- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.601
bende aynı durumdayım valla :)Yine bir 7 Mart pozitifi,ALLAHım sen bana pazara kadar test yapmamak için sabır veerr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı durumdayım valla :)Yine bir 7 Mart pozitifi,ALLAHım sen bana pazara kadar test yapmamak için sabır veerr![]()
Oh çok sevindim:) Listeye dahilim o halde. en baştan okuyabildiğim kadar okuyarak geldim. konuşmalardan çok şeyde öğrendim. hatta birgebeningünlüğünden ovülasyon testi sipariş vereceğim. sizce strip mi kaset mi ? karar veremedimYok canım bat tarihin geçmediyse geç kalmadın hoşgeldin aramıza![]()
Testin markasına göre silikler yanıltabiliyor malesef,bir testte çıkan başka testte çıkmayabiliyor,gerçi algıladıkları hcg hormonuna göre çıkıyorlar,ama yinede pazara kadar sabretmek istiyorumBencede yapma benimde 7 mart ben bu ayda erkenden basladim yapmaya ama bir sonraki ay asla test almayacagim onceden. Pazartesi sabah yaptim silik cikti. Sonra aksam yaptim hic cikmadi sonrakiler yine coook çok silik cikti. Kan vermeye hic cesaret edemiyorum butun günüm testlere bakmakla acaba pozitif mi degil mi diye dusunmekle geciyor
Ilac kullandin mi peki sen canimBenim prolaktinim yüksekti doktorum sormuştu evli misin bekar mısın evlilerde genelde yükselirmiş uç kısımlarıyla oynandığı için canım
Senindemi 7 Martbende aynı durumdayım valla :)
Dogrudur canım bende okudum oynandıgı icin yükseldiğini ama hep hassas olurlar benimBenim prolaktinim yüksekti doktorum sormuştu evli misin bekar mısın evlilerde genelde yükselirmiş uç kısımlarıyla oynandığı için canım
Sabredebildigin yere kadar sabret canım. Benim cuma günü randevum var kandan belli olacak artik sonuc ama bencede test yaniltiyor su an hamile olsam daha belirgin olacagini dusunuyorum bugun yaptigim bu sekildeTestin markasına göre silikler yanıltabiliyor malesef,bir testte çıkan başka testte çıkmayabiliyor,gerçi algıladıkları hcg hormonuna göre çıkıyorlar,ama yinede pazara kadar sabretmek istiyorum![]()
Kaset test bence,ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım,yapanlar bu konuda yardımcı olacaklardır sana mutlakaOh çok sevindim:) Listeye dahilim o halde. en baştan okuyabildiğim kadar okuyarak geldim. konuşmalardan çok şeyde öğrendim. hatta birgebeningünlüğünden ovülasyon testi sipariş vereceğim. sizce strip mi kaset mi ? karar veremedim
Yeni yeni yükseliyordur belki canım ,en garantisi kan testi zaten inşALALH bebişin seninledirr,senden pozitif haberi alırsam testi bende cumartesi yapmaya çekerimSabredebildigin yere kadar sabret canım. Benim cuma günü randevum var kandan belli olacak artik sonuc ama bencede test yaniltiyor su an hamile olsam daha belirgin olacagini dusunuyorum bugun yaptigim bu sekilde
Hayalet çizgi var gibi canımSabredebildigin yere kadar sabret canım. Benim cuma günü randevum var kandan belli olacak artik sonuc ama bencede test yaniltiyor su an hamile olsam daha belirgin olacagini dusunuyorum bugun yaptigim bu sekilde
kaset test normal hamilelik testi gibi kullanımı sanırım umarım fikir veren olur :) 2buçuk senelik evliyim. daha önce hamilelik olmadı. 1 senedir düşünüyoruz ama işte nasip.. başlarda sadece niyetti ama olmayınca araştırmaya da başladım. bakalım.Kaset test bence,ama ben hiç ovulasyon testi yapmadım,yapanlar bu konuda yardımcı olacaklardır sana mutlakaevet ekledim listeye,hiç gebeliğiniz oldumu yoksa yenimi denemeye karar verdiniz
Insallah canim insallah hepimiz kavusuruz bebişlerimizeYeni yeni yükseliyordur belki canım ,en garantisi kan testi zaten inşALALH bebişin seninledirr,senden pozitif haberi alırsam testi bende cumartesi yapmaya çekerim![]()
ben bunu normal karşılayanlardanım açıkcası evet bata kadar beklemek o zaman yapmak en güzeli ama insan duramıyorum işteDayandığımı kim söyledidaha önceki günlerde 1-2 kere test yapmıştım negatifti. Anca o gün yakaladım. 2 yıl olacak nerdeyse hala akıllanmadım hala sabırsızım
Aynen biraz var ama emin degilim pazarteside boyle cikmisti eger olsaydi dahada belirginlesirdi benceHayalet çizgi var gibi canım
Hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimize hayırlı bereketli ve bebişle gelirekaset test normal hamilelik testi gibi kullanımı sanırım umarım fikir veren olur :) 2buçuk senelik evliyim. daha önce hamilelik olmadı. 1 senedir düşünüyoruz ama işte nasip.. başlarda sadece niyetti ama olmayınca araştırmaya da başladım. bakalım.
Benim de çok erken başlamıştı eğer hemen döllenme olduysa gebelikten olabilir gece çişleriniz normalden fazla mı?Tahmini 3 4gun sanirim yumurtlama
Saglicakla gelsin insallah canim. Cok sevındım.Kızlar sonucumu aldımmmmmm
İNŞALLAHHInsallah canim insallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize