• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef kuzu yarın bat ve testler hala tertemiz bembeyaz muhtemelen ikinci kez yumurtluyorum 😊 3 koyu çift çizgili ovü testlerim söylüyor bunu

Ne güzel herkes belirtilerini gebeliğe yoruyor iğne olunca (bu ay çatlatma oldu benim) belirtileriniz için gebeliktir diyemiyosunuz nasıl olsa iğnedendir die :olamaz: bi özendim şuan belirti yaşayanlara :KK48: umarım tüm belirti yaşayanların gebelikle sonuçlanır:dua:
Şu nalet iğnenin etkileri ne zaman geçiyor yahu.. çok bedbahtım ben de, belirtilerle doluyum ama tribe giremiyorum 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20220303_123149_edit_99973301740473.webp
    IMG_20220303_123149_edit_99973301740473.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 66
Ay evet ya benim erken geldi senin geç off olmadı böyle.. 2 kaset testim, 2 predictor erken var geçen aydan kalan, bunları unutup bi de 2 prodoctor erken aldım yarın gelecek 🤪🤪🤪 testsiz olmaz yaa, bir wc kadar uzakta çünkü öğrenme ihtimali 😅😅
Hahaha koleksiyon yapıyoruz resmen 😁 e tamam o zaman hakkındır kız başla bikaç gün kala test yapmaya 💪

Back
X