- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #8.361
Benim adet belirtilerim cok belirginleşti ya korkuyorum gelecek diye meme hassasiyetim ödemim ve peşimi birakmayan regl sivilcesi çıktı galiba yine olmadiGünler de geçmiyor ki ,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adet belirtilerim cok belirginleşti ya korkuyorum gelecek diye meme hassasiyetim ödemim ve peşimi birakmayan regl sivilcesi çıktı galiba yine olmadiGünler de geçmiyor ki ,![]()
Etlik Zübeyde hanım doğum hastanesinden alcaktım canım ya..1 yıldır neden çocuk olmuyo diye..Hangi bölüme gitmeliyim herkes bir şey diyo kafam karıştıNe için alacaktın canim
Boşver tek seferlik olsun daha iyi canım yerleşme kanası öyle ara ara oluyordağıttım canım dağıttım o leke tek seferlikti sanırım daha da yok![]()
Hiç sorma ya adet olmama sekiz gün var banada sanki 8 yıl gibi geliyorGünler de geçmiyor ki ,![]()
Benimde hep çıkan sivilcem çıkmadıBenim adet belirtilerim cok belirginleşti ya korkuyorum gelecek diye meme hassasiyetim ödemim ve peşimi birakmayan regl sivilcesi çıktı galiba yine olmadi![]()
O zaman odur canımZübeyde hanımda böyle bölüm yok canım, Kadın hastalıkları ve doğum ---Gebelik Pol.diye geçiyor
Daha önce hic gitmediysen ilk aşamada kadin doğuma gidip hormon baktirman lazım eşinde üroloji canim ama ilk erkek bakilirEtlik Zübeyde hanım doğum hastanesinden alcaktım canım ya..1 yıldır neden çocuk olmuyo diye..Hangi bölüme gitmeliyim herkes bir şey diyo kafam karıştı
Bende çıktı yaaBenimde hep çıkan sivilcem çıkmadıama şişkinlik var tabi
bakalım hayırlısı kuzummmBoşver tek seferlik olsun daha iyi canım yerleşme kanası öyle ara ara oluyor![]()
Sabırsızlık yükleniyorHiç sorma ya adet olmama sekiz gün var banada sanki 8 yıl gibi geliyor![]()
Evet canım o üreme sağlığına bakıyoÜROJİNEKOLOJİ POLK... Kızlar bu bölüm var buldum.Doğru mu ...Niye 1 yıldr olmuyo diye gitcem
sen yine yazıyorsun takip ediyorsun diğerlerinden ses yok kuzu. insan haber verir en kötüMisal ben![]()
jinekolojiye gitsem peki o bakmaz mı?Evet canım o üreme sağlığına bakıyo
Araştırma hastanelerinde uzman doktorların yanında eğitim amaçlı asistan doktorlarda oluyo muayene ve tedavi aşamasındaKızlar bu ne demek...Eğitim görevlisi polikliniği olduğundan muayeneleri uzman eşliğinde asistan doktor yapmaktadır... Bazı bölümlerde bu çıkıyo yanında
Allah nasip ederse gebe kalırsak biz 9 ayı nasıl geçiricezSabırsızlık yükleniyor![]()
Oda bakar kuzum ama 1 sene geçtiği için seni oraya yönlendiredebilir her hastane farklıdır işleyişi belki seni yanıltmakta istememjinekolojiye gitsem peki o bakmaz mı?
Jinekoloji polikınliğine al canım,ama 1 sene olmuyorsa infertilite ye al,ama gebe polikınliğine alma oraya çünkş hamileler gidiyor yanlış alırsın dikkat etKafam allak bullak oldu kızlar. Randevu alamadan kapattım mhrs sayfasını. Tarihler uymuyo , ürojinekolojie mi, infertilite bölümüne mi yoksa gebe poli alacam ekrana baka baka kapadım şuan .Napcam bilmiyorum![]()