- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #8.321
yenimi çıkmış bu bölümÜROJİNEKOLOJİ POLK... Kızlar bu bölüm var buldum.Doğru mu ...Niye 1 yıldr olmuyo diye gitcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenimi çıkmış bu bölümÜROJİNEKOLOJİ POLK... Kızlar bu bölüm var buldum.Doğru mu ...Niye 1 yıldr olmuyo diye gitcem
Al bence canımAslında haklısın canım ya Nisan ayına kalır ozman ,ulaşım konusunu halletmem lazım ozman ,Bat 8 Mart 10 Mart mı alsam acaba
çok iyi olur 10 mart güzelce bakarlar değerlerine inşallah sonuçların da çok iyi çıkarAslında haklısın canım ya Nisan ayına kalır ozman ,ulaşım konusunu halletmem lazım ozman ,Bat 8 Mart 10 Mart mı alsam acaba
HmmmAdetim geldi canım, azonce söküldü doktora yazdım büyük ihtimal yarın çağırır yanına![]()
Yok şiddetli değilde ne biliyim kist falan diye korkutular o yuzdenNeden korkuyorsun tatlim. Femara yumurtayi uyarmak icin. Yumurtan buyuyordur. Onun agrısı dir tabi cok siddetli degilse.
Hayir daha var kontörleyumurtaların geliştiği için olabilir ağrı doktor kontrole çağırmadı mı?
sevinçten belki burayı unutmuşlardırHanımlar sizce günü geçen ve hiç geri dönüş yapmayıp takipte bulunmayan kişilere kırmızı atayım mı
Hmm anladım cnmAdetin 3 üncu ya da 5 ncı günü başlanır duruma göre de doktor çatlatma iğnesi verir
Karauzumum ya vardır dimi olmasa niye bu çıksın ki ilk 5-10 dk da çektim fotolarıanım geçen ay bende yaşadım bunları hamileydim ama
Koydum canım geri dönüş yapıldığı zaman düzeltirimsevinçten belki burayı unutmuşlardırbir iki gün daha mı beklesek
![]()
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızdaCanım bende geçen ay yaşadım böyle aynısını adetim geçince koyulaşti gebeydim ama kimyasaldi benimki sende öyle bişey olmaz inşallah
En mantıklı hareket şu anaminnnn kuzum benim yap bi kahve içelim karşılıklı tokuşturalım resimleri![]()
kuzum belki pozitif görmedikler ama adette olmadılar beklemedelerdir. Yani bilemedim kiO kadar emek veriyoruz,tabloya isim yazdırıp geri dönüş yapmamak emeğe saygısızlık bence,geciktiysen geciktim de olduysan oldum de yani sonuçta tabloyu kurmak,takipte bulunmak kolay birşey değil![]()
Amin kuzum valla sizlerin haberlerini görünce kendim kadar mutlu oluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Kuzum o zaman geciktim demeleri gerekiyor çünkü etiketleyip yazıyorum soruyorum durumlarını,geri dönüş yapanlara koymadım geciktikleri için,hiç ses çıkarmayanlara koydumkuzum belki pozitif görmedikler ama adette olmadılar beklemedelerdir. Yani bilemedim ki![]()
Adetim geldi canım, azonce söküldü doktora yazdım büyük ihtimal yarın çağırır yanına
[/QUOTE
Sevgili yol arkadaşım Nisan'da beni unutma, ben de yarın olurum yüksek ihtimalle
Canım devlet hastanelerinde çok nadir uzman doktor bulunuyor en azından benim yaşadığım yerde böyle onların yerine asistan doktorlar muayene ediyorlarKızlar bu ne demek...Eğitim görevlisi polikliniği olduğundan muayeneleri uzman eşliğinde asistan doktor yapmaktadır... Bazı bölümlerde bu çıkıyo yanında