- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.901
İsallah buraya pozitif testler atmak.nasip olur yarın 

Yap ozaman kuzummmheyecanla beklicemmm
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap ozaman kuzummmheyecanla beklicemmm
![]()
Onlarda kilo aldırıyo ya canım kereviz çekti onu istiyorum yapayım bakalım ne çıkcak belirsizYaa pratik yemekler yap iki dk![]()
Bende nikah çıkışı yaptımben de 2020 de nikahtan çıkmıştım, baktım evde olmuyo geri girdim başka biyere
neyse kaldı 20 dakikam, daha da çalışmayayım bence![]()
Bişey kalmamış kız mesleğin ne ?ben de 2020 de nikahtan çıkmıştım, baktım evde olmuyo geri girdim başka biyere
neyse kaldı 20 dakikam, daha da çalışmayayım bence![]()
Kereviz güzeldir valla ne duysam canım çekiyorOnlarda kilo aldırıyo ya canım kereviz çekti onu istiyorum yapayım bakalım ne çıkcak belirsiz![]()
Aynen öyle kuzumm iyi yapmışsın benim tazminat arabaya gitti gerçi araba aldık 2 ay önceBende nikah çıkışı yaptımonca eziyetine yöneticilerin bı tazminat alim yani
bi sigorta şirketinin proje yönetimindeyim :)Bişey kalmamış kız mesleğin ne ?
HAhahAhhadi çoğaldıkk @Hestiada @Ballgrill @HEYECANLIYIM @NurSu-14Ocak evett başka yarınki test kervanına katılacak olan varmıı
![]()
Cuma sabahı yaparım diyordum ama bir gün önce olsun bakalım. Bat 5 MartSendemi yarın test yapıyorsun hoşgeldin test kervanınayarın buralar testle dolup taşacakk
Gel yiyelimKereviz güzeldir valla ne duysam canım çekiyor![]()
Bende borç kapatmıştım bı işe yaradı en azındanAynen öyle kuzumm iyi yapmışsın benim tazminat arabaya gitti gerçi araba aldık 2 ay önce
Güzell allah devamını getirsin canımbi sigorta şirketinin proje yönetimindeyim :)
İnşALLAH pozitifleri görürüz toplucaCuma sabahı yaparım diyordum ama bir gün önce olsun bakalım. Bat 5 Mart
Ay yap bakalım ben bile heyecanlandım şuan7 Mart,normalde pazar yapmayı düşünüyordum ama yarın yapmaya karar verdim![]()
Çok teşekkür ederim canım davetin çok hoşuma gittiGel yiyelim![]()
biz çatır çatır yedikAynen öyle kuzumm iyi yapmışsın benim tazminat arabaya gitti gerçi araba aldık 2 ay önce
Aynen iyi yapmışsınBende borç kapatmıştım bı işe yaradı en azından![]()
Bir heyecan aldı gidiyor bakalım sonucu güzel olsundaaAy yap bakalım ben bile heyecanlandım şuan![]()
Şey ya bu ben değil mi en ufak şeye belirti diyorum resmen kendime belirti arıyorumEki Görüntüle 3017458 daha dün eşim dedi ne olmuş yanaklarına pembeleşmiş diyee ,hadi bir belirti daha![]()
Geçen ay da böyle galeyana geldik bu sefer hayırla sonuçlanır inşallahBir heyecan aldı gidiyor bakalım sonucu güzel olsundaa![]()