mart anneleri bebeği ters olan var mı benim gibi?

fearless_53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
52
1
98
İstanbul
38+3 haftalığım bayanlar. cuma günkü kontrolümde doktorum bebeğin dönmediğini 1 hafta daha bekleyip haftaya olan kontrolüme hazırlıklı gelmemi söyledi. işin açıkçası normal doğum istiyordum. ama nasip diyorum. sizce beklemek riske atar mı?

benmde ilk hamileliğimde tersti bebeğim ama sancı falan verildi dönmedi 40. haftamı bititdiğim gün aldılar sezeryanla. Doktorun ne diyosa güvenona bence cnm. Sağlıla kucağına inş yavrunu

Bende 36+6 haftalik.hamileyim..benim bebegimde 32.haftadan beri ters duruyor.persembe gunu hastaneye kontrole gittim.doktor bebek donmemis dedi.nst ye.gir.dedi.nstde sancim cikti.hem bebek ters hem nst de sancim cikinca hem de benim daha once 27haftalik bebegimi kaybettigim icin doktor beni hastaneye.yatirdi.1gun.gozetim altinda durdum.2 defa daha nstye girdim ama onlarda sanci cikmadi.sanci cikmayinca .beni taburcu etti.donmezse 38 ya da 39. Haftada sezeryanla bebegi aliriz dedi.onme ihtimali var mi dedim belki doner dedi.neyse hayirlisi.bakalim

benimde nst.de sancı çıktı ama açılma yokmuş. 37.haftadan beri oluyor. ağrıda hissetmiyorum. doktorda bundan sonra dönme ihtimali düşük dedi. 39+1 de alınacak bakalım öyle görünüyor. ama benim kafama takılan neden tam gününü beklemiyorlarki sezeryanda? niye erken alınıyor? acaba risk mi oluşturuyor beklemek?

38 haftada bebeğin tersse nıye almadılar kı cnm. benım ne guzel normal gıdıyordu 38 haftamın basında ters dönmuş dr beklemememız gerektıgını soyledı rıske gıremeyız dedı ve aynı akşam sezeryan oldum mecbur (kı doktorum İzmirde tanınmış dr du tavsıye uzerıne gıtmıştım )
beklememenı onerırım zaten artık dönmezkı bebek. hayırlı doğumlar dılerım

gununu beklememe sebeplerı ters dönen bebeklerde kordonun dolanma rıskı varmış.drum bu yuzden bekletemem dedı. ALLAH yavrularımızı korusun.

cnmcm benimki de ters. en son cts günü yani 37+3 te kontrole gittiğimde de tersti. artık dönmez dedi ve suyum da azaldığından 38+2 de sezaryana alacaklar. suyum azalmasaydı 38+5 te alacaktı.3 gün öne çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…