• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de artık asla belirtileri sallamıcam. Ovü testi de yapmıcam adetin ikinci günü direk hastaneye doktor ne dedi o
Anlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede

Pazara kadar adet olmazsam kan mı versem yok yani normal testlerde çıkmıyor
bence kan vermelisin
Maalesef kuzu yarın bat ve testler hala tertemiz bembeyaz muhtemelen ikinci kez yumurtluyorum 😊 3 koyu çift çizgili ovü testlerim söylüyor bunu
ya ben övü'lere güvenemiyorum bi türlü, yumurtluyo görünüyosun evet de, ne bileyim inanasım gelmiyor
daha bırakmıyoruz seni regl olmadan gidemessin Nisan topiğine 🌸

Screenshot_2022-03-03-13-16-16-57_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
Bende evde test bulundurmuyordum ama kendimi bi anda trendyolda test bakarken buldum naptınız kızlar bana😄😄😍🎈🙈

Ben bı sonraki yumurtlamam geçene kadar stresten uzak kalma adına kpss topigine geçiş yapıyorum Nisan topigi açıldığında etiket yapiverin teşekkürler 😁😁😁

Merhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu

Merhaba kızlar size bişey sorabilirmiyim hiç aranızda femarayı yada klomeni adetin bittikten hemen sonra kulananiz oldumu
Ben 5 ay önce kullanmıştım klomeni adetin 3. günü başladım 5 gün boyunca kullandım sonra yumurtalar istenen boyuta gelince ovitrelle çatlatma iğnesi oldun 2 ay kullandım ise yaramadi bende🤷☺️

Anlatmak istediğim buydu aslında..Belirtilerden çok şey çıkartıyoruz aslında belirtilerimiz adet olduğumuz ilk andan beri var bazı aylar yoğun oluyor bazı aylar hiç olmuyor en ufak şeyden etkilenen bı döngü biz bu gebe kalma sürecinde ekstradan vücudumuzu dinledigimiz için normalde farkına varmadigimiz belirtileri hep gebeliğe yoruyoruz..O yüzden belirtilere anlam yüklememek gerek.. Ovulasyonlara gelince faydalı bişey olsalardı doktorlar evde ovü takibi yapın derlerdi 5 aydır giderim 1 kere bile onermedi genelde hiçbir doktorda ovü testlerini önermez..Dün bile aynı idrarla aynı saniyelerde 3 test yaptım 3 ude farklı çıktı o yüzden güvenmemek gerek bunun yerine guvenebilecegimiz bı doktorla ovü günlerini doktorla takip etmek..Bakalım önümüzdeki ay da olmazsa artık aşılama yaptırırım nerdeyse 2 sene olacak yoruldum negatif görmekten bizden sonra evlenenler çocuğunu eline aldı yarısının doğumu yaklaştı bizde hicbisey yok milletin diline duşmemiz an meselesi..Arkadaşlarım 2.nci çocuklarına hamile 3 senede
Kesinlikle canım ben belirtileri kendimizin çıkardığını düşünüyorum . Çünkü çok istiyoruz o yüzden beynimiz bizimle oynuyorrr. Olagana bırakmak en iyisi. Ovulasyonu bı kere yaptım stresi bana yetti hiç yapmiyorum artikk.duzenli ilişkide nasip olursa tutarzaten

mılletın dılıne dusme gibi düşünme, bıde ona stres yapma derim ben .
mıllet zaten hıc susmuyor ,
bızıde konusuyolar ama umurumda degıl benım ne yasadgımı ıkı bucuk senede bılemezler , sadece konuşmak için konuşuyolar .
ınsallaahhh en kısa zamanda nasıp olur canım

Back
X