• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke benimde öyle olsa şuan içmicem die şartlandırıyorum kendimi ama daha çok içesim geliyor ya
Düşündükçe daha çok içesi geliyo insanin biliyorum 😂 yanina leblebi falan mi alsan böyle ağzın sürekli meşgul olsun en azından azaltmaya başlarsın bilemedim ki ben birakamadan düşük yapmıştım o yüzden bilemedim şuan 🥺

Düşündükçe daha çok içesi geliyo insanin biliyorum 😂 yanina leblebi falan mi alsan böyle ağzın sürekli meşgul olsun en azından azaltmaya başlarsın bilemedim ki ben birakamadan düşük yapmıştım o yüzden bilemedim şuan 🥺
Yaaa bilemiyorum artık bi şekilde halletmem lazım 🙄 sanada geçmiş olsun canım

Kızlar sonucumu aldımmmmmm
Hadi hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla gelsin
😍😍
Çatlatma iğnesinden sonra ikinci günden merhabaaa😍 Yumurtam çatladı mı ondan bile emin olmadan yalancı da olsa pozitif bir gebelik testi görmek için beta hcg testlerden birini harcadım, çok tatlı görünmüyor muuu? 🙈 Allah şu testin gerçeğini sağlıklı bir şekilde bir an önce görmeyi nasip etsin kızlar 🤲💕
Amin canım inşallah o günlerde gelecek 😍
Kızlar sigara kullanan varmı aranızda ben gebeliğimi öğrendim fakat hala içiyorum yaa 🙄
Ben ben ben😭
Hamile miyim bilmiyorum daha ama fosur fosur içiyorum erteliyorum hep hamileliği öğrenince bırakacağım diye kaç tane içiyorsun günde canım

Merhaba kızlar bana bu gruptan bildirim gelmemiş ben de eklendigimi unutmusum 🙈
Bat 6-7 mart gibiydi buraya garanti olsun diye 7 mart yazdirmisim, bir suru test almıştım dün onlar geldi, öylesine yaptım ve pozitifi gördüm çok şükür sizlerle de paylaşmak istedim bat bekleyenlere bol şans ❤️
Papatyamelo Papatyamelo

Back
X