Mart Anneleri İndirimleri Bildirelim

Kızlar civilim comda astronot tulumlar 50 liradan 28.90 liraya düşmüş. Son 4 gün.

Dün Migros a gittim prima bebek bezlerı 19,90 idi
Birde tüm mama cesıtlerınde %25 ındırım vardı.kavanoz kutu hepsı dahıl

aa çok güzelmiş bize de getir diyen annelerin gazına gelinip binbir zahmetle bulunan Thudguard bebek koruma kaskı pro kartlılara 10 TL indirimli 55 TL :roflol:

bimde hayvanlı panduf 6,50
cam fırın kapları indirimde
bayan kadife eşofman 19,90
erkek mkrofiber pantolon 8.90
siteye bi bakın derim

Chicco da tekstil ve ayakkabıda % 40 indirim varmış. 8 ocak a kadar kullanılmayan baby puanlar silinecekmiş. :umursamaz:

baby puan nasıl oluyor?fisfisfis

Chicconun babycard ı var. aynı kredi kartının bonusları gibi puan biriktiriyo. (10 tl,20 tl vs) alışveriş yaptıkça onu da okutuyosun. sonra alışveriş yaparken bu puanları kullanıyosun. mesela 40 TL lik birşey aldın, yeterli puanın varsa bedavaya yoksa ne kadar puanın varsa o kadar indirimli alıyorsun.

Bugün ve yarın Boyner de kelebek etıketlı urunlerde yuzde 50 ındırım var..
Ben oglen bı ugrayacagım..

Selam arkadaşlar,

Bu topik çok gerilerde kalmış.

Her yerde indirim var. En son bebeklerimize neler aldık bakalım.

ben dün kızıma lcwaikikiden pembe uzun hırka, mor kadife pantolon, pembe çizme, ve yeşil badi aldım. ama sadece çizmeler şimdi giymesi için diğerleri ileriye yatırım:) çizmeler 20 diğerleri 10 ar lira. haftaya da cevahire gidip bakıcam bakalım. ama biz gelecege yatırım yapıyoruz. 18-24 ay alıyorum herşeyi. mother care dedn de badilerini alıcam. wenice de de %70 CA %70 indirime girmiş.

Ben weniceyi çok beğenmiyorum.Çoğu ürünleri pamuklu değil.
Ben önümüzdeki kışa 2-3 yaşa uygun kıyafetler alıyorum. Şu an 12-18 ay giyiyoruz zaten. Yazın da 18-24 giyeriz bazı ürünleri diye düşünüyorum

ben venice den güzel hırkalar kazaklar aldım. eşofman altlarınıda begeniyorum. bakıcam işte gözüme kestirdiğim bişi olursa alırım

bende wenice te eşofmanları beğeniyorum birde çıtçıtlı badileri güzel oluyo ama %70 girdiği zaman 2.kalite ürünleride çıkarıyorlar
buarada boynerin kelebek günü çok iyiydi kızmdan çok baya yaradı sezonda 60 tl lik hırkaları 15 liradan aldım süperdi ama biz geç bile kalmışız

e bebek de Subat ayında her gune ozel bır ındrım var. Bugun Hıpp mamalarında var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…