• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ya görünce yazmak istedim size benimde bata 5 gün var sabah ilk idrarla sizinle aynı testten yaptim. İlk on dakka emin olamadım sanki bisi varla yok arasindaydi. İse gittim akşam geldiğimde baktım aynen bu şekilde daha önce hiç böyle biseyle karşılaşmadım. Sizinde böyle sanırım. Kuruma çizgisi mi yoksa gerçekten ikinci çizgi var mi kafam çok karışık
Var gibi canim

Merhaba ya görünce yazmak istedim size benimde bata 5 gün var sabah ilk idrarla sizinle aynı testten yaptim. İlk on dakka emin olamadım sanki bisi varla yok arasindaydi. İse gittim akşam geldiğimde baktım aynen bu şekilde daha önce hiç böyle biseyle karşılaşmadım. Sizinde böyle sanırım. Kuruma çizgisi mi yoksa gerçekten ikinci çizgi var mi kafam çok karışık
Evet var bende gördüm ben o şekilde kan verdiğimde 78.85 çıktı beta

Evet ya o ilk ay hele çıldırcaktım ayda 2 kez oldum 1.dozdan sonra da olmadım böyle tuhaf bişey yaşadım zehirledilermi naptılar bilemiyorum
Ben 3. Dozdan sonra etkilendim ilk 2 dozda bir şey olmamıştı zaten bir daha aşı olmam kimbilir neler var içinde ama aşıdan sonra çoğu kişi bu durumdan şikayetlenmişti

Canım valla bende hiç emin olamadım o yüzden iki gün sonra tekrar yapmayı düşünüyorum. İnşallah pozitiftir canım 🤲💙

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
Venev Venev -
@asunny-
@Derinvebebekleri1 Mart
@kahvesizasla911 Mart🔴
@Dnbn1 Mart🔴
@birhayalimsenn1 Mart🔴
@Unabuna1 Mart🤰👶:emir_bebek:
@nisan19901 Mart
M mochuisle 1 Mart🤰👶 :emir_bebek:
@seklla1 Mart🔴
@Spicelover2 Mart🔴
@Umuthepvar452 Mart🔴
@Maviyiseven even2 Mart🔴
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart🔴
@tgba983 Mart🤰👶:emir_bebek:
@portakalkek3 Mart
@Umutdolu19033 Mart
@minezmn414 Mart🔴
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@NurSu-14Ocak4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@zennure005 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@akrepprof6 Mart
@undomielk6 Mart
@pembeumutyildizi6 Mart
@sevdaluk19116 Mart🤰👶:emir_bebek:
@mucizegibisin6 Mart
@berenkus6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
Mavigrill Mavigrill 6 Mart🔴
A adehussG 7 Mart🤰👶:emir_bebek:
Papatyamelo Papatyamelo 7 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.🤰👶 :emir_bebek:
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@kurbikkktosbis7 Mart
@emmytkn7 Mart
@Ayseee19878 Mart
@HEYECANLIYIM8 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
H Hello Kity 8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
Celikkf Celikkf 8 Mart
@Kumrlmmm8 Mart
@zrn889 Mart
@esraerennn9 Mart
@hemsirebiri9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@Sopranoooo10 Mart
@Lalelinur10 Mart
@efeyefe10 Mart
MaviMujdem MaviMujdem 10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@hamsipaci10 Mart
D defne45866 10 Mart
@mellness8711 Mart
@Karauzumm11 Mart
@Hali11 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@aksamdenizyildizi11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
MaviMujdem MaviMujdem 12 Mart
@calikusu_ist12 Mart
@betullll12 Mart
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
hzlsel hzlsel 13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@Veziir14 Mart
@yanbaz14 Mart
@papatyalikizz14 Mart
@yeniz14 Mart
@dua644114 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Esvera14 Mart
@Pimpiriklianneee15 Mart
@Hayatlarrr15 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
@navicula17 Mart
@pr3nses2117 Mart
@Mekap18 Mart
@mklbs18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
kahvelihatunn kahvelihatunn 19 Mart
@Fang19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@srdgrmnc20 Mart
@sabotta20 Mart
@Derin111120 Mart
@Cordessa21 Mart
@tucimo21 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@Gzmyts5322 Mart
@Yusra3022 Mart
@ftkz22 Mart
@Yoyyo22 Mart
@Mrs Electrical Engineer23 Mart
@Pocha_23 Mart
@Eliftugceyilnaz13323 Mart
@1 prenses annesi24 Mart
@akgnss24 Mart
@gangster25 Mart
@Bsslce27 Mart
@naz1995827 Mart
@Deryaa2228 Mart
@Btlaydnz2328 Mart
@cerenay00030 Mart
@kahvetayt31 Mart
Kuzum benim bat iğneden dolayı değişti. İğneden sonra 14. Gün mü yeni bat oluyordu?

Sanki su ilk yaptigin benim testime benziyor. Hemde bende 5 gün kala yaptım bugün. Seninki kaç dk sonra çıktı canım ilk yaptığın
Ya evet biri flaşlı flaşsız cektim. Valla ilk 5 dk basında bekledim ama göremedim sonra 5 dk belli belirsiz gördüm göremedim gibi emin olamadım servis geldi ise gitmek zorunda kaldım akşam gelince eve gördüm böyle

Canimm çok doktora gitmekte iyi değil daha çok beklentiye giriyorsun . Bırak gitme zaten hiç birşeyin yoksa napcan yumurta takibi yaptiripta. Zaten yumurtlarim tutar. Niye bu kadar ugrasiyon nasipp olunca olcaktir.benimde 1.5 senedir olmuyo herşeyin temiz çıktı ondan sonra rahat bı şekilde bekliyorum artikk Allah nasip edecek ins canimmmniyw uzulelimmm bı sıkıntımız yokkki. Sadece zamanı gelmedi.
Canım benim eşimin değerleri düşüktü mecbur gitmem gerekiyordu birlikte gidiyoruz

Ben 3. Dozdan sonra etkilendim ilk 2 dozda bir şey olmamıştı zaten bir daha aşı olmam kimbilir neler var içinde ama aşıdan sonra çoğu kişi bu durumdan şikayetlenmişti
Ben 3 ü olmayı düşünmüyorum bile ya belki bebekimden sonra yaptırırım bilemiyorum nötrüm aşıya karşı

Yaptırdı 2 kere
Anladım canım benim eşim covid geçirdikten sonra değerleri aşırı düşmüştü doktor takviye verdi bir de dar giyinmesin dedi 1 gün kuruyemiş 1 gün keçiboynuzu tüketiyordu. Belki bir faydası olur. Allah büyük sen inancını kaybetme. Bir gün burada hepinizin mutluluğunu paylaşıcaz inşallah bana böyle dediklerinde o gün gelecek mi diyordum hep ama o gün geliyor. Buranın en iyi kısmı kimse kimseye tanımıyor ama belki de en yakın dostlarımızdan göremediğimiz desteği birbirimizden görüyoruz çünkü bu sayfada çoğu kişi aynı yoldan geçiyor. Hislerimizi rahat rahat aktarabiliyoruz. Hiçbir şeyi içinde tutma. Ve o mucizeyi yaşayacaksın buna inan

Kızlar bişey söyliycem ben evvelsi gün kan verdim 78.85 çıktı kan tuttuğu için bugün vermem gerekiyodu ama veremedim normal kaset test yaptım koyulaşmadan anlaşılır belki diye . Atsam daha önce gebelik yaşamış biri yorumlayabilir mi?
Kuzum daha beta hcg vermekten korkuyorsun gebelikteyim tetkikler ne olacak? Sen kendini değil bebeğini düşün ve kan ver bence iki günde iki katına çıkması sağlıklı ilerlediğini gösterir çünkü kaset koyulaştı diye doktora söyleme Güler sonra moralin bozulur

Canım seninle aynıyız bende 1 buçuk yıldır deniyorum bende ve eşimde hiç bir sorun yok sebepsiz deniliyor ilk defa Aralık ayında kimyasal oldu ondan sonra yine değerlendirdim ovülasyon testleri yaptım olmadı şimdi tekrar femaraya başladım inşallah bu ay olacak 🙏 ne kadar kendini üzme yada kafanı takma desem boş biliyorum çünkü seninle aynı duyguları paylaşıyorum 😔
Kimsayal felan görsem yine umudum olur betam 1 buçuk senedir 0.200 den öteye geçemedi

E tamam erkek kuşu yavaştan yoldan çıkarırsın sen bi kaç güne.. gerek kalmazsa testlere sana yollarım 🤭🤭🤭
Ozaman ekşınlı dikşın 😂 sen oku üfle öyle gönder bana. Sence dünyanın gidişatı beni bu ara nasıl etkilemiştir 🤦🏼‍♀️

Hadi bize belirtilerini yaz 😍😍
Valla daha önce de anlattığım gibi reglim bitti 10 gün sonra pembe lekelenmem oldu,ama ben çok korktum kadın doğum uzmanına yazdım büyük ihtimalle zedelendi ondan 1 hafta ara verin dedi ve tamda yumurtlama günümdü o kadar üzüldüm ki boşa gitti diye. Sonra göğüslerim sızlıyordu dedim kesin kadınsal bi rahatsızlığım var benim kafamda bir sürü senaryo kurdum. Sonra burdan bi arkadaş test yapıp attı bence sende yap dedi bende kendime söz verdim günüm geçmeden yapmıycam diye ama heveslendim yaptım ikinci çizgi o kadar silik çıktı ki anneme gösterdim görmedi bile. Sonra başka bi test yaptım iki gün sonra baktım baya koyu karanlıkta baksan ikinciyi görürsün. 2-3 kaset test vardı elimde onları da yaptım aşırı silik çıktı ama erken gebelik testinde kırmızıydı baya 2. Çizgi hemen gittim kan verdim 78.85 çıktı beta hcg. Şuan psikolojik mi bilmiyorum ama midem bulanıyo ve başım ağrıyo

Back
X