• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kasıklarımda çok hafif sancılar var yani sandı atar damar hareketleri nasıl olur o şekil bat19 bu nedendir sizce ???

kuzu nasıl 4 Mart değil onu anlayamadım eğer adet olmazsan sat 30 Ocak eğer Mart'ta hasta olmazsam iki ay olur 🧐🧐 çok kafam karıştı ya
Yavrum senin adetler zaten düzensiz.. Adet bittikten 15 20 gün sonra çatlama görüyorum demistin, normal birinin neredeyse adet günü yaklasiyorken sen yeni catlama görüyorsun..Senin adetler 37 42 günde bir oluyor senin anlatımına göre söylüyorum tabi bunu.Şuan zaten ovü testlerine göre yeni pik görüyorsun çatlama bugün ya da yarın olur..Catlamadan sonra 14 gün sayicaksin o zaman senin adet günün...Ovü testlerini hergün yapmanı o yüzden istedim çatlaman ne zaman olacak görelim.. Polikistik olduğunda ya da kist durumu olduğunda adete kadar aralıklarla testte pik görme durumu oluyor. Eğer öyle bişey varsa adetin 4 Mart'ta olabilir ama şuan için 4 Mart gözükmüyor, catlamadan sonra 14 gün daha bekliceksin gecikme olacak yani..Senin yerinde olsam beklemeden doktora gidip çatlama olup olmadığını öğrenmek için test verirdim ultrason da baktırırdim ama bu ay testlerle kendime bakayım dersen adet gününe kadar ovulere devam

Yumurtlama zamanın olduğu için olabilir belki canım
Yumurtlama zamanın olduğu için olabilir belki canım

Bata varmıs kuzum yumurtlama agrısıdır
Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım 🐓🥚🍳🐣
Bende yeni uyandım. Burda dolanırken olduğum yerde sızmışım 🤣
Bende valla saniyelik uykulara dalıp mubişlerin sesine uyanıyorum😌😍

Hangilerine ac bakınıyormuş?
Hormon testlerinin tamamına yakını aç karnına alınıyor zaten bir kaç test dışında normalde kan tahlilleri en sağlıklı aç karnına sonuç verir..Ben hep aç veririm..Tok gelinmesi gerektiğinde söylüyorlar ya da ben kendim özellikle sorarim aç mı tok mu geleyim diye

Back
X