• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatyamelo Papatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum 😅 bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim 🙏🥰 çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere 🤭 ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma 😊
Evet bende gördüm🥰

Papatyamelo Papatyamelo H Hello Kity @kahvelihatunn kızlar dün konuştuk sabaha kadar rüyamda gebelik testi yaptım sonra baktım olmayacak 6 da kalktım yaptım sonucu atıyorum yorumlarınızi bekliyorum 😅 bu arada ikinci çizgiyi silik gordum foto da çıktı mı emin değilim 🙏🥰 çok heyecanlıyım adımdan da anlaşılacağı üzere 🤭 ekleyemedigim arkadaşlar kusura bakmayın heyecandan isimler gelmedi aklıma 😊
Ben gördüm canım hayırlı olsun insallah seninledir bebisin

Silik bir çizgi görüyorum ben 😲😲😲😲 hadi hayırlar getirsin inşallah

Ben 1,5 yıldır deniyorum. Ben denemeye başladıktan sonra arkadaşım evlendi, ilk geceden hamile kalmış. Kız 15 günlük evliydi hamile olduğunu öğrendi. O doğurdu, çocuğu neredeyse 3 aylık ben hala deniyorum :silah: 😂
O yüzden artık ilk aymış son aymış hiç kafa yormuyorum, zamanı var Rabbim’in tayin ettiği, onu bekliyorum sabırla.
Öyle kesinlikle canım bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun benim arkadaşımda 2 yıl bekledi bir sebep de yoktu ama sonunda yavrusunu kucağına aldı ben geçen hamileliğimde ilk aydan hamile kaldım ama kaybettim o yüzden hep hayırlısını istemek lazım

Aman bende diyorum meme avuçlama da neyin nesi acaba kız memelerdeki şişme sertleşme vs avuçlamaya gerek bırakmıyor ne oluyor ya bu ne böyle davul gibi diyorsun istemsizce
Doğru diyorsun canım ama insanın eli gidiyor yine de🤣

Ben de gördüm o çizgiyi canım bebiş mi geliyor yoksa😍

bazen hani adet olduk diye üzülüyoruz ya inan varya benim gibi çook düzensiz adet olanlar düzenli olanlara o kadar özeniyor dur ki ❤️ kuzum hiç üzülme adet olmak bile bir şans yeni bir şans
Ben ya aylarca adet olamazdım pkosun dibine vurmuştum kilo mu tonlarca tüylenme mi be yazıkki zaten adet arada sırada uğrardı🙈 hayatımda ilk defa kilolarımı verdikten sonra yani son 6-7 aydır 29 günde bir oluyorum ve çocuklar gibi seviniyorum

Back
X