İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Benim sürecim de ilk başta bi süre denedik baktık olmuyor hatta normalde regl döngüm hep normaldi ama bi süre sonra 1-2 hafta atmaya başladı. Bende doktora gittim doktor bana pcos olduğumu söyledi ama kilo verirsem hamile kalabileceğimi söyledi ve insülin direnci için bi ilaç verdi reglm düzene girsin diye bi ilaç daha verdi. 6 ay içinde senden güzel haber bekliyorum demişti ama ben bu 6 ayda kilo vermeye çalışmadım. Sadece ilaçlarımı içtim ve tek düzene giren regl oldu. Daha sonra bi 6 ay daha denedik olmadı bende tekrar doktora gitme kararı aldım. Kendimiz büyütüp kendimiz çatlatırız dedi. Femara ve ovitrelle kullandım 2 ay bu şekilde denedik tutmadı. Doktorum ya aşılama ya da direk tüp bebek başlayalım dedi. Bende bi kez aşılama denemek istiyorum dedim. Biz bi de olur diye gebelik sigortası yaptırmıştık bu ay da tutmazsa sigortam yanacak yani doğumdan yararlanamayacağım. Bende son bi kez denemek istedim. Açıkçası tüp bebeğe hem maddi hem manevi gücüm yok şuan için. O yüzden aşılamada karar kıldık. Bu gün de aşılamamı oldum. Görünürde yumurtalarım ilaçla büyüyüp çatlıyor eşimin spermlerinde de sorun yok. Bi tek tüplerime baktırmadım ondan da korkuyorum. Bu aşılama tutmazsa bi süre ara vereceğim ve kendimde bi cesaret bulursam bi süre sonra tüplerime baktırırım