- 20 Ekim 2013
- 459
- 532
- 323
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #8.201
Ahahah bakın bakın hiç belli olmuyo bu işler 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaaa! bakacağım birşey daha çıktıKızlar benimde bu ay sivilceler dikkatimi çekti yumurtlama dan birkaç gün sonra çıktılar iki üç tane felan normalde adete birkaç gün kala çıkardı bide nedense kendimi aynada değişik görüyorum kirpiklerim sanki rimel sürmüşüm gibi kıvrık kıvrık sonları birbirine karışmış gibi hatta umarım bebiş vardır yaa![]()
bananeee herkes farklı belki ben aynıyımKız sacmalama arkadas da demiş bak herkesin farklıgünün gelmesini bekle
![]()
Bir bu eksikti durup durup göbüşümü açar izlerimheeeeehh bunu da duyduk ya bu grup çığrından çıksın artık
heeer gün karnıma bakacaaaammm![]()
Sivilce bende de çıktı ya normalde regl günü olurdu daha on gün var belirti sayılır mı acabaKızlar benimde bu ay sivilceler dikkatimi çekti yumurtlama dan birkaç gün sonra çıktılar iki üç tane felan normalde adete birkaç gün kala çıkardı bide nedense kendimi aynada değişik görüyorum kirpiklerim sanki rimel sürmüşüm gibi kıvrık kıvrık sonları birbirine karışmış gibi hatta umarım bebiş vardır yaa![]()
herşeeey ama herşey belirti bence regl olana kadar ben anlamamSivilce bende de çıktı ya normalde regl günü olurdu daha on gün var belirti sayılır mı acaba![]()
İlac falan vermedi desemKeçiboynuzunu yiyemiyor midesi bulanıyor galiba yine zorlicam elimde kaşıkla peşinde kosucam..fsh için ilaç verir çok mühim bişey değil hemen düşer stres yapma..Olur sizin kafaya takmayın verdiği takviyeyi 3 ay düzenli kullansın bizimki 2 ay kullandı kızdı doktorlar neyseki değerleri yükselmişti şimdi düzenli alıyor bakalım
Manyaksın deliiiahaaa! bakacağım birşey daha çıktı
bananeee herkes farklı belki ben aynıyımherşeye bakıcam herşeye
![]()
Ya ben zaten kesin hamileyim karın şişkinliğim tavan yaptı geçen hamilelikte de böyleydim eğer hamile değilsem çok şaşıracağım ve bir daha belirti filan aramayacağımherşeeey ama herşey belirti bence regl olana kadar ben anlamam![]()
canım selam ; ilacı ne zaman kullanmaya başladın ve nasıl içtin yardımcı olur musunDuphaston bugün bitti bakalim adet mı sokturecek yoksa bebiş mi tutunacak![]()
ay çok tişikkirliirrrr utandırıyorsunuz beniManyaksın deliiiherkese senin enerjinden lazım
![]()
yoo hamilesin belirtiler ortadaYa ben zaten kesin hamileyim karın şişkinliğim tavan yaptı geçen hamilelikte de böyleydim eğer hamile değilsem çok şaşıracağım ve bir daha belirti filan aramayacağım![]()
Valla bende bilemedim kuzum mevsimsel de olabilirBir bu eksikti durup durup göbüşümü açar izlerim
Sivilce bende de çıktı ya normalde regl günü olurdu daha on gün var belirti sayılır mı acaba![]()
Hayıt otunu 3 ay kullandım etkisini görürsün muhakkak adet düzensizliğinede iyi geliyor her ay sabah akşam içmiştim 15 gün boyuncaİlac falan vermedi desemgel asılama yapalım dedi ama 5 milyonun altındaki sperm değerlerine asılama yapılmıyor normalde tutmayan asılamada nasıl tutacak diyee
asistana denk gelişimin azizliği internette baktım hayıt tohumu vs demişler ondan yapmayı dusunuyorum
Takviye gibi değil bizimkiler ama tabiki düzenli kullanıyoruz doktorumuz hormonlarıyla oynadı onceki doktorlar takviye veriyordu gönderiyordu bunun tedavisi cok farklı cok ilgimi cekiyor saglıkcı oldugum icin
Keciboynuzu özü var sıvı sekilde bir tatlı kaşığı gunde yeniyor onu tahinle birleştirip yedir olmadı![]()
Çok soru sordum kusura bakma ama gebelik testin pozitifmi çıktı nasıl öğrendin gebe olduğunuBen bunu yaşadığımda gebe olduğumu biliyordum. Ertesi gün doktora gittim hemen. Yerleşme kanaması dedi. Ama her ihtimale karşı progestan vermişti.
bu belirtiye bayıldımKızlar bence en önemli belirti ateş basması öyle bi sıcaklık basmıştı sanki birisi vücüdumu ateşe vermişti gibi sonra hamile olduğumu öğrendim![]()
Benimkiler büyüdü en küçüğü 5 yaşında o yüzden unuttum işte ne zaman başladığını adet belirtisiden farklı bir tek o geliyor aklıma yoksa bende sabah mide bulantısı bile oluyor günüm yaklaşıncaIlk hamileigimde yasadim bunu. Kiyafet giyip çıkarmak eziyetti. Degdikce canım yaniyordu. 6.haftada olmustu bu durum bende.Gun gelmeden bu belirtinin olabileceğini sanmiyorum.
Yaaa benimde şişliğim var ya göbeğim çıktı resmen ayna da bakıp bakıp gülüyorum karnıma beş aylık hamile gibi şiştim senin bat ne zaman dı kuzumYa ben zaten kesin hamileyim karın şişkinliğim tavan yaptı geçen hamilelikte de böyleydim eğer hamile değilsem çok şaşıracağım ve bir daha belirti filan aramayacağım![]()
hayat su arkadaşımm seni geçen ay ki topikten tanıyrum çatlatma i. olmuştun bu ay yaptırdın mı balım :) ben bu ay oldu ama negatifim.Yaaa benimde şişliğim var ya göbeğim çıktı resmen ayna da bakıp bakıp gülüyorum karnıma beş aylık hamile gibi şiştim senin bat ne zaman dı kuzum![]()
Canım doktor söyluyor başlaman gereken tarihi benim 14.ncu günümde verdi. Sabah akşam içtim 10 gün boyunca..Bebek varsa tutunmasını sağlıyormuş, yoksa adeti söktüruyormuş.canım selam ; ilacı ne zaman kullanmaya başladın ve nasıl içtin yardımcı olur musun
Şereflikoçhisar mı acabaHanımlar birşey danışmak istiyorum küçük bi yerde yaşıyorum doktorumdan memnun değilim bu ay klomen + ovitrelle kullandım ama olmadı adet olmak üzereyim. Ankara’da bi doktora gitcem sizce döngünün kaçıncı günü gitmeliyim? Mesela ilk günlerinde mi gitmeliyim hormonlara vs bakılsın diye yoksa aslında hsg çektirmek istiyorum ne zaman gitmem uygun olur çalıştığım için çok sık gidemem o yüzden doğru bir zamanda gitmek istiyorum