• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz bizde 4 senelik sevgiliydik ama bu adam istemedi bebiş filan ikna edemedim ne yaptıysam kabus gibiydi 😀 4 aydır deniyorsan bı doktora görün canım bu ay da olmazsa
Canım doktora gittim ben hem devlete hem özele herhangi bir problem olmadığını söylediler eğer korunmasız şekilde 1 yılı geçerse gel dediler

Yok canım benim durum farkli benim adet düzensizliğim var. Bu ay ilk femarayla başladık 14. Günü gittim fayda etmedi sonra fostimon ve gonalf iğne kullandım anca bu kadar oldu
İyi düşün iyi olsun testi bırakma yinede inşallah yumurtlama ve çatlamaya görürsün canm benim ☺️🤲

Kızlar birde ovulasyon testi kullanıyorsanız piki görünce gün içinde havuç kuru incir ve avakado tüketin çatlamasına yardımcı oluyor

Zaten önümüzdeki ay testsiz denicem sonra da olmazsa doktora gitcem canım. Sen ne zamandır deniyorsun
Canım doktorlar en az 6 ay denedikten sonra kontrole çağırıyorlar. Ben kürtaj sonrası kontrole gittim. Bize 9 ay süre verdi doğal yolla olması için. 9 ay sonra olmazsa gelin bakalım dedi çünkü benim yaş problemimde var. Sen biraz daha dene. Durmak yok çalışmaya devam :)))

Canım doktorlar en az 6 ay denedikten sonra kontrole çağırıyorlar. Ben kürtaj sonrası kontrole gittim. Bize 9 ay süre verdi doğal yolla olması için. 9 ay sonra olmazsa gelin bakalım dedi çünkü benim yaş problemimde var. Sen biraz daha dene. Durmak yok çalışmaya devam :)))
Sabırsızlık işte ☺️☺️ aslında beklemek lazım haklısın

Back
X