Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok aslında tedbir amaçlı verdi benim aslında yumurtlamada hiçbir sıkıntı yok hatta çok çok iyi eşimde de sıkıntı yok tüplerim tıkalıymış ve gittiğim doktorların hiçbiri buna bakmamıştı kontrol yumurtlama süper rahim güzel veriyorlar klomen çatlatma iğnesi hep aynı döngü boşuna birsürü ilaç dengem mahvoldu hsg sonrası tek tüp açıldı ben Ocak ayında aşılama olacaktım yumurtalar sol tarafta olduğu için doktor ara verelim dedi bu sefer sağda solda her ikisinde de 2 şer adet yumurta vardı bilmiyorum ne olur Allah biliyor tüp bebekte sonuç almamız daha sağlıklı olur dedi ama 1 kere olsun aşılama denemek istedi doktorum sizin süreç nasıldı
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. 🙏🏻 Benim sürecim de ilk başta bi süre denedik baktık olmuyor hatta normalde regl döngüm hep normaldi ama bi süre sonra 1-2 hafta atmaya başladı. Bende doktora gittim doktor bana pcos olduğumu söyledi ama kilo verirsem hamile kalabileceğimi söyledi ve insülin direnci için bi ilaç verdi reglm düzene girsin diye bi ilaç daha verdi. 6 ay içinde senden güzel haber bekliyorum demişti ama ben bu 6 ayda kilo vermeye çalışmadım. Sadece ilaçlarımı içtim ve tek düzene giren regl oldu. Daha sonra bi 6 ay daha denedik olmadı bende tekrar doktora gitme kararı aldım. Kendimiz büyütüp kendimiz çatlatırız dedi. Femara ve ovitrelle kullandım 2 ay bu şekilde denedik tutmadı. Doktorum ya aşılama ya da direk tüp bebek başlayalım dedi. Bende bi kez aşılama denemek istiyorum dedim. Biz bi de olur diye gebelik sigortası yaptırmıştık bu ay da tutmazsa sigortam yanacak yani doğumdan yararlanamayacağım. Bende son bi kez denemek istedim. Açıkçası tüp bebeğe hem maddi hem manevi gücüm yok şuan için. O yüzden aşılamada karar kıldık. Bu gün de aşılamamı oldum. Görünürde yumurtalarım ilaçla büyüyüp çatlıyor eşimin spermlerinde de sorun yok. Bi tek tüplerime baktırmadım ondan da korkuyorum. Bu aşılama tutmazsa bi süre ara vereceğim ve kendimde bi cesaret bulursam bi süre sonra tüplerime baktırırım

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. 🙏🏻 Benim sürecim de ilk başta bi süre denedik baktık olmuyor hatta normalde regl döngüm hep normaldi ama bi süre sonra 1-2 hafta atmaya başladı. Bende doktora gittim doktor bana pcos olduğumu söyledi ama kilo verirsem hamile kalabileceğimi söyledi ve insülin direnci için bi ilaç verdi reglm düzene girsin diye bi ilaç daha verdi. 6 ay içinde senden güzel haber bekliyorum demişti ama ben bu 6 ayda kilo vermeye çalışmadım. Sadece ilaçlarımı içtim ve tek düzene giren regl oldu. Daha sonra bi 6 ay daha denedik olmadı bende tekrar doktora gitme kararı aldım. Kendimiz büyütüp kendimiz çatlatırız dedi. Femara ve ovitrelle kullandım 2 ay bu şekilde denedik tutmadı. Doktorum ya aşılama ya da direk tüp bebek başlayalım dedi. Bende bi kez aşılama denemek istiyorum dedim. Biz bi de olur diye gebelik sigortası yaptırmıştık bu ay da tutmazsa sigortam yanacak yani doğumdan yararlanamayacağım. Bende son bi kez denemek istedim. Açıkçası tüp bebeğe hem maddi hem manevi gücüm yok şuan için. O yüzden aşılamada karar kıldık. Bu gün de aşılamamı oldum. Görünürde yumurtalarım ilaçla büyüyüp çatlıyor eşimin spermlerinde de sorun yok. Bi tek tüplerime baktırmadım ondan da korkuyorum. Bu aşılama tutmazsa bi süre ara vereceğim ve kendimde bi cesaret bulursam bi süre sonra tüplerime baktırırım
Özel olmazsa kaç kilolardasın benimde doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi benm adetlerde düzenli tüplerde açık yumurtlamada iyş eşimdede sıkıntı yok ilk aşılama olmadı bakalım kısmet olursa bu ay 2. Denicez ama tüplere baktırmaktan korkma ben anestezisiz yaptırdım çok da zor olmadı

Özel olmazsa kaç kilolardasın benimde doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi benm adetlerde düzenli tüplerde açık yumurtlamada iyş eşimdede sıkıntı yok ilk aşılama olmadı bakalım kısmet olursa bu ay 2. Denicez ama tüplere baktırmaktan korkma ben anestezisiz yaptırdım çok da zor olmadı
Ben son 2,5 aydır diyet yapıyorum yani bu femara ve ovitrelle kullanmaya başlamadan 1 hafta önce falan başladım. 73,8kg ile başladım şuan 61 kg. Tüplere bakarlarken nasıl oluyor nasıl çekiliyor canınız acıdı mı

Kızlar ümitlenmek istemiyorum daha önce üç kimyasalım var. Aşılamanın 9. Günü tek çizgiydi
A18C30FD-AAA5-4453-8D91-245AD99A161F.webp
. Bugün 11. Gün az önce böyle çıktı ben mi yanlış görüyorum 🥺

Sizin için de hayırlısı olsun inşallah cildinizde alerji veya kaşıntı gibi bir belirti var mı

Eklentiler

• 3A198DF1-8DF0-4574-967F-6D7947774849.webp
    3A198DF1-8DF0-4574-967F-6D7947774849.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 3B0C649C-ECAB-4013-B56D-2C71EB82AD59.webp
    3B0C649C-ECAB-4013-B56D-2C71EB82AD59.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 56
Silik çizgi var gibi bana direk kan tesri yaptır dedi doktorum o nedenle bekliyorum havuç suyu iyi geliyormuş aşılama sonrası bilgisi olan var mı?

Kızlar dün 2. Günü gittim doktora 3 gün klomen 3 gün gonalf iğne verdi cuma tekrar gel dedi..
Sizlerin aşılama olacağı zaman yumurtalar kaç mm olmuştu. Ve ilaçlardan ortalama kaç gün sonra aşılama oldunuz.
Öncesinde dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu ya da sonrasında.

İhtimal az ama insan umut etmeden duramıyor.. İnşallah doktorumun eli uğurlu gelir 🤣 instgramında görüyorum aşılamayla hamile kalanlar haberlerini o kdr mutlu oluyorum ki.

Kızlar merhaba :) bende çatlatma iğnesi olacağım 17 sinde bu grup da herkes aşılamaya gecmıs bi kaç ksı de hem çatlatma iğnesi hem asılama duydum 2 sini bir den mi vuruyorlar asılama da bende klomen kullandım eliminde sprem başlarının değerinde %8 problem çıktı doktor ona da klomen verdi bir de hormon 34 çıktı hormon ilacı verdi bakalım iğneyi bekliyoruz bende henüz hsg cekılmedım bu arada tsh ne oluyordu :) ben kara cahil 😂

merhabaa 13 gündür menopur iğne kullanıyorum pcosluyum ilk aşılamam olucak bu gece çatlatma iğnemi olucam salı günü çip aşılama olucam inşallahh hem çok heycanlıyım hem korkuyorum sizlerin nası geçti güzel haber alanınız varmı nasıl bi süreç acı oluyomu aşılama esnasında

Back
X