• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çıktım doktordan. Doktor yumurtaların çok dirençli dedi o kadar ilaca ve iğneye rağmen 16 mm olmuş bir yumurta. Diğerleri de peşinden geliyor. Çatlatma iğnesi vermicem dedi kendi kendine çatlar dedi. Verirsem diğer yumurtaları da çatlatır üçüz-dördüz riski var dedi 😔😔 10 gün boyunca ilişki dedi, ümitsizim bu ay Allah'a kalmış herşey 😔
10 gün hergün mü gün aşırı mı

Ah ya ne güzel tesadüf olmuş, doktorunuzla ilgili içiniz nasıl rahattır
4.ncuye doktor değiştirdim 😁 ama rahat artık güzel şekilde ilerliyoruz sürekli iletişim halindeyiz gerçi bu durum ortaya çıkmadan öncede ilgili bı doktordu memnundum bu olayda şans eseri denk geldi..İçeri girdiğinde yarım saatten önce cikamiyorsun az hasta alıyor ama tam ilgileniyor..Yanındaki doktora giren 5 dakika sonra çıkıyor..Hastane çalışanları bile yakınlarını buna getiriyor inşallah sorunsuz gebelik olurda dogumuda onunla yaparım

Bide aradık kan sonucumuz çıkmadı diye telefondaki sekreter azarladı bu saatte bunun için aranır mı diye. Sanki şahsi numarasını aradık manyak mıdır nedir sinir oldum
Devlette mi yaptırdın öğleden sonra 3 4 gibi çıkar ozeldeyse 1 saate veriyorlar

Kızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım

Kızlar sanırım psikolojik düşüşteyim kendimi iyi hissetmiyorum bide bat 19 daha zaman var olduğunu bildiğim halde test yaptım galiba gebe haberleri etkiledi toparlanmam lazım
Canım daha erken biliyorsun. Neden üzüyosun kendini. Benim 6 gün kaldı test yapmak gelmiyor içimden. Negatif çıkarsa çok uzulucem biliyorum. Beklemek en iyisi geçen ay bende senin gibiydim 😐

Canım daha erken biliyorsun. Neden üzüyosun kendini. Benim 6 gün kaldı test yapmak gelmiyor içimden. Negatif çıkarsa çok uzulucem biliyorum. Beklemek en iyisi geçen ay bende senin gibiydim 😐
Yapmazdım ben sabırlıyım normalde bugün üst üste hamiş haberi alınca etkiledi galiba😭😭😭😭

Back
X