• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
!!! Yardımmmmm....Kızlar ya eşimin sonuçları çok şükür iyi ..Ben başlıycam şimdi tahlil kan ne varsa. Daha önce gitmedim ilk defa gitcem..Şimdi ben Etlik Zübeyde hanım eğitim ve araştırmadan Randevu alcamda Üroloji mi bakar bana Yoksa Kadın Doğum gebelik bölümümü? Hangi bölüme alacağım kafam karıştı
hasta oldum mu kuzum keşke adetinin 2. günü gitsen hormon lara falan da baksa

İnşallah öyledir ama daha önce bir iki kez adetim böyle başladı 😥 o yüzden korkuyorum yine adet olucam diye
Biz bu yola yeni çıktık haliyle tabi ilk başta çok heycanlıyız🤭 ama sakin kal, içini bi ferahlat. Daha sadece 2 aycıııkk oldu. Deneriz yine deneriz yine denerizz 🌺 hayırlısıyla gelecektir ama illa eminim❤️

hasta oldum mu kuzum keşke adetinin 2. günü gitsen hormon lara falan da baksa
Daha adet olmadım canım Bat 8 Mart. .O hafta gidemem canım hastaneye müsait değilim, sonraki haftaya bakıyorum..İlk bi gideyim önce kan tahlili falan istesin baksın nisanda adet olursam ozaman hormona baksın diye düşünüyorum

Hanımlar sizce günü geçen ve hiç geri dönüş yapmayıp takipte bulunmayan kişilere kırmızı atayım mı

Hayır canım battan önce. Bat günü beta değerim 1008di. Sonrasında da bir daha test yapmadılar. Ama benim gebeliğim bebek gelişimi olmadığı için kürtajla sonuçlandı maalesef.
anladım canım çok geçmiş olsun sağlıcakla yine nasip etsin Rabbim sana üzülme çünkü doktorlar sağlıklı olmadığı için düşükle sonuçlandığını söylüyorlar hep:( benimde ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı 2. gebeliğimden 3,5 yaşında kızım var şimdi kardeş düşünüyoruz Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşallah :)

!!! Yardımmmmm....Kızlar ya eşimin sonuçları çok şükür iyi ..Ben başlıycam şimdi tahlil kan ne varsa. Daha önce gitmedim ilk defa gitcem..Şimdi ben Etlik Zübeyde hanım eğitim ve araştırmadan Randevu alcamda Üroloji mi bakar bana Yoksa Kadın Doğum gebelik bölümümü? Hangi bölüme alacağım kafam karıştı
Kadın doğum ve ürejinekoloji

muhtemelen 😅 daha ilk ayım ya onun verdiği gaz, kocam beyin kendine aşırı güveni ile birleşince ben oldum gazman 😂😂😂😂😂 ay üf ne var ya gaza geliyosam ayın bir kısmını mutlu umutlu geçiririm en azından napayım yani
bi de ben ilk evliliğimde baya sorunlar yaşadım, sıfır sperm durumu vardı falan, bebek ihtimali eksi 1500 dü.. yani o durumları da gördükten sonra böle pozitifleştim heralde 🥰 bu evliliğimde olmazsa diyelim ki, o zaman anne olmamam gerekiyormuş derim ne yapayım, köpeğim var kedim var takılırız ailecenek 😊
İlk evliliğinde yaşadığın tüüümmm sorunlar o zamanda kaldı. Sakın aklına getirip enerjisini bu güne taşıma. İptal iptal iptal. Napalım o adamın spermi çalışmıyosa canım aaaa hayatına giren düşünsün. Sen mini mini ponçik eller düşün 😍❤️😍❤️

Yani araştırma hastanelerinde bu şekilde geçiyo diye bilyorum bölümğn adını

Etlik Zübeyde hanımda doğru bölüme gitmek önemli yoksa ilgilenmeyebilirler. Eğer genel muayene olacaksanız jinekolojiye almalısınız.

Etlik Zübeyde hanımda doğru bölüme gitmek önemli yoksa ilgilenmeyebilirler. Eğer genel muayene olacaksanız jinekolojiye almalısınız.
Canım 1 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo diye gitcem. Eşimde sıkıntı çıkmadı sonuçları temiz, ozaman ben gideyim dedim ,hangi bölüm bakıyo acaba bu duruma.Yani hormonlara yumurtalıklara bakcak belki rahim filmi isteyebilir..

Biz bu yola yeni çıktık haliyle tabi ilk başta çok heycanlıyız🤭 ama sakin kal, içini bi ferahlat. Daha sadece 2 aycıııkk oldu. Deneriz yine deneriz yine denerizz 🌺 hayırlısıyla gelecektir ama illa eminim❤️
İnşallah nidosum. Ama beklemek yoruyor insanı böyle bı umutla bir an önce olsa da rahatlasak☺️🥰

Olur bence canım, geri dönüş yaparlarsa ona göre güncellersin tabloyu :rapci:
O kadar emek veriyoruz,tabloya isim yazdırıp geri dönüş yapmamak emeğe saygısızlık bence,geciktiysen geciktim de olduysan oldum de yani sonuçta tabloyu kurmak,takipte bulunmak kolay birşey değil 🤦🏼‍♀️

Hahahah ay geçen ay bende böyleydim 😂😂😂 meğerse çok güzel üşütmüşüm, reglimde tak dite vaktinde gelmişti. İnsan şki şaşırtır gecikir falan yok acı gerçeği suratıma vurdu:KK43: 😂 bu ay çok rahatım ama
Geçen ay sıraladığım belirtiler sonrası 3 gün erken adet oldum 🤣🤣🤣

Back
X