• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermedigi daha iyi olmuş bence belki biraz daha büyür yumurtan canm testlerle yumurtlamani takip et istersen pik gördüğün zaman gidip igneni vurdurabilirsin
Takip ediyorum canım şuan 16 mm ve böyle gözüküyor test. Çok silik duruyor. Doktorda daha gelişmez dedi ama bilemiyorum ki döngümün 20. Günü bugün

Eklentiler

• IMG_20220302_153518.webp
    IMG_20220302_153518.webp
    11 KB · Görüntüleme: 52
Sol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyor 🤣🤣 iştahım çok açıldı 1 haftadır hunharca yiyorum hatta kilo aldim, bel ağrım var, gogsumun uç kısımları acıyor ve sert damarlarıni hissediyorum taş gibi..bide Alerjimin olduğu normalde fazla yemedigim yemekleri yine 1 haftadır canım çok çekiyor istemsizce yiyorum ya ha bire yemek istiyorum 😁🤣🤣 Bunların yanında ayaklarım buz sürekli üşüyorum bı bakıyorum sıcak oluyor garip bisiy oldum çıktım 😁😁 Kocam dalga geçiyor sağlıklı yaşam koçluğundan Somer sefe eevriliyor diyor 🤣🤣
Yaa bütün belritiler bendede var 😅özellikle çok yeme isteği doymak,hiç yemeidğn şeyleri yeme,üşümek sonra aşırı dercee sıcak basması 😅

Kuzum ben de ne ara oldu da idrara geçti anlamadım sanırım erken yumurtlama oldu gün aşırı degerlendirdik yumurtlama haftasını erkenden tutmuş heralde çok şükür önemli olan sağlıkla ilerlemesi Allah yüzümüzü güldürsün inşallah biz kayıp yasayanlar sevinci bile doğru düzgün yaşayamıyoruz ne yazık ki dua edelim birbirimize 🙏
Canım bende senin gibi korkuyorum. Aralık ayında 10 haftalık kürtaj oldum bebek gelişimi olmadığı için. Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrardan deniyoruz. Rabbim bir daha böyle üzüntü yaşatmasın ve sağlıkla ilerlesin inşallah.

Eklentiler

• C3A1A372-6CD9-4D9E-A576-D764884286F0.webp
    C3A1A372-6CD9-4D9E-A576-D764884286F0.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 823F99B1-8EB7-48D7-B25C-CB48477B1E8C.webp
    823F99B1-8EB7-48D7-B25C-CB48477B1E8C.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 2FDD638F-6A93-4BCE-B271-03E9AEFB8AF5.webp
    2FDD638F-6A93-4BCE-B271-03E9AEFB8AF5.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 55
olsun 10 gün az 😍 5 güne test yaptın mıyıdııııı gelsin çift çizgiiii 😍
Ben ilk gebeliğimde adet olacağım gün test yapmıştım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkmıştı yani birkaç gün önce yapsamda çıkarmış varsa 5 gün sonra çıkar diye düşünüyorum inş vardırda çıkar amin 😅🙏🏽

Sol kasigim çok ağrıyor, aynı adet olacakmışım gibi, bugün bı anda su gibi akinti geldi,dedim tamam adet oldum, sanki altıma yapmışım gibi ama gelince kasık ağrım hafifliyor 🤣🤣 iştahım çok açıldı 1 haftadır hunharca yiyorum hatta kilo aldim, bel ağrım var, gogsumun uç kısımları acıyor ve sert damarlarıni hissediyorum taş gibi..bide Alerjimin olduğu normalde fazla yemedigim yemekleri yine 1 haftadır canım çok çekiyor istemsizce yiyorum ya ha bire yemek istiyorum 😁🤣🤣 Bunların yanında ayaklarım buz sürekli üşüyorum bı bakıyorum sıcak oluyor garip bisiy oldum çıktım 😁😁 Kocam dalga geçiyor sağlıklı yaşam koçluğundan Somer sefe eevriliyor diyor 🤣🤣
Bu kadar belirti varken nasıl sabrediyorsun pes valla 😄 hadi şimdiden hayırlı olsun gebeliğin var var sende birşeyler 😃

bende öyleyim kuzu az önce adet ağrılarım başladı ☹️
Yaaa ama bak bu ay şöyle yapalım reglinin bittiği ilk 2 gün değerlendir bir boş sonra 1 değerlendir 1 boş şeklinde devam edelim bir sonraki regliye kadar ne dersin.birde arısütü bal polen propolis keçiboynuzu ıspanak brokoli kabak çekirdeği keten tohumu tabiki avokado bunlar yemeye özen gösterim hergün yürüyüş 1 saat bence olur

Back
X