• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok heyecanlandim. Benimde 10 gun kala geldi. 27 subatta. 3 gun leke seklinde. Peçeteye. Bi Kahve pembe oldu. Bat 7 mart. Bu sabah yaptim negatif.
lekelenme görüpte bata 3 gün kala negatif çıkanı hiç duymamıştım 🧐bana göre lekelenme demek yerleşmesi demek

Hanımlar birşey danışmak istiyorum küçük bi yerde yaşıyorum doktorumdan memnun değilim bu ay klomen + ovitrelle kullandım ama olmadı adet olmak üzereyim. Ankara’da bi doktora gitcem sizce döngünün kaçıncı günü gitmeliyim? Mesela ilk günlerinde mi gitmeliyim hormonlara vs bakılsın diye yoksa aslında hsg çektirmek istiyorum ne zaman gitmem uygun olur çalıştığım için çok sık gidemem o yüzden doğru bir zamanda gitmek istiyorum
Benm doktorumla ilk iletisime gectigimde adet 2.gun gel diye belirtmişti. Ya da ola ki 2 yada 3. Gunu sehirdisina gidemedin, devlette ver butun hormon tahlilini. Sonuclarinla git canim. Ama Bence 2.gunu direkt git.

Karşılıyordu ama fark alıyor 20 TL gibiydi galiba..Doktor ultrason da yumurtalıklarina bakıp ona göre hesaplayarak başlangıç tarihini verir. Düşük sebeplerin araştırıldı mi peki
düşük derken şu şekilde , 2 sene önce bir dış gebelik geçirdim . Gecen ayda klomen +ovitrelle kullandım reglim gecikti ama kimyasal oldu bugn kanamamın 3. günü dr femara kullan günde 2 kez 7 gün sonra kontrole gel dedi. Bende araştırdım bu ilacı rahim kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyormuş o sebeple kullanmak istiyorum

Evet bu gercektenn tam bir belirti ydi. Ben 7 haftalikken öğrendim cunku😁bu ne bicim acı, bi test yapayım dediydim.Gogus dolgunlugundan cok apayri birsey.
Benim bugün test negatif çıktı Bata 2 gün var acı olmadığına göre bebe de yoktur diye bitki çayı falan içiyordum metabolizma hızlandıran o yüzden aklıma geldi sizlere bi sorayım dedim. Kırmızılar gelene kadar temkinli davranmaya devam etmeli bu durumda folik asitim de kayboldu zaten 😭

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Derinvebebekleri1 Mart
@kahvesizasla911 Mart🔴
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart🤰👶:emir_bebek:
@nisan19901 Mart
@mochuisle1 Mart🤰👶 :emir_bebek:
S seklla 1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart🤰👶:emir_bebek:
@portakalkek3 Mart
@Umutdolu19033 Mart
@minezmn414 Mart🔴
EbrarZehram EbrarZehram 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
Pasha22 Pasha22 4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@zennure005 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@akrepprof6 Mart
@undomielk6 Mart
@pembeumutyildizi6 Mart
@sevdaluk19116 Mart🤰👶:emir_bebek:
@mucizegibisin6 Mart
@berenkus6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@Ballgrill6 Mart
@shdgndz7 Mart🤰👶:emir_bebek:
Papatyamelo Papatyamelo 7 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.🤰👶 :emir_bebek:
H Hestiada 7 Mart
@liyalim7 Mart
@kurbikkktosbis7 Mart
@emmytkn7 Mart
@Ayseee19878 Mart
@HEYECANLIYIM8 Mart
peonia peonia 8 Mart
Mucize1357 Mucize1357 8 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
@Kumrlmmm8 Mart
@zrn889 Mart
@esraerennn9 Mart
@hemsirebiri9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@Sopranoooo10 Mart
@Lalelinur10 Mart
@efeyefe10 Mart
@LittleDreams10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
Hayat su Hayat su 10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@hamsipaci10 Mart
@defne4586610 Mart
@mellness8711 Mart
@Karauzumm11 Mart
@Hali11 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
PrensesAriel PrensesAriel 11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@calikusu_ist12 Mart
@betullll12 Mart
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
hzlsel hzlsel 13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@yanbaz14 Mart
@papatyalikizz14 Mart
@yeniz14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Esvera14 Mart
@Pimpiriklianneee15 Mart
@Hayatlarrr15 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@pr3nses2117 Mart
@Mekap18 Mart
@mklbs18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@kahvelihatunn19 Mart
@Fang19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@srdgrmnc20 Mart
@sabotta20 Mart
@Derin111120 Mart
@Cordessa21 Mart
@tucimo21 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@Yusra3022 Mart
@ftkz22 Mart
@Yoyyo22 Mart
M Mrs Electrical Engineer 23 Mart
@Pocha_23 Mart
@Eliftugceyilnaz13323 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart
@gangster25 Mart
@Bsslce27 Mart
@naz1995827 Mart
@Deryaa2228 Mart
@Btlaydnz2328 Mart
@cerenay00030 Mart
@kahvetayt31 Mart
Canım ben elendim adet oldum bugün. Kalanlara Allah güzel sonuçlar yaşatmayı nasip etsin en kısa zamanda da bizlere 🤲

Ben ovu testinde yumurtlama pik görüyorum ama nedense fsh 9 cıktı işte anlamadım
9 çok kötü bir değer değil ki düşürülebilir. İçini ferah tut o konuda. Benim 22 çıktı ama amh 3,84 olduğu için doktorum düşürürüz dedi, bir türlü yumurtlama olmuyordu. Doktorum bi dahaki aya hsg çekil gel tedaviye başlayalım dedi. Ben de ilaçla tedaviden önce evde kendim bitkisel bi şeyler deneyeyim dedim. Zaten 3 aydır adet olmuyordum hayıta başladım geçen ay adetim harika söküldü inanılmaz rahatladım sonra da ilk kez yumurtlama gördüm şubatın 25’inde. Değerlendirdim o günleri, inşallah tutmuştur 🥰 ben hayıta bağlıyorum tamamen

Çok soru sordum kusura bakma ama gebelik testin pozitifmi çıktı nasıl öğrendin gebe olduğunu ☺️
Olur mu canım estağfurullah. Ben 10 gün önce erken gebelik testinde çok silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama belirtilerim devam etti. 5 gün kala tekrar klasik test yaptım yine silik çizgi çıktı. Tekrar kan testi verdim beta değerim 279 çıktı. Sonrasında da dediğim gibi yerleşme kanamam oldu.

Canım ben elendim adet oldum bugün. Kalanlara Allah güzel sonuçlar yaşatmayı nasip etsin en kısa zamanda da bizlere 🤲
Hayırlısı olsun canım inşALLAH Nisan topiğinde hayırlı haberlerini alırız,adet bitince denemeye devamm

lekelenme görüpte bata 3 gün kala negatif çıkanı hiç duymamıştım 🧐bana göre lekelenme demek yerleşmesi demek
Adet gordum goreli omrum hayatimda boyle tam ara bir tarihte hic lekelenmem olmamisti. O yuzden heyecanlanmistim ve test yapma geregi duydum. Evde kaset testlerden vardı. Erken gebelik mi yapsaydim acaba. E yerlesme degilse ne ki bu vallaha kafam yoruldu 🤦‍♀️🤷‍♀️

Benm doktorumla ilk iletisime gectigimde adet 2.gun gel diye belirtmişti. Ya da ola ki 2 yada 3. Gunu sehirdisina gidemedin, devlette ver butun hormon tahlilini. Sonuclarinla git canim. Ama Bence 2.gunu direkt git.
aslında geçen ay hormon tahlillerim yapıldı ama doktora hiç güvenmiyorum çok ilgisiz bi sürü şeye bakılmamış olabilir. benim zorumla hormon testi istiyorum diye prolaktin e2 lh fsh tsh bakıldı prolaktin yüksek çıktı. asıl amacım hsg çektirmek

Olur mu canım estağfurullah. Ben 10 gün önce erken gebelik testinde çok silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama belirtilerim devam etti. 5 gün kala tekrar klasik test yaptım yine silik çizgi çıktı. Tekrar kan testi verdim beta değerim 279 çıktı. Sonrasında da dediğim gibi yerleşme kanamam oldu.
Yerleşmeden 4 gün sonra test yapın yazıyo internette daha batımada 5 gün olduğu için negatifi görüp üzülmemek için bekliyorum ama bi yandanda içim içiyo yiyo bide belirti olarak aşırı gaz ve şişkinlik problemim var ama kendimi hamile olarak görüp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum bi yandan

Aklımda deli sorular 🤦🏼‍♀️ normalde adetim 7 gün sürer ama Şubat'ta 3 gün kanamalı ve 6 gün lekelenme şeklinde toplam 9 gün oldu 🤦🏼‍♀️ acaba bu yunrtlamayı etkiledide ondanmo testte çıkmadı ki 🙄

Aynen yarın giderim hastaneye hakkımızda hayırlısı olsun. Siz test yaptınız mı sonucunuz nedir
Ben bugün yaptım,2. Çizgi beyaz şekilde çıktı hiç daha önce görmemiştim bu testte ama resimlerde vs falan belli olmuyo sadece gözle görülüyo,bakalım bat günümü bekliyorum 7 Mart

9 çok kötü bir değer değil ki düşürülebilir. İçini ferah tut o konuda. Benim 22 çıktı ama amh 3,84 olduğu için doktorum düşürürüz dedi, bir türlü yumurtlama olmuyordu. Doktorum bi dahaki aya hsg çekil gel tedaviye başlayalım dedi. Ben de ilaçla tedaviden önce evde kendim bitkisel bi şeyler deneyeyim dedim. Zaten 3 aydır adet olmuyordum hayıta başladım geçen ay adetim harika söküldü inanılmaz rahatladım sonra da ilk kez yumurtlama gördüm şubatın 25’inde. Değerlendirdim o günleri, inşallah tutmuştur 🥰 ben hayıta bağlıyorum tamamen
Ben her ay düzenli adet görüyorum canım ovu testinde pik de oluyor ama değerim neden böyle cıktı anlamadım doktorda güzel bir sekilde anlatmadı o yuzden bir iki ay sakince beklicem
İnşallah bebegin seninledir tutunmustur sana sımsıkı 🥰🤩

Yerleşmeden 4 gün sonra test yapın yazıyo internette daha batımada 5 gün olduğu için negatifi görüp üzülmemek için bekliyorum ama bi yandanda içim içiyo yiyo bide belirti olarak aşırı gaz ve şişkinlik problemim var ama kendimi hamile olarak görüp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum bi yandan
Böyle sürekli kafanızda düşüneceğinize testinizi yapın. Negatif görsenizde üzülmeyin ama çünkü batınıza daha var.

Kızlar benimde bu ay sivilceler dikkatimi çekti yumurtlama dan birkaç gün sonra çıktılar iki üç tane felan normalde adete birkaç gün kala çıkardı bide nedense kendimi aynada değişik görüyorum kirpiklerim sanki rimel sürmüşüm gibi kıvrık kıvrık sonları birbirine karışmış gibi hatta umarım bebiş vardır yaa😂😍😇🤰🙏❤️
Kirpik karışımına hamilelik belirtisi diyorlar canım hadi insaAllah bata kaç gün var

Back
X