- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.361
İnşallah rabbim yeterki ol desinPozitif olun umut hep vaaarHem psikolojik durum çok etkiliyormuş hamileliği. Olacak olacak olacakkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah rabbim yeterki ol desinPozitif olun umut hep vaaarHem psikolojik durum çok etkiliyormuş hamileliği. Olacak olacak olacakkk
Aynen öyle canımCanım benim hic belli olmaz Rabbimden umut kesilmez sen duanı tevekkülünü et gerisi takdiri ilahi..
Hahahah kız sen çok yaşaUyurken de olur, sen uyugerekli yolları açık bırak , gerisi sende erim eşim de ver gazı dal uykuya
![]()
Ya canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsunKızlar dün gece kan verdim Beta 144 çıktı artık bende hamişim![]()
Superrr işe yariyor demekkiHahahahpazara kadar Modum bu
![]()
DüşmemişKız e nabızdan bak düngece hiç aklıma gelmedi onu demek devlet hastanesi sonuçta nabıza düşer![]()
Ben şu çizdiğim yerin üzerinde gördüm dikkatli bakınca o nedenle bence sen bir kaç güne yeniden yapnerde var kız ben göremedim
Çok enteresan canım hayırlısı ya illaki çıkıcakkDüşmemiş
evet çok dikkatli bakınca anlaşılıyor sanki adet olmazsam yaparım artık bakalım . erken gebelik testi ya 14.günde çıkardı diye düşünüyorm.Ben şu çizdiğim yerin üzerinde gördüm dikkatli bakınca o nedenle bence sen bir kaç güne yeniden yap
Bidaha test yap kuzum çatlamış gibi ama test bozuk duruyorKızlar dünkü ovü. İle bugünkü ovü. Görüntüleri aşağıya bırakıyorum bana çok saçma geldi bakın bakalım @oznurvarol @Hello Kity etiketlemediğim diğer kızlarda baksın
Aynen bende öyle yapıcam bu ayKızlar bu ara bu ovu testleriyle alakalı bende bu ay karar aldım yapmıcam kac ay onunla takip ettim daha stres sanki 2-3 günde bir ya da bir gün arayla ilişki yasayalım diye dusunuyorum bakalım![]()
Net olarak 2 kişi var..benim adet günüm bugün ama bekliyorum ayın 6 sina kadar yapmicamTabloya bi bakayım kaç bebiş olmuş diye daha 2 tanecik mi var. Bana daha fazla pozitif gördük gibi geldi![]()
Canım yeniden yumurtlama oldu ya senin buna göre sen o yumurtlama tarihinden tam 14 gün sonraya bat diyeceksin yumurtalam öncesi esnektir ama yumurtlama sonrası genelde 14 gün o nedenle ileri attı hani benim şubattaydı tekrar yumurtladım da 4 marta attıya onun gibi hoş ona tutmadı sanırım bakalım başka yöntem deneyeceğizkuzu nasıl 4 Mart değil onu anlayamadım eğer adet olmazsan sat 30 Ocak eğer Mart'ta hasta olmazsam iki ay olurçok kafam karıştı ya
Çıkmamış daha e nabıza da düşmemişcanıım hadi güzel haberlerr nerdesiiinnnn![]()
Ovü kalmadı sonuncuyduuBidaha test yap kuzum çatlamış gibi ama test bozuk duruyor
İnşallah ya adete 2-3 gün var diye ümidimi kestim aslındaBelli belirsiz bir çizgi var canım inşallah güzel haberler gelir![]()
Çıkmadı ki kuzumKan sonucun ne oldu haber vermiyorsun ki,bende eklemek için bekliyorum![]()
Ah ah sorma başıma geleni çıkmadı daha sonuç