- 18 Kasım 2019
- 5.732
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.130
- 198
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.321
Tamam canım inşallah müjdeni alırızYok canim testlerim gelmedk yarin gelicek yarin yapcam artik yarin 19.00 yazarim sonuc ehehehrrh =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım inşallah müjdeni alırızYok canim testlerim gelmedk yarin gelicek yarin yapcam artik yarin 19.00 yazarim sonuc ehehehrrh =)
Regli görünce cok üzülüyorum hatta ilk gün hep ağlıyorm ben yahayır efenim hevesler kırılmıyor, bu ay olmaması gerekiyormuş diyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz, illa bi hissiyatta ufak bişiler olur, ama hemen topluyoruzzz, morali bozmuyor kendimizi bırakmıyoruz![]()
Dua edin lütfen 9 yıl olacak neredeyse evleneli. Hastalıklar falan derken olmadı Bi türlü. Yaşımız geçmeden olsun artık istiyorum. Rabbım bu mübarek gecede yağan Rahmetinin yüzü suyu hürmetine dileyen tün kullarına evlat nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasınOlurr hayırlı haberler alalımda kan daha garanti![]()
Evet çok haklısın canımOnlar her şeyi çabuk unutmaya programlı. Ama iyi bişey tabii ya boşver onlar da bizim gibi olsa bitmez bu dargınlıklar![]()
Evet tamamdır ozaman anlaştık canikomaynısı bebişim senle bu yolda beraberiz
bat 21 evde 3 test var
ilk testi 15inde patlatırım negatifse ertesi günü beklerim o da negatifse gider 3 test daha alırım ajhsjshshshevde sayıca en az 1 test olmalı çünkü
pozitifi görene kadar her güne bir test diyerekten 21ini getiriririm jahsjshs
![]()
yapma öyle kendine işte.. vücut dinliyor tribe giriyor yani, bu kanıtlanmış bilimsel bir gerçek. sürekli negatifi basarsan vücut kendini kapatır. olumlama yapıcan, evet çok zor biliyorum ama gayret göster olur mu kuzumRegli görünce cok üzülüyorum hatta ilk gün hep ağlıyorm ben ya
İnşallah allahim ya bende 8 aydır deniyorum olmuyor. Umutsuzlaniyorum artik. Bilmiyorum kafamdan nasil atacağımyapma öyle kendine işte.. vücut dinliyor tribe giriyor yani, bu kanıtlanmış bilimsel bir gerçek. sürekli negatifi basarsan vücut kendini kapatır. olumlama yapıcan, evet çok zor biliyorum ama gayret göster olur mu kuzum
diyeceksin ki uzaktan konuşması kolay, ben çok daha ağır bir tecrübe yaşadığım için umutların sıfır olduğu dönemler geçirdiğim için bu kadar net konuşuyorum.
herşey güzel olacak inan![]()
BendeRegli görünce cok üzülüyorum hatta ilk gün hep ağlıyorm ben ya
ben hala kasetle erken gebelik arasındaki farkı anlamadımEvet tamamdır ozaman anlaştık canikomben 1 tane daha alayım eczaneden bu sefer kaset alayım diğerleri erken gebelik çünkü
![]()
Klomen falan kullandın mı hiçİnşallah allahim ya bende 8 aydır deniyorum olmuyor. Umutsuzlaniyorum artik. Bilmiyorum kafamdan nasil atacağım
Ovulasyon testim bitince bı daha almam herhalde. Gerçekten çok stresliKizlar ben bu bebek olayını cok abarttim galiba ya psikolojik destek mi alsam ovulasyon sonrasi günlerim çok aşırı stresli geçiyor bundan kurtulmam lazim
Negatif çıkarsa uzulursem gelsin sopa
Bı iki gün sonra test yap bence yumurtlama 10 gunundesin 12 günden sonra testlerde çıkabiliyor umarım pozitif sonuç alırsın20 şubat canım, akıntı günler sonra geldi. Yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi değildi. Yumurtlamadan birkaç gün sonra ve su gibiydi. Afedersin küçük abdestimi yapmışım gibiydi neredeyse. Günlük ped yetişmedi, orkid koydum. Bu kadar farklı olunca acaba dedim
Valla bende anlamadım işte alayım oda bulunsunben hala kasetle erken gebelik arasındaki farkı anlamadımbenim 3ü de erken
Test yapıcaz,kan verme imkanı hemen olmuyor malesefHiç ümidim yok bu ay yayüzümde sivilce çıktı kesin adet olurum gibi hissediyorum gece adet olmazsam yapalım yarın. Test mi düşünüyorsunuz kan mı direkt
![]()
Aminn ne güzel dua etmişsin umarım en kısa sürede pozitif haberini alırızz ve veririz birbirimizeeDua edin lütfen 9 yıl olacak neredeyse evleneli. Hastalıklar falan derken olmadı Bi türlü. Yaşımız geçmeden olsun artık istiyorum. Rabbım bu mübarek gecede yağan Rahmetinin yüzü suyu hürmetine dileyen tün kullarına evlat nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın