- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.661
İkizler aslan başak terazi ve balıkHayırlı olsun canım sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah
Hangi burçlar var canım boğa var mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizler aslan başak terazi ve balıkHayırlı olsun canım sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah
Hangi burçlar var canım boğa var mı![]()
Çok tesekkur ederim kuzum darısı başınıza inşallahTebrik ederim. Saglicakla al kucagina insallah. Ay ne guzel arka arkaya haberler geliyor![]()
Papatyamelo bak bir 7 mart daha
![]()
Evet kesinlikle rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar versin hepimize de insallahSağlık olsun inşallah hayırlı vakitte olur hep duamız bu yönde![]()
Valla bende öğrendim ama içiyorum sanki biraz tiksindim gibi ama bırakamadım tam anlamıyla azalttım sadeceİnşallah bende bırakırım yaa
İnşALLAHHHHepinize çok teşekkür ederim gerçekten bu başlığın uğurlu geldiğine inanıyorum ilk adımı listeye yazdırdığımda hiç umudum yoktu ama işte nasip kısmet kurban olduğum Allah hepinize bu mutluluğu nasip etsin hepiniz dualarımdasınızbu haberi bekleyen herkes benim gibi en kısa zaman da alsın inşallah
benimde 8 mart canım :)Senindemi 7 Mart![]()
Azaltacam canım direk bırakamamdaCanım hayırlı olsun öncelikle, ben de içiyordum düne kadar, dun öğrendim ben de hatta kaset test önümde kronometre acip beklerken yakmıştım çift çizgiyi gordum o an sondurdum bir gün oldu bile bak bırakalı
yakında senin de elin gitmez merak etme zorlanmamak icin azaltmaya çalış sana tavsiyem
Başak yükselenim oradan tutayım bariİkizler aslan başak terazi ve balıkbenim ve eşimin burcu da yer alıyo terazi ve aslan ve ayrıca mart önemli günlerde benim bat 19 var
![]()
amin canım hepimiz için inşAllahHayırlısı olsun inşallah bu ay hepimize hayırlı bereketli ve bebişle gelire![]()
Ah canım keske azaltmış olsaydım ama normalinden de fazla içiyordum son zamanlarda, dünden beri içmedim bir anda kesince az kafam uyuşuk dilim dolanıyor konuşurken çarpılmış gibiyim biraz da ama olsun Allah sabrını verecektir heraldeKesin ben de böyle öğrenirimHamile kaldığınızı öğrenmeden azaltmış mıydınız ben şu an bilmiyorum ve azaltmaya çalışsam da olmuyor
![]()
İNŞALLAHHHHHBaşak yükselenim oradan tutayım barisen bu ay hamilesin kesin bence
![]()
burada duralım onada ekleniriz artık nabalımHosgeldin canim hayir neden gec kalasin ama sen mart degil nisan ayina dahil olabilirsin eheueheuehu gecikmeyle felan =)
AMİNNNNRabbim hepinizin adını o listede pozitif olmayı nasip etsin![]()
Cokkkkk AminRabbim hepinizin adını o listede pozitif olmayı nasip etsin![]()
Bende içiyorum inşallah azaltcaz amaValla bende öğrendim ama içiyorum sanki biraz tiksindim gibi ama bırakamadım tam anlamıyla azalttım sadece
Ben de balık burcuyum ne diyor gebelik mi olacak diyor nerden bakıcaz kızzİkizler aslan başak terazi ve balıkbenim ve eşimin burcu da yer alıyo terazi ve aslan ve ayrıca mart önemli günlerde benim bat 19 var
![]()
Alışırsın canım birkaç güne birden kesince insan kötü oluyor ama 2 gün sabret 3. Gün toparlarsın ben de ancak hamilelik haberini alınca bırakırım herhalde o çift çizgiyi görmeden çok zor içemem gerek dedikçe bir tane daha yakıyorumAh canım keske azaltmış olsaydım ama normalinden de fazla içiyordum son zamanlarda, dünden beri içmedim bir anda kesince az kafam uyuşuk dilim dolanıyor konuşurken çarpılmış gibiyim biraz da ama olsun Allah sabrını verecektir heralde![]()
![]()
İlk ikisinde 34- 35 günde, üçüncüsünde 31 günde, geçen ay 38.nci gününde adet olmuşsun..Düzensizlik var kuzum. Sen yumurtlama gününu adet baslangicindan almıyorsun adet bittikten sonra sayıyorsun, yanlış hesapliyorsun adetinin birinci gününden itibaren 14.ncu veya catlaman hangi güne denk geliyorsa o günü alacaksin bebiş.. Catlayinca üzerine 14 gün ekliceksin..Bu ay 34 ncü güne denk gelmesi gerekiyordu adetin ama ovü testin yeni pik gösteriyor o yüzden geç adet olacaksin bugünleri değerlendirin muhakkak tesadüf merakından test yaptın yumurtlamayı gördünadetim 4 martta gelmezse hiç durmam giderim tabi ama inşallah 40 küsür gün değildir açıkcası bunu nasıl hesapladın kuzum benim gözümden kaçan bir şey mi var sen nasıl 37-42 yi hesapladın ovü testine bakarak mı? 18 Eylül, 21 Ekim, 24 Kasım, 24 Aralık ve 30 Ocak bak sana adet dönemlerimi de yazdım