- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.921
HahahaŞey ya bu ben değil mi en ufak şeye belirti diyorum resmen kendime belirti arıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaŞey ya bu ben değil mi en ufak şeye belirti diyorum resmen kendime belirti arıyorum![]()
Bu benim icin hic gecerli olmadi geçen gebeligimde ergen gibi sivilce çıkarmistimEki Görüntüle 3017458 daha dün eşim dedi ne olmuş yanaklarına pembeleşmiş diyee ,hadi bir belirti daha![]()
Çok teşekkür ederim canım davetin çok hoşuma gitti![]()
Rica ederim canım benimÇok teşekkür ederim canım davetin çok hoşuma gitti![]()
Ayy su yanak pembelesmesi çok komik geldi kahkaha attım resmen. Senin gibi de belirti arıyorum başladım yine geçen ayki gibiŞey ya bu ben değil mi en ufak şeye belirti diyorum resmen kendime belirti arıyorum![]()
İnşALLAH canım kırmızıları görene kadar heyecana devamGeçen ay da böyle galeyana geldik bu sefer hayırla sonuçlanır inşallah![]()
biz çatır çatır yedikaraba almışınız en azından
![]()
Oda olur farketmez benim yüzümdede sivilceler çıkmaya başladı birazBu benim icin geçen gebeligimde hiç geçerli olmadı ergen gibi sivilce çıkarmistim![]()
Vallahi her ay aynı muhabbetler midem bulanıyor iştahım açıldı sanki ay göğüslerim de dolgunluk var hissi tepemden uçan kuşa artık belirti dicek moda geldimAyy su yanak pembelesmesi çok komik geldi kahkaha attım resmen. Senin gibi de belirti arıyorum başladım yine geçen ayki gibi![]()
Benim çatlama olduğunda o dediğin akıntı oluyor değerlendir bugğn canımKızlar size bir sorum olacak. Benim doktorum ovulasyon testini yasakladığı için yapamıyorum :)) Son adetim 21 Şubat kimyasal gebelik geçirmiştim. Bugün şeffaf renkte akıntım oldu 2 kez. Acaba bu yumurtlama olabilir mi? Ovulasyon takibi yaptığınızda yumurtlama zamanı böyle bir durum oldu mu? Yumurtlama için daha erken çünkü.
Hasta olmak değil canım ama bir ayda ikinci kez yumurtlama nadiren olur derler bende genelde olur çünkü bende heralde genetik bir durum her ay olmasada bazı aylar çift yumurtluyorum pco var olunca bu durum olası geliyor iyimi kötü mü tartışılır duruma göre değişiyor.regliden sonraki zaman sürekli değişir bu bir çok insanda değişir ama yumurtayı görünce 14 gün sayarım 15. Gün regliyim.bu sabittir eğer bu durum değşirse işte ozaman ya gebe olmalıyım ya yeni bir yumurtlama bunlar değilse hormonlarımda bir düzensizlik vardır diye gelen ilk reglimin 2. Yada 3. Günü doktora baktırırım kendimi ( şimdi burada bakmıyorlar ama Tr derken öyle yapıyordum) şimdi ben bu doğrultuda ilerledim uygulamalar genel kişileri baz alıyor o nedenle tutmayabiliyor ama bu benimkiler belki sana kendinde bir şeyler bulursan bir rehber olur fikir olur anladığım kadarıyla yaşın müsait gebelik için benim 37 ben biraz bazen onu. Gerginliğini yaşıyorum ama yumurta rezervim iyi olduğu için kendimi telkin ediyorum tabi ikişer ikişer yumurtlayıp tutturamayınca sayıda azalma oluyor diye azcık düşünmüyorda değilimokudukça nasık mutlu oldum canım benimçok teşekkür ederim beni düşünmüşsün saolasın Allah o güzel kalbine göre versin. İnşallah tabiki ümidi kesmek yok yola devam
benim üzüntüm adet düzenim döngüm için herkesten farklı yorum almam. Tele uygulama indirdim orası son 5 ayı baza alıyor ve ortalama bir gün söylüyor. Açıkcası ben her ay beyaz akıntı yaşayan biriyim yumurtlama da bir sıkıntımda yok sanırım. Hiç doktora gitmedim ama eğer hasta olursam tabi doğru doktora
benim de araba hayalim hala ama çatır çatır yemek daha da büyük hayalimmiş demekkihayalimdi benim napayım
Evet yumurtlama dönemine girdim ben mesela 17 Şubat'ta. Ve o günden beri az az akıntım başladı. 21 Şubat'ta yumurtlama oldu. 22 Şubat'ta da çatlama. Bu iki gün çok yoğun olmuştu akıntım. Camasirimi islatacak kadar.Kızlar size bir sorum olacak. Benim doktorum ovulasyon testini yasakladığı için yapamıyorum :)) Son adetim 21 Şubat kimyasal gebelik geçirmiştim. Bugün şeffaf renkte akıntım oldu 2 kez. Acaba bu yumurtlama olabilir mi? Ovulasyon takibi yaptığınızda yumurtlama zamanı böyle bir durum oldu mu? Yumurtlama için daha erken çünkü.
canım subat ayında kimyasal gebelik geçirdim. 18 şubatta kanamam başladı 26 şubatta ovulasyon testim pik yaptı .Kızlar size bir sorum olacak. Benim doktorum ovulasyon testini yasakladığı için yapamıyorum :)) Son adetim 21 Şubat kimyasal gebelik geçirmiştim. Bugün şeffaf renkte akıntım oldu 2 kez. Acaba bu yumurtlama olabilir mi? Ovulasyon takibi yaptığınızda yumurtlama zamanı böyle bir durum oldu mu? Yumurtlama için daha erken çünkü.
Hahahahhabenim de araba hayalim hala ama çatır çatır yemek daha da büyük hayalimmiş demekki![]()
Kolay gelsin canım
Evet öyleyse kesin hamilesin aşkımOda olur farketmez benim yüzümdede sivilceler çıkmaya başladı biraz![]()
Neyse ki yalnız değilsin burda hepimiz öyleyizVallahi her ay aynı muhabbetler midem bulanıyor iştahım açıldı sanki ay göğüslerim de dolgunluk var hissi tepemden uçan kuşa artık belirti dicek moda geldim![]()

kolaylıklar canım benim