Arkadaşlar merhaba 23 Mart’ta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bu gün 15. Günü aşılamanın beta 111 çıktı sizce nasıl bu arada rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesinMart ayında yaptırıp henüz pozitif gören kimse yok galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba 23 Mart’ta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bu gün 15. Günü aşılamanın beta 111 çıktı sizce nasıl bu arada rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesinMart ayında yaptırıp henüz pozitif gören kimse yok galiba![]()
Çok güzel valla allahım tamamını erdirsin ben dayandım mecbur doktorum adetin geçsin dediAmin canım inşallah18 Mart mı baya olmuş canım hemen kanda baktır valla iyi dayandın
ben 15 gün zor tuttum kendimi yalnız ben ovu testim vardı onu yaptım t C den koyu çıkmıştı hemen inanamadım doğruymuş ben küçük bi ilçede yaşıyorum şansıma kan testi yok ile gidip baktırdım doktorumla görüştüm haftaya perşembe günü gel bakalım hayırlı odun dedi iki günde bir artışa bakılması gerekmiyor mu dedim gerek yok dedi kafam karıştı ama yine de pazartesi yaptırıcam
![]()
İnşallah canımÇok güzel valla allahım tamamını erdirsin ben dayandım mecbur doktorum adetin geçsin dedi
Yarın idrar testi yapıcam bakalım hayırlısı olsun ama bebek yoksa neden bu kadar uzun geçerki dimiİnşallah canımhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
ne zaman yapıcan tahlili
Malesef negatifSonucunuz ne çıktı merak ettim![]()
Ah ne mutlu size adınıza çok sevindim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimArkadaşlar merhaba 23 Mart’ta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bu gün 15. Günü aşılamanın beta 111 çıktı sizce nasıl bu arada rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesinben varım canım umudunuzu yitirmeyin hemde ilk aşılama inşallah devamı gelir daha erken ama rabbim isteyen herkese nasip eyler inşallah
![]()
Allah razı olsun canım perşembe ye kadar pek bişey diyemiyırum inşallah hayırlısı ile devam eder gebeliğim inşallah o zaman yazarım kese göründü sağlıklı ilerliyoruz diyeAh ne mutlu size adınıza çok sevindim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimneden olmuyordu bilinen bir sorun var mıydı. Aşılama sonrası neler yaptınız ekstra bir şeyler denediniz mi. Ve en önemlisi stresli bir bekleyiş miydi yoksa gayet rahattım attıydım kafamdan mı diyorsunuz
![]()
İnşallah canım belirtin var mı dicemde benimki de adetle aynıydı herkesinki öyledir fakat benim 2 3 falan önce kuyruk sokumuna bi ağrı girdi iki gün yürüyemedim bi de göğüslerim şiş ama değişik bir şişlik oldu canım inşallah hayırlısı ile sende hamiş olursunİnşallah canım belirtin var mı dicemde benimki de adetle aynıydı herkesinki öyledir fakat benim 2 3 falan önce kütük sokumuna bi ağrı girdi iki gün yürüyemedim bi de göğüslerim şiş ama değişik bir şişlik oldu canım inşallah hayırlısı ile sende hamiş olursun![]()
Canım Ümit kesme hiçbir zaman Rabbim istedikten sonra olur herşey tez vakitte hayırlı haberlerini alırız inşallah beta ya mı baktırdın kaçıncı gündüAh ne mutlu size adınıza çok sevindim sağlıklı hamilelik geçirmenizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimneden olmuyordu bilinen bir sorun var mıydı. Aşılama sonrası neler yaptınız ekstra bir şeyler denediniz mi. Ve en önemlisi stresli bir bekleyiş miydi yoksa gayet rahattım attıydım kafamdan mı diyorsunuz
![]()
Pazar günü kahverengi lekelenmem başladı bugün 14. Günde adet oldum canım, hayırlısı nasip değilmişCanım Ümit kesme hiçbir zaman Rabbim istedikten sonra olur herşey tez vakitte hayırlı haberlerini alırız inşallah beta ya mı baktırdın kaçıncı gündü
Ah çok sevindim adınaAllah razı olsun canım perşembe ye kadar pek bişey diyemiyırum inşallah hayırlısı ile devam eder gebeliğim inşallah o zaman yazarım kese göründü sağlıklı ilerliyoruz diyenedeni çok uzun canımda amh çok düşük yaş 35 idi ve 5 yıllık evlilik eşimde çok şükür bi sıkıntı yoktu ben aslında ümitli değildim Rabbimden Ümit kesmedim tabi biz bi kez de olsun deniyelim dedik İlk aşılama bi de yumurta sayısı çok az Hatta direkt tüp bebek dediler ben deneyelim dedim tmm dedi dokturum denedik çok şükür bi sorun olmazsa inşallah hamileyim ,kafadan olursa olur olmazsa nasip dedim hatta Bahçeci tüp bebek merkezini araştırıyordum
eşim çok ümitliydi ben değildim ama çok şükür
![]()
Hayırlısı olsun kuzucum umut oldunArkadaşlar merhaba 23 Mart’ta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bu gün 15. Günü aşılamanın beta 111 çıktı sizce nasıl bu arada rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin![]()
Aynen canım hayırlısı en doğru vakitte Rabbim nasip eder ben öyle şeyler okudum ki hatta instegramda takip ettiğim doktor var bi hastanın 0.01 amh 41 yaşında kanser nedeniyle yumurtalığının birini almalar diğerinin yarısı ok ve orda ilk deneme de hamile ya canım Rabbim yeter ki ol desin olmayacak yok vakti gelirse herşey olur gelmezse ne yapsan boş hiç bir sorunu olmayıp olmayanlar var o yüzden canını sıkma Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallahAh çok sevindim adınasağlıkla ilerlesin güzel haberlerini bekliyorum
biz bekleyenlerinde vakti var demek ki
![]()
Allah razı olsun canım .belirti adetle aynıydı bariz belirti mi bilmem kuyruk sokumuma bi ağrı girdi 2 gün önce falan iki yürüyemedim iki kalça kemiğim ağrıdı göğüslerim farlı bi şişlikti acımaydı aşılamadan itibaren hep adet ağrısı gibiydi halende öyleHayırlısı olsun kuzucum umut oldunbelirtilerin var mıydı
Aminnn kuzum aynen öyle imkansız diye bir şey yok vakti var da biz sabırsız davranıyoruz sabırla beklemeye çalışıyorum. Bazen inişler çıkışlar oluyor ama dayanıyoruz bir şekildeAynen canım hayırlısı en doğru vakitte Rabbim nasip eder ben öyle şeyler okudum ki hatta instegramda takip ettiğim doktor var bi hastanın 0.01 amh 41 yaşında kanser nedeniyle yumurtalığının birini almalar diğerinin yarısı ok ve orda ilk deneme de hamile ya canım Rabbim yeter ki ol desin olmayacak yok vakti gelirse herşey olur gelmezse ne yapsan boş hiç bir sorunu olmayıp olmayanlar var o yüzden canını sıkma Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah![]()
Aynen canımAminnn kuzum aynen öyle imkansız diye bir şey yok vakti var da biz sabırsız davranıyoruz sabırla beklemeye çalışıyorum. Bazen inişler çıkışlar oluyor ama dayanıyoruz bir şekilde
Bende 7. Gündeyim adet sancısı gibi belimde bi yanma var ara ara bakalım inş bende peşinden gelicem varsa nasibimdeAllah razı olsun canım .belirti adetle aynıydı bariz belirti mi bilmem kuyruk sokumuma bi ağrı girdi 2 gün önce falan iki yürüyemedim iki kalça kemiğim ağrıdı göğüslerim farlı bi şişlikti acımaydı aşılamadan itibaren hep adet ağrısı gibiydi halende öyle![]()
İnşallah canımBende 7. Gündeyim adet sancısı gibi belimde bi yanma var ara ara bakalım inş bende peşinden gelicem varsa nasibimde![]()