• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity @oznurvarol hzlsel hzlsel @NurSu-14Ocak
Hay Allah kuzum kötü olmuş ay ben koşa koşa gelirdim yemek yemeye şu an diyet yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum🤣🤣

Ya varya delircem ben aramışlar eşimi yarına ertelemişler bugün acil işleri çıkmış len manyak sabahtan beri aklın nerdeydi bende koş oraya koş buraya bi yandan yemek bi yandan tatlı ile uğraşıyorum elimde patladı herşey gelin kızlar buraya gömelim bunları ya sinirlerim bozuldu H Hello Kity @oznurvarol hzlsel hzlsel @NurSu-14Ocak
Ennn nefret ettiğim şey yaaa 😠😠 yaa sabahtan beri eminim koşturup duruyorsun, ben bazen bi gece önce yapıyorum bir sürü şey.. sen de yarın müsait değil de kız

Ne kadar düşüncesiz insanlar ya bu kadar olmaz öyle Allah’a havale ediyoruz ne çektiğimizi biz biliyoruz ama biraz düşünür insan ne dediğini karşıdaki kırlır mı alınır mı diye inşallah en yakın zamanda hamilelik haberi alıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım😍
amin canım çok teşekkür ederim. burda birbirimizi tanımadan kendi akrabamızdan yakınımızdan daha çok merhem oluyoruz birbirimizin sıkıntılarına... Allah razı olsun, birlikte güzel haberler almak nasip olsun inşallah <3

Eklentiler

• IMG20220301195650.webp
    IMG20220301195650.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 54
Aynen öyle benden sonra evlenenlerin kimisi hamile kimisi doğuma çok az kaldı bende 2 senedir hep negatif görüyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama kırmızıları görünce insan uzuluyo isyan olarak degil ama neden diye geciyo icimden ama asla isyan etmiyorum hayırlısı diyorum olmasada vardır Rabbimin bı bildiği diyip susuyorum ama yıpratıcı bi surec tabi bu ayda olmazsa son kes doktora gidicem ondan sonra birakicam artık akışına olursa olur olmazsa napiim artık 🤷sizin belirli bi olmama nedeni varmı benim yok yani doktorlar öyle diyor basit kist oluyo sadece yumurta çatlamadigı icin oda adetle atiliyo diyo 🤷
Eşimin ileri hızı 0 di, morfoloji 2 ydi..4 ayda ileri hızını 49 a çıkarttık, morfolji 4 oldu ama demekki hala düşük kalıyor dölleyemiyor bilmiyorum artık nasibimizde yok galiba o değil nasıl soylicem onu düşünüyorum 2 aydır çok üzülüyor

Back
X