Mart Anneleri Günde Kaç Saat Uyuyorsunuz?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
evet güzel anneler,
uyku düzenleriniz nasıl?
çalışıyor musunuz?
kısa saatli uykular size yetiyor mu?
ben kpss ye hazırlanıyorum.
haftaiçi evdeyim.haftasonu ise dersanem var o yüzden daha az uyuyorum haftasonu.
hafta içi ise ortalama 9 saat uyuyorum,bana biraz fazla gibi geldi :44:
gece 1 de yatıyorum sabah 10 da kalkıyorum.
erken yatıp erken kalkmaya alıştırayım kendimi dedim ama yok..olmuyor.
sersem gibi oluyorum bu sefer.
siz nasıl alıştırdınız kendinizi?
Allahtan evdeyim,birde çalışsam nasıl ayarlardım uykumu bilmiyorum.
çalışan çalışmayan tüm anneler ne durumdayız merak ediyorum?

meraba :) bu ara acaip fazla uyuyorum bence ilk çocuğum sabahçı akşam 22_23 gibi yatıyorum 6.30 7 de ayaktayım sonra yavrum okula ben yatağa :) 2 saat te öyle uyuyorum hatta öğlen yemeğimizi yeyip sonra birdaha uyuyabiliyorum kuzumla :) var mı benden çok uyuyan a dostlar :)

napayım bebek olunca zaten uyku yok bugünlerin kıymetini bileyim dedim...

Yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum, nasıl o kadar uzun uyuyorsunuz ayrıca nerdeyse 2 saatte bir wc ye kalkıyorum
uykularım bölük pörçük bi de çalışıyorum sabah erken kalkıyorum
ee bi de 2 yaşında kızım var gecede 2-3 defada o uyandırıyor su falan diye, düşünün halimi :52:

meraba :) bu ara acaip fazla uyuyorum bence ilk çocuğum sabahçı akşam 22_23 gibi yatıyorum 6.30 7 de ayaktayım sonra yavrum okula ben yatağa :) 2 saat te öyle uyuyorum hatta öğlen yemeğimizi yeyip sonra birdaha uyuyabiliyorum kuzumla :) var mı benden çok uyuyan a dostlar :)

napayım bebek olunca zaten uyku yok bugünlerin kıymetini bileyim dedim...

senin bi kuzucuğun daha varmış canım,ekstra yorulduğun için hakediyorsun bence bu uykuyu :27:
benim ilk bebeğim olacak nasipse.
temizliği eşim yapıyor,yemeğide iyi olursam ben kötü olursam eşim.
yani çok fazla bana bağımlı olan biri yok,ben niye çok uyuyorum anlamadım :27:

Yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum, nasıl o kadar uzun uyuyorsunuz ayrıca nerdeyse 2 saatte bir wc ye kalkıyorum
ee bi de 2 yaşında kızım var gecede 2-3 defada o uyandırıyor su falan diye, düşünün halimi :52:

offf seninki dha zormuş be canım,Allah kolaylık versin: ((
kızında daha minicikmiş(Allah bağişlasın) iyi dayanıyorsun maşallah :nazar:
wc ye sık çıkma durumu bende de var bayağıdır ama bu uykularımı bölmeye engel değil :27:
gene uyuyorum horul horul :37:
28+5 deyim henüz yatma kalkmada zorlanacak duruma gelmedim.
sadece sırtüstü yatınca sanki biri beni boğacakmış gibi oluyorum,sola dönerek yatıyorum bende..
utandım şimdi kendimden :17:
çocuk yok,eşimde çok zahmetli,titiz değil.evde tek sorumluluğum ders çalışmak.buna rağmen niye bu kadar çok uyuyorum anlamadım :44:
işin garibi düzenimide değiştiremiyorum.yani illa 1 de yatıp 10 da kalkacağım.
11 de yatıp 7 de kalksam gene razıyım,güne erken başlamak istiyorum...ama olmuyor :14:

bi çocuğun daha sorumluluğu dışında yazdıklarına aynen katılıyorum canm:37:
bu kadar uyuyabilenlere ben de şaşırıyorum bir de özeniyorum
allahtan benim mesai öğle başlıyo uyuyamasam bile öğlene kadar uzanıp dinleniyorum
gece uyuyamadığım için dinlenme ihtiyacı hissediyorum

2 gün boyunca kendimi zorladım ve akşam 11 de yatıp sabah 8 de kalkmayı başarabildim: ))
uyku saatim değişmedi.hala 9 saat uyuyorum ama sadece uyuduğum saat aralıklarını değiştirdim.
ne kadar az uyumaya çalışsam günüm o kadar sersem geçiyor.
en azından güne erken başlamak adına erken yatmak daha mantıklı diye düşünerek 2 gündür uyguluyorum umarım işe yarar ve doğuma kadar tuttururum bu düzeni :26:

Back
X