• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında haklısın canım ya Nisan ayına kalır ozman ,ulaşım konusunu halletmem lazım ozman ,Bat 8 Mart 10 Mart mı alsam acaba
Al bence canım 😅 adet olursan hormon kontrolüne gidersin,olmazsan geciktim diye kan tahlili niyetine gidersin 😅

Kızlar bu ne demek...Eğitim görevlisi polikliniği olduğundan muayeneleri uzman eşliğinde asistan doktor yapmaktadır... Bazı bölümlerde bu çıkıyo yanında

sevinçten belki burayı unutmuşlardır 😊😊 bir iki gün daha mı beklesek 🤗
Koydum canım geri dönüş yapıldığı zaman düzeltirim 😊 dün yazmıştım 1-2 martlsrı etiketleyip durumunuz ne oldu diye ses soluk çıkmadı,3 mart bugün diye daha koymadım

Kızlar bişey diycem belirti yok diyorum ama aslında belirtilerde takilmak istemiyorumda iki gündür bir bardak su içsem hemen idrara sıkışık oluyorum az önce bı bardak meyve suyu içtim şimdi sanki sıkışık gibi hissediyorum sistitden de korkuyorum ama sistit belirtiside yok çok fazla

O kadar emek veriyoruz,tabloya isim yazdırıp geri dönüş yapmamak emeğe saygısızlık bence,geciktiysen geciktim de olduysan oldum de yani sonuçta tabloyu kurmak,takipte bulunmak kolay birşey değil 🤦🏼‍♀️
kuzum belki pozitif görmedikler ama adette olmadılar beklemedelerdir. Yani bilemedim ki 🧐🧐

kuzum belki pozitif görmedikler ama adette olmadılar beklemedelerdir. Yani bilemedim ki 🧐🧐
Kuzum o zaman geciktim demeleri gerekiyor çünkü etiketleyip yazıyorum soruyorum durumlarını,geri dönüş yapanlara koymadım geciktikleri için,hiç ses çıkarmayanlara koydum

Kızlar bu ne demek...Eğitim görevlisi polikliniği olduğundan muayeneleri uzman eşliğinde asistan doktor yapmaktadır... Bazı bölümlerde bu çıkıyo yanında
Canım devlet hastanelerinde çok nadir uzman doktor bulunuyor en azından benim yaşadığım yerde böyle onların yerine asistan doktorlar muayene ediyorlar

Back
X