• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt otunu 3 ay kullandım etkisini görürsün muhakkak adet düzensizliğinede iyi geliyor her ay sabah akşam içmiştim 15 gün boyunca
Ya benim hic adet düzensizliğim yok tarihleri söyleyeyim bak 29 aralık 27 ocak 28 Şubat sekmez tarihlerim uzamaz kısalmaz 1-2 gun sadece o da normal bence bebekten stres yaptıgım icin öncesinde ayın 5 iyse 5 inde olurdum hep fsh 9 neden yuksek cıktı anlamadım ve anlatacak bir doktora ihtiyacım var Mayıs da istanbula gidicem o zamana kadar hamile kalamazsam orda tekrar doktor yolları asındırma 🥳

Kızlar bence en önemli belirti ateş basması öyle bi sıcaklık basmıştı sanki birisi vücüdumu ateşe vermişti gibi sonra hamile olduğumu öğrendim 😂😂
Canım bende o da var hatta dün üzerimi açtım yatarken eşim kızdı üşüyecen diye sonra Koluma dokundu sen yanıyorsun vücudun çok sıcak dedi tabi bende içimden güldüm inşallah bebiş ten dir diye 😂😂😂

bu belirtiye bayıldım😍 ben ameliyattan sonra donangiller çetesine katıldım çünkü eller ayaklar buuz ötesi sanki kan girmiyor ölü mübarek 😒
bi gün üşümem biter de yanarsam buraları da ateşe veririm heyecandan 😂😂😂😂😂
Bu bana uymaz ben evde yangın Ayşe gibi dolaşıyorum zaten🤣🤣🤣 Ama sana cuk diye oturmuş bekliyoruz yangınını 🔥

İlac falan vermedi desem 😂 gel asılama yapalım dedi ama 5 milyonun altındaki sperm değerlerine asılama yapılmıyor normalde tutmayan asılamada nasıl tutacak diyee 😂 asistana denk gelişimin azizliği internette baktım hayıt tohumu vs demişler ondan yapmayı dusunuyorum 😂
Takviye gibi değil bizimkiler ama tabiki düzenli kullanıyoruz doktorumuz hormonlarıyla oynadı onceki doktorlar takviye veriyordu gönderiyordu bunun tedavisi cok farklı cok ilgimi cekiyor saglıkcı oldugum icin 😂😂
Keciboynuzu özü var sıvı sekilde bir tatlı kaşığı gunde yeniyor onu tahinle birleştirip yedir olmadı 😂
Hayıt macununu ben kullandım, 6 ay sonra bu ay ilk kez yumurtlama gördüm ben. Ona bağlıyorum valla

Kızlar bu arada şu gebelik belirtileri o kadar değişken bir şey ki …
İnanması çok zor biliyorum ama benim ilk belirtim karnımda boydan boya beliren gebelik çizgimdi gecenin 2 sinde dayanamayıp eşimi uyandırmıştım ben Halis mi görüyorum yoksa karnımda kahverengi bir çizgi mi var diye 😁
Çoğu kadında bu çizgi son aylarda oluşur fakat benim ilk gebelik belirtimdi😍daha sonra da ilk kaset testte ve ardından kanda çıkmıştı
Bende ilerleyen aylarda oluşup zaman geçtikçe rengi koyulaşarak kalınlaşıyordu. Doğumdan sonrada yavaş yavaş kayboluyordu

Ya benim hic adet düzensizliğim yok tarihleri söyleyeyim bak 29 aralık 27 ocak 28 Şubat sekmez tarihlerim uzamaz kısalmaz 1-2 gun sadece o da normal bence bebekten stres yaptıgım icin öncesinde ayın 5 iyse 5 inde olurdum hep fsh 9 neden yuksek cıktı anlamadım ve anlatacak bir doktora ihtiyacım var Mayıs da istanbula gidicem o zamana kadar hamile kalamazsam orda tekrar doktor yolları asındırma 🥳
Alla alla neden öyle yükseldi ki ilaç vermemeside tuhaf

Yanlış anlamayın ama ovülasyon testlerinin çokta yardımcı olduğunu düşünmüyorum çünkü insanı psikolojik olarakta etkiliyo. Pik gördüğün an yapıyosun ve yumurta 24 saat yaşıyo yumurtlama esnasını fark edip ilişki yaşıyorsun Allah bilir sperm yumurtaya kaç günde ulaşıyo.şahsi fikrim ben test kullandığım ay kalamadım,sonra ki ay adetin bittiği günden itibaren 1 hafta hergün denedik sonrasında 1 gün aralıklı ve inanmayacaksınız ama ben adet biter bitmez kalmışım çünkü adetim bitti 10. Gün yerleşme kanamam oldu. Çokta salmıştım kendimi bu ay
yok kuzum zaten artık herkes ovü testlerine çok güvenmiyor doktorlarda insanları strese sokup vücudu etkiliyor diye önermiyormuş zaten ama adet düzensiz olunca ve sık ilişki yaşayan biri değilse kullanmaya mecbur kalıyorsun en azından yumurtlama dönemi kaçmasın diye. Ben mesela 3-4 günde bir hergün yapabilenlere cidden hayran oluyorum. Eşimi geç ben bile istemiyorum

Benimkiler büyüdü en küçüğü 5 yaşında o yüzden unuttum işte ne zaman başladığını adet belirtisiden farklı bir tek o geliyor aklıma yoksa bende sabah mide bulantısı bile oluyor günüm yaklaşınca
Evet bu gercektenn tam bir belirti ydi. Ben 7 haftalikken öğrendim cunku😁bu ne bicim acı, bi test yapayım dediydim.Gogus dolgunlugundan cok apayri birsey.

Canım doktor söyluyor başlaman gereken tarihi benim 14.ncu günümde verdi. Sabah akşam içtim 10 gün boyunca..Bebek varsa tutunmasını sağlıyormuş, yoksa adeti söktüruyormuş.
bende 2. kez düşk yaptım o yüzden kullanmak ıstıyorum , dr danısayım o zaman . Sigorta karşılıyor mu peki

Alla alla neden öyle yükseldi ki ilaç vermemeside tuhaf
Canım inan bende anlamadım o yuzden de aklıma yatmadı dogal olarak bi de o kadar fakulteye gittim 😂 esim de kızdı bir ton aklın karıstı diye daha benim değerlerim düzeltmeden gitme dedi ortada kaldım 😂

bende 2. kez düşk yaptım o yüzden kullanmak ıstıyorum , dr danısayım o zaman . Sigorta karşılıyor mu peki
Karşılıyordu ama fark alıyor 20 TL gibiydi galiba..Doktor ultrason da yumurtalıklarina bakıp ona göre hesaplayarak başlangıç tarihini verir. Düşük sebeplerin araştırıldı mi peki

Aynen canım benimde 3 haftalıkta 22 çıktı dahada kan vermedim yükseldiğini die merakta ediyorum açıkçası kasıklarımdada çok ağrı var
Oyyy ömrü uzun olsun minnağın. Haftaya da bizim öyle çıkar herhalde. Biz 2 haftalık bile sayılmayız 😍 kasıklarımfa benim de ağrım var, özellikle sol tarafta hareketlilik gibi bişey var. Gaz mı bilemiyorum ama heyecanlandırıyor

Back
X