardır mutlaka😇

Kızlar çıktım doktordan. Doktor yumurtaların çok dirençli dedi o kadar ilaca ve iğneye rağmen 16 mm olmuş bir yumurta. Diğerleri de peşinden geliyor. Çatlatma iğnesi vermicem dedi kendi kendine çatlar dedi. Verirsem diğer yumurtaları da çatlatır üçüz-dördüz riski var dedi 😔😔 10 gün boyunca ilişki dedi, ümitsizim bu ay Allah'a kalmış herşey 😔

Kızlar çıktım doktordan. Doktor yumurtaların çok dirençli dedi o kadar ilaca ve iğneye rağmen 16 mm olmuş bir yumurta. Diğerleri de peşinden geliyor. Çatlatma iğnesi vermicem dedi kendi kendine çatlar dedi. Verirsem diğer yumurtaları da çatlatır üçüz-dördüz riski var dedi 😔😔 10 gün boyunca ilişki dedi, ümitsizim bu ay Allah'a kalmış herşey 😔
Canım benim hic belli olmaz Rabbimden umut kesilmez sen duanı tevekkülünü et gerisi takdiri ilahi..

Pozitif olun umut hep vaaar☺️ Hem psikolojik durum çok etkiliyormuş hamileliği. Olacak olacak olacakkk

üzülme canım vardır bir hayır bunda da sabredeceğiz bende de iğne olduğm halde olmadı nasip bu işler

😂😂😂😂 hiç gülceğim yoktu yeni gördüm mesajı kaçırdım galiba 🤣 böyle uyku halindeyim değişik gece uyuyamadım 3.36?ya kadar sabah 8.46 da kalktım şimdi ayakta uyuyorum
Uyurken de olur, sen uyu 😁 gerekli yolları açık bırak , gerisi sende erim eşim de ver gazı dal uykuya 😂

Back
X