• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua edin lütfen 9 yıl olacak neredeyse evleneli. Hastalıklar falan derken olmadı Bi türlü. Yaşımız geçmeden olsun artık istiyorum. Rabbım bu mübarek gecede yağan Rahmetinin yüzü suyu hürmetine dileyen tün kullarına evlat nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın
Arkadaşım üzülme ailemde böyle çok örnek var. Yengelerimden biri 10 yıl sonra hamile kaldı. Halam 8 yıl sonra. Kız kardeşim 6 yıl sonra. Nasibinde varsa yaş kaç olursa olsun rabbim veriyor. İnşallah seni daha fazla bekletmez. Yüzünü en kısa zamanda bebek haberiyle güldürsün Rabbim 😘🤲

Dua edin lütfen 9 yıl olacak neredeyse evleneli. Hastalıklar falan derken olmadı Bi türlü. Yaşımız geçmeden olsun artık istiyorum. Rabbım bu mübarek gecede yağan Rahmetinin yüzü suyu hürmetine dileyen tün kullarına evlat nasip etsin, kimseyi evladı ile sınamasın
Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah sağlıkla huzurla alırsın kucağına 🙏🏻😇

Onlar her şeyi çabuk unutmaya programlı. Ama iyi bişey tabii ya boşver onlar da bizim gibi olsa bitmez bu dargınlıklar ☺️

Seriye bağlamadık bu ay kuzum ya, baba yorgun 🤣 geçtiğimiz 2 gün üst üste oldu, şimdi uyuyor hatta kendileri 😁 bence benim yumurta bugün çatladı zaten çünkü sabah çok sancım vardı. Tutacaksa dünden de tutar zaten, hayırlısı... Sende nedir durumlar? Kaç gün geçti, var mı bi değişiklik?
Sanki 6 hafta geçmiş gibi hissediyorum ama 6 gün bitti.. yunurtladığım tarafta çekilme var resmen ayakta durunca ama iğnelere ilaçlara yoruyorum yaaa daha çok erken bence 😇

Kizlar şu tarcin bal çörek otu kürünü bilen var mi nasil yapiliyor benim geriden gelen yumurtalarin buyume ihtimali var onlari buyuturum belki ahhahs

Ben de eşim de hep böyle rüyalar görüyoruz hamile olduğumu filan ama bizde 6. His filan yok anlaşılan. Senin adına çok sevindim güzel bir rüya görmüşsün inşallah gönlüne göre olur cinsiyeti de 😙
Bende görüyorum eşimde görüyor ve çevremdeki herkes görüyor hamile olduğumu ama maalesef🤷

Buna odaklandigimiz için bilinçaltı etkileniyor herhalde 🙄
İnanmayacaksınız ama ben rüyamda yavru tavşan gördüm bi hafta sonra da bi koli yumurta gördüm hepsi minik minikti bi tanesi iri ve çok güzeldi herkes bebeğe yordu ve öyle de oldu. Annem de geçen ay beni hamile görmüş bu Ay oldu çok şükür

İnanmayacaksınız ama ben rüyamda yavru tavşan gördüm bi hafta sonra da bi koli yumurta gördüm hepsi minik minikti bi tanesi iri ve çok güzeldi herkes bebeğe yordu ve öyle de oldu. Annem de geçen ay beni hamile görmüş bu Ay oldu çok şükür
Ay ne güzel rüyalar bunlar. Ben de bu gece bişey görürsem sabah anlatırım 🤩

Back
X