• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 buçuk senedir olacak diye düzenli folik asit ve diğer takviyeleri alıyorum canım. Zaten bu forma yumurtlama dönemi geçtikten sonra girdim. Mesele formluk değil. Adet bitiminden itibaren gün aşırı ilerliyoruz doktorun dediği tarihleride değerlendiriyoruz nerdeyse 2 buçuk hafta gün aşırı ilerliyoruz olmuyor neyse zaten eve geldiginde bı turda ona sarılıp ağladım..Bu zamana kadar hep ben onu teselli ederdim çok uzulurdu.. bu ay o beni teselli ediyor..Hayat ne diyim
Canım seninle aynıyız bende 1 buçuk yıldır deniyorum bende ve eşimde hiç bir sorun yok sebepsiz deniliyor ilk defa Aralık ayında kimyasal oldu ondan sonra yine değerlendirdim ovülasyon testleri yaptım olmadı şimdi tekrar femaraya başladım inşallah bu ay olacak 🙏 ne kadar kendini üzme yada kafanı takma desem boş biliyorum çünkü seninle aynı duyguları paylaşıyorum 😔

Kızlar bişey söyliycem ben evvelsi gün kan verdim 78.85 çıktı kan tuttuğu için bugün vermem gerekiyodu ama veremedim normal kaset test yaptım koyulaşmadan anlaşılır belki diye . Atsam daha önce gebelik yaşamış biri yorumlayabilir mi?

Kızlar bişey söyliycem ben evvelsi gün kan verdim 78.85 çıktı kan tuttuğu için bugün vermem gerekiyodu ama veremedim normal kaset test yaptım koyulaşmadan anlaşılır belki diye . Atsam daha önce gebelik yaşamış biri yorumlayabilir mi?
At canım resmî bakalım

At canim kaçıncı gun cikti 78

Kesin canım çok seviniyorlar haberi alınca siz ne zamandır deniyorsunuz
Biz 3 aydır deniyoruz ama bunun 1 ayı kovid aşısının 2. Dozundan hemen sonraydı oda beni bozdu aslında düzensizleşti bu ay düzenli gelince dedim düzeliyo galiba bakalım nasip

Eklentiler

• 02934615-35C5-4E13-89CE-8FFBA9391262.webp
    02934615-35C5-4E13-89CE-8FFBA9391262.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 76
  • D368B49D-EC7B-45A5-8AA2-FF978C9314EA.webp
    D368B49D-EC7B-45A5-8AA2-FF978C9314EA.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 69
Biz 3 aydır deniyoruz ama bunun 1 ayı kovid aşısının 2. Dozundan hemen sonraydı oda beni bozdu aslında düzensizleşti bu ay düzenli gelince dedim düzeliyo galiba bakalım nasip
Aşı çok etkiliyor canım benim de geciktirmişti sonra hep düzenli oldu çok olmamış sizin canım daha yeniymiş inşallah bu ay güzel haberler gelecek Mart ayı bizlere uğurlu gelecek inanıyorum🤩

Aşı çok etkiliyor canım benim de geciktirmişti sonra hep düzenli oldu çok olmamış sizin canım daha yeniymiş inşallah bu ay güzel haberler gelecek Mart ayı bizlere uğurlu gelecek inanıyorum🤩
Evet ya o ilk ay hele çıldırcaktım ayda 2 kez oldum 1.dozdan sonra da olmadım böyle tuhaf bişey yaşadım zehirledilermi naptılar bilemiyorum

İki gün sonra tekrarliycam canım tam emin olalım bı ☺️☺️ çok teşekkür ederim 😘
Merhaba ya görünce yazmak istedim size benimde bata 5 gün var sabah ilk idrarla sizinle aynı testten yaptim. İlk on dakka emin olamadım sanki bisi varla yok arasindaydi. İse gittim akşam geldiğimde baktım aynen bu şekilde daha önce hiç böyle biseyle karşılaşmadım. Sizinde böyle sanırım. Kuruma çizgisi mi yoksa gerçekten ikinci çizgi var mi kafam çok karışık

Eklentiler

• 3C2F3DDA-CCDE-4556-93A8-1131730BD459.webp
    3C2F3DDA-CCDE-4556-93A8-1131730BD459.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 62
  • D206381B-A03B-477B-B57F-35F100B13B6C.webp
    D206381B-A03B-477B-B57F-35F100B13B6C.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 65
Sanki su ilk yaptigin benim testime benziyor. Hemde bende 5 gün kala yaptım bugün. Seninki kaç dk sonra çıktı canım ilk yaptığın

Back
X