- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #7.601
Ayyyy görsek bı stres görmesek ayrı stress nolcek bu halimizOzaman var canımmm ben gördüm incecik bi çizgi dur ben ovu testleriyle yaparım eğer onlarda olursa doğrudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy görsek bı stres görmesek ayrı stress nolcek bu halimizOzaman var canımmm ben gördüm incecik bi çizgi dur ben ovu testleriyle yaparım eğer onlarda olursa doğrudur
Umut verici bı mesaj dahaDöngümün 50. Gününde kan tahlilim negatifti. 1 hafta sonra beta 62 çıktı. Endokrinde tesadüfen öğrendim. Adet olmadıkça ihtimal var bence.
Kız bu ovülerin hepsi çok belirgin çok fazla belli oluyo ama galiba doğru yolllAyyyy görsek bı stres görmesek ayrı stress nolcek bu halimiz![]()
Evet canım böyle ogrenenler varmış. Bana da geçen ay Şubat topiginde söylemişlerdiKız bu ovülerin hepsi çok belirgin çok fazla belli oluyo ama galiba doğru yolll![]()
Eğer doğruysa benim testim de 28’inde pilim göründüBunlarda benim ovulasyon testlerim.
1-2.test 26sında
3. 27 sinde.
4. 28 sinde
5. 03 martta
Bakalım sonuç ne olucak. Değerlendirme yaptım 26.27.28![]()
İnşallah pozitif olarak geri dönüşü olur canımBunlarda benim ovulasyon testlerim.
1-2.test 26sında
3. 27 sinde.
4. 28 sinde
5. 03 martta
Bakalım sonuç ne olucak. Değerlendirme yaptım 26.27.28![]()
aman aman sakın sakın tavsiyem asla ovüye bulaşmayın benim batım yarın ama ovü testlerimi gördünüz mü? bugün dün ve önceki gün yaptımEvet canım böyle ogrenenler varmış. Bana da geçen ay Şubat topiginde söylemişlerdi![]()
Ovu dedik de o şekil değil nursum. Renkleriyle oynayıp çizgi görmek anlamında diyoruz. Arkadaş ovu testinin renkleriyle oynadı da gerçekten etki ediyor mu diye kıyaslamak içinaman aman sakın sakın tavsiyem asla ovüye bulaşmayın benim batım yarın ama ovü testlerimi gördünüz mü? bugün dün ve önceki gün yaptım
inşallah canımmmm çok istiyorum 2 kere kimyasal yaşadım.İnşallah pozitif olarak geri dönüşü olur canım![]()
sizde mi düzensiz adet oluyorsunuz, ovü testi yaptınız mı peki bu süreçlerdeDöngümün 50. Gününde kan tahlilim negatifti. 1 hafta sonra beta 62 çıktı. Endokrinde tesadüfen öğrendim. Adet olmadıkça ihtimal var bence.
Gebeliğe dair hiç bişey yaşamadıminşallah canımmmm çok istiyorum 2 kere kimyasal yaşadım.
amin canım benim. olursa benmki 2. olucak 7 yasında kızım var bitane . arayı uzun tutunca böle oluyor demekkiGebeliğe dair hiç bişey yaşamadımzorla ikna ettihim kocamla iki aydır deniyoruz işte. Hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimiz için.
Adetlerim düzensiz. Korunmayı bıraktığımız ay hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı. Tekrar denemeye başladık. Bu ay ovülasyonla takip ediyorum.sizde mi düzensiz adet oluyorsunuz, ovü testi yaptınız mı peki bu süreçlerde
Ayy maşallah. Bende ikinciyi böyle geç düşünüyorum aslında ama yaş da geçmesin diye hemen yap diyorlar. Kafam karışık vallaamin canım benim. olursa benmki 2. olucak 7 yasında kızım var bitane . arayı uzun tutunca böle oluyor demekki![]()
ha tamam o zaman.Ovu dedik de o şekil değil nursum. Renkleriyle oynayıp çizgi görmek anlamında diyoruz. Arkadaş ovu testinin renkleriyle oynadı da gerçekten etki ediyor mu diye kıyaslamak için![]()
Canım instagram da hikayede ki negatif filtresi ile denesene onu çok merak ediyorum nasıl çıkacak diyeGaleride fotoğrafı açıp duzele diyorsun sonra altta seçenekler çıkıyor. Kontrast Yazıyor oradan çizgiyi görene kadar karıştırıp duruyorsun![]()
30 yasındayımAyy maşallah. Bende ikinciyi böyle geç düşünüyorum aslında ama yaş da geçmesin diye hemen yap diyorlar. Kafam karışık valla
Ay hadi bakalımmmEvet canım böyle ogrenenler varmış. Bana da geçen ay Şubat topiginde söylemişlerdi![]()