Aşılama Mart ayi 2022 asilama yaptiricaklar buraya toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selamlar kızlar bende adetimi bekliyorum 1 hafta var Allahın izniyle aşılamaya başlıcam ilk defa olucak

Bende cuma aşılama olacak inşallah 3 gündür gonal f vuruyorum kendime,olumlu sonucu alıriz inşallah hepimiz

Bende varım. Bugün iğneye başlamamın 4. Günü yarın kontrole gideceğim sanırım aşılama tarihini belirleyeceğiz. Kullandığım iğne menapur

Gel tabi takip et arastir merak ettiklerini sor 😊
Sağol cnm bu arada rahim kalinlasmasoyla başım dertte rail 22mm şuan sadece progesteron içeren bı hap alıyorum hainaldigimdan beri ikinkat olmuş rahim ne yapacam bilmiyorum çocuk için gittim ne oldu

Merhaba benim ilk aşılamam gonal f kullandım çatlatma iğnesi ve cuma günü aşılama yapıldı Protestan verdi doktorum süreç nasıl gidiyor ilk defa tecrübe edeceğim beklemek çok zormuş

Kızlar merhaba yarın adet olcam ağrılarım başladı adetin 2.günü kloemen basliycam.bnde gonalf450 istedi doktorum 5 gün kloemen icio gidicem gonalf bn vurcam dedi ondan sonra ınslalah aşılama tabi benim doktorum özel kızlar bisey sormak istiyorum özel muanehanesi var ve burad yapacağım dedi hani ameliyathane steril olması lazım degilmi ben şaşırdım buna ilk kez asilama olacak korku ve heyacan var acikcasi

Back
X