- Konu Sahibi Papatyamelo
- #6.981
Hadi hayırlısı az kalmış canım günler geçmiyordur şimdi sana8 Mart canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı az kalmış canım günler geçmiyordur şimdi sana8 Mart canım
Evet geçmiyor valla. Yarın test yapicam bıHadi hayırlısı az kalmış canım günler geçmiyordur şimdi sana
Benim Eşim Akrep .Ben Oğlak, hangi burçlarmjş banada bakın canlarEşim de akrep
Topluca test yapıyoruz inşALLAH hepimiz hayırlı haberleri alırızzzHadi bakalım Hayırlısı![]()
Guzum yapcan mı yarın sen test ☺ben bekliycem canım içiöden bi ses bu ayda yok diyoErken testim olsa yapardım![]()
Doktora gitmicem daha canım en azından İstanbula gidene kadar gercekten bazı sehirler saglık acısından sıfırın altında sıfıırrolmadı doktorunun olduğu zaman yeniden gidersin ya da doktor değiştir kuzum
ürolog ne dediyse o yani, erkek işinden onlar anlıyolar sonuçta
İlk idrarınlaEvet geçmiyor valla. Yarın test yapicam bı![]()
Ben negatifi görmekten korktuğumdan bu ay günümü beklicemEvet geçmiyor valla. Yarın test yapicam bı![]()
Ben Batı bekliycem canımTopluca test yapıyoruz inşALLAH hepimiz hayırlı haberleri alırızzz
Ben bilmiyorum kuzum nerden baktıklarınıBenim Eşim Akrep .Ben Oğlak, hangi burçlarmjş banada bakın canlar![]()
Bende pazarı beklicektim sabırıszlık başa belaBen Batı bekliycem canım![]()
Bı deniyim diyorum napim içimde kalmasınGuzum yapcan mı yarın sen test ☺ben bekliycem canım içiöden bi ses bu ayda yok diyo![]()
Bende öyle diyordum da yine aklımı celdilerİlk idrarınla
Ben negatifi görmekten korktuğumdan bu ay günümü beklicem
Evet canım ilk 8 gün kala yaptım erken gebelikle onda negatif çıktı sonra 6 gün kala yaptım ikinci çizgi onda dağıldı boyuna değilde enine doğru bozuktur belki dedim bugün tekrar yaptım sabah ikinci çizgi beyaz hayalet gibi beş dakikada belirdi ama bir saat sonra kayboldu çizgi testten benimde çok kafam karıştıDaha önce yapmışmıydın
Ay bende belki pazartesi günü erken gebelik testi yaparım dayanamazsam eğer evde 1 erken 5 normal test varBende öyle diyordum da yine aklımı celdiler![]()
canım foto çektiysen paylaşır mısınEvet canım ilk 8 gün kala yaptım erken gebelikle onda negatif çıktı sonra 6 gün kala yaptım ikinci çizgi onda dağıldı boyuna değilde enine doğru bozuktur belki dedim bugün tekrar yaptım sabah ikinci çizgi beyaz hayalet gibi beş dakikada belirdi ama bir saat sonra kayboldu çizgi testten benimde çok kafam karıştı
Benim erken testim yok kuzum olsa onu yapardım da yarın normal kaset yapicamAy bende belki pazartesi günü erken gebelik testi yaparım dayanamazsam eğer evde 1 erken 5 normal test var
ah keşke ya keşkeeeBı tane erken gebelik testi rica edebilir miyimmesajla filan gönderilse keşke
![]()
Canım foto çektim ama paylaşamıyorum dosya ekledende olmuyor bi türlü üstteki foto ekle yerinden de önceden ekliyebliyordum şimdi olmuyor bi türlücanım foto çektiysen paylaşır mısın
Güzel sonuçlanır inşallahBenim erken testim yok kuzum olsa onu yapardım da yarın normal kaset yapicam